سـارا 20071 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 از همه دوستان ممنونم که با دعاهاشون مارو شرمنده کردن طبق اخرین خبری که از ایشون به دستم رسیده حالش نسبت به صبح خیلی بهتره ولی نیاز داره هنوز توی ccuباشن و تحت مراقبت براشون دعا کنید این مرحله رو هم به سلامتی بگذرونند و به جمع ما برگردند منکه آخرشم نفهمیدم چه اتفاقی افتاد...ولی خدارو شکر که خبر بهبودیش رو دادین. خیالمون تا حدی راحت شد. کلمه ccu خیلی غیر منتظره بود...
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2013 منکه آخرشم نفهمیدم چه اتفاقی افتاد...ولی خدارو شکر که خبر بهبودیش رو دادین. خیالمون تا حدی راحت شد.کلمه ccu خیلی غیر منتظره بود... سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن
سـارا 20071 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن وای خدای من... یعنی چی اصلا امیدی نبود ؟!! خدارو شکر که همه چی به خیر گذشت... پس باید خیلی مراقب باشه که عصبانی نشه و فشار بهش نیاد .
مجید 1357 459 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 من ایشون رو نمیشناسم ولی به عنوان دوست توی انجمن امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه وبه زندگی عادی شون برگرده
sookut 13735 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ ایشالله زود زود خوب میشن من مطمئنم
ستاره193 4133 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 نه نه نه نه نه آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خيلي ناراحت شدم:4564::4564:
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 ایشالا که خیلی زود حالش خوب بشه و توی جمعمون ببینیمش:icon_gol:
nasim184 12256 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن خدارو شکر که خوبه!!! حالا تا برگرده به حالت قبلش زمان نیاز داره.خدا کمکش کنه و مشکلاتشم حل کنهالهی امین
delovan20 1048 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 براشون آرزوی سلامتی وطول عمر دارم ایشالا خدا شفاش بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3
ژارسین 4579 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 وای خدا بد نده ! خیلی ناراحت شدم ایشالله که هر چه زودتر صحیح و سلامت برگردن پیش خانواده و دوستان منم برای Salamat عزیز دعا میکنم .....
Moment 15228 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 من الان این تایپیک رو دیدم خدا رو شکر که بهترن و انشالله هر چه سریع تر حالشون خوب خوب بشه
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2013 با تشکر از دوستان سلامت عزیز دیروز از بیمارستان مرخص شدن و الان توی خانه مشغول استراحت هستن دکتر به ایشون یک هفته استراحت مطلق داده که انشاالله به زودی دوباره ایشون را در جمع مون میبینیم
nasim184 12256 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 با تشکر از دوستان سلامت عزیز دیروز از بیمارستان مرخص شدن و الان توی خانه مشغول استراحت هستن دکتر به ایشون یک هفته استراحت مطلق داده که انشاالله به زودی دوباره ایشون را در جمع مون میبینیم خدارو شکرهنوزم برا سلامت تریش دعا میکنیم
manjari 2934 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 وای من الان خوندم،خداروشکر که به خیر گذشت آخی انشالله زود سرحال و پرانرژی بشه
ارسال های توصیه شده