mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ گروه F: آرژانتین، نیجریه، ایران، بوسنی اینم گروه ما:hapydancsmil: 30 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ اا. منم همین الان یه نظرسنجی زدم تو این تاپیک که ایران چندم میشه تو گروهش: http://www.noandishaan.com/forums/thread122178.html 17 لینک به دیدگاه
Elixir 1749 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ :ws28: سفر ایران برای جام جهانی سیاحتی زیارتیه 13 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ آخرمیشه ایران ...اسپانیای من اول 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ یاد جام جهانی 2006 افتادم اونجایی که با پرتغال، مکزیک و آنگولا همگروه شدیم. همون شرایط رو داره بنظرم. خوب نیست ولی بد هم نیست. 9 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ آرژانتین بگیر نگیر داشته همیشه. استعداد عجیب در گلباران نمودن و گلباران شدن داره. بهرحال سبک فوتبالش برای فوتبال ایران فوق العاده خطرناک ه. نیجریه از نظر فیزکی قوی ه. تو هر جام جهانی بوده تیم های بزرگ رو واقعا اذیت کرده. اگه اشتباه نکنم، مخصوصا سال 94 ک فک کنم فک کنم آرژانتین رو حذف کرد. (یادمه یک تیم بزرگ رو حذف کرد) بازی با بوسنی هم شدیدا به دو بازی قبلی و روحیه تیم وابسته ست. 9 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ من دوست داشتم پرتغال هم بیوفته تو گروه ما...!!! یادش بخیر، کل جام جهانی 2006 یه طرف، اون صحنه که کعبی صورت فیگو رو آورد پایین یه طرف... 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ گروه بدی نیست میشه کمی تفریح کرد با این گروه 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ فقط و فقط .... فقط اسپانیا 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ فقط اسپانیا اون که مرحله مقدماتی حذفه .... طفلی .... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ اون که مرحله مقدماتی حذفه .... طفلی .... مراحلو یه دور برا من بشمارین ببینم تا کجاشو بلدین 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ مراحلو یه دور برا من بشمارین ببینم تا کجاشو بلدین الان به من غیرمستقیم فش دادی یعنی؟ .... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ الان به من غیرمستقیم فش دادی یعنی؟ .... فکر کنم مستقیم بود 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ فکر کنم مستقیم بود حیف اون موقع هام نیست .... حیف .... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ حیف اون موقع هام نیست .... حیف .... جا گذاشتین خونه اون موقع هاتونو؟ منم از همین تعجب میکنم آخه، سر پیری و معرکه گیری؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تیممون آخر نشه صلوات..گذشته از شوخی گروه متعادلیه و میتونیم با آمادگی بالا نیم نگاهی به صعود داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ من فك كنم 1 امتياز بگيريم كلا !!! نظر شما چيه ؟ 1 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ مسی گفته من ته سیز هامیز ینی من تنها شما ها با تیمتون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده