سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: از همه دوستان ممنونم که با دعاهاشون مارو شرمنده کردن طبق اخرین خبری که از ایشون به دستم رسیده حالش نسبت به صبح خیلی بهتره ولی نیاز داره هنوز توی ccuباشن و تحت مراقبت براشون دعا کنید این مرحله رو هم به سلامتی بگذرونند و به جمع ما برگردند منکه آخرشم نفهمیدم چه اتفاقی افتاد...ولی خدارو شکر که خبر بهبودیش رو دادین. خیالمون تا حدی راحت شد. کلمه ccu خیلی غیر منتظره بود... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ سـارا گفته است: منکه آخرشم نفهمیدم چه اتفاقی افتاد...ولی خدارو شکر که خبر بهبودیش رو دادین. خیالمون تا حدی راحت شد.کلمه ccu خیلی غیر منتظره بود... سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن وای خدای من... یعنی چی اصلا امیدی نبود ؟!! خدارو شکر که همه چی به خیر گذشت... پس باید خیلی مراقب باشه که عصبانی نشه و فشار بهش نیاد . لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ من ایشون رو نمیشناسم ولی به عنوان دوست توی انجمن امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه وبه زندگی عادی شون برگرده لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ ایشالله زود زود خوب میشن من مطمئنم لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ نه نه نه نه نه آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خيلي ناراحت شدم:4564::4564: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ ایشالا که خیلی زود حالش خوب بشه و توی جمعمون ببینیمش:icon_gol: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۲ خدای من ایشالا که زودی خوب بشه!!! لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن خدارو شکر که خوبه!!! حالا تا برگرده به حالت قبلش زمان نیاز داره.خدا کمکش کنه و مشکلاتشم حل کنهالهی امین لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۲ براشون آرزوی سلامتی وطول عمر دارم ایشالا خدا شفاش بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۲ خدایا ...به همه بنده هات کمک کن... آمین لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: سلام دوست عزیز ایشون یک ناراحتی قلبی دارن که از زمان کودکی تا الان همراهشونه دیروز هم سر یک مسئله عصبانی میشن که حالشون بد میشه وتا ظهر اصلا امیدی بهشون نبود که با لطف خدا و دعای دوستان ایشون دویاره بر میگرده ولی هنوز احتیاج به مراقبت دارن لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آذر، ۱۳۹۲ وای خدا بد نده ! خیلی ناراحت شدم ایشالله که هر چه زودتر صحیح و سلامت برگردن پیش خانواده و دوستان منم برای Salamat عزیز دعا میکنم ..... لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آذر، ۱۳۹۲ من الان این تایپیک رو دیدم خدا رو شکر که بهترن و انشالله هر چه سریع تر حالشون خوب خوب بشه لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آذر، ۱۳۹۲ با تشکر از دوستان سلامت عزیز دیروز از بیمارستان مرخص شدن و الان توی خانه مشغول استراحت هستن دکتر به ایشون یک هفته استراحت مطلق داده که انشاالله به زودی دوباره ایشون را در جمع مون میبینیم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: با تشکر از دوستان سلامت عزیز دیروز از بیمارستان مرخص شدن و الان توی خانه مشغول استراحت هستن دکتر به ایشون یک هفته استراحت مطلق داده که انشاالله به زودی دوباره ایشون را در جمع مون میبینیم خدارو شکرهنوزم برا سلامت تریش دعا میکنیم لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۲ وای من الان خوندم،خداروشکر که به خیر گذشت آخی انشالله زود سرحال و پرانرژی بشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده