رفتن به مطلب

چرا معمولاً کسی میزان حقوقش رو نمیگه؟

شما به کدوم دسته از افراد زیر حاضرید حقوقتون رو بگید؟  

41 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما به کدوم دسته از افراد زیر حاضرید حقوقتون رو بگید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مثل اینکه کلاً یه سوءتفاهم هم از این سوالم پیش اومده که چندین نفر اومدن گفتن من از کسی نمی پرسم و اینا و واسم مهم نیست و این احساس شده که اهمیت این موضوع و سوال واسه من اینه که مثلاً من خواستم بدونم ولی نمیگن :banel_smiley_4:

دوستان عزیز من هم تا حالا هیچ وقت از کسی حتی برادرم هم نپرسیدم که چقدر حقوق میگیری. الا دوران دانشجویی که واسه یکی از پرسشنامه هایی که پر میکردیم نیاز داشتیم. الان تو تاپیک هم همچین توقعی رو از کسی نداشتم و ندارم.

چیزی که تو جامعه می بینم رو میگم. سوال کننده ها تو جامعه زیادن و نمیشه نادیده گرفت. ولی حالا که سوال کردن، واقعاً مشکلش چیه مخفی کاری؟ چرا یه عادت بد رو مثل خیلی از عادتای دیگه تو خودمون نهادینه می کنیم؟ این حساسیت های بی مورد واسه چیه؟

چرا هیچ اعتمادی به اطرافیان نداریم؟ چرا باید انقدر میزان اعتمادها تو جامعه زیاد باشه؟ که خب خیلی اثرات منفی و بدی رو می تونه داشته باشه. اینا همه اون چراهایی هست که پشت این سوال واسم نهفته هستش و واسه همین واسم اهمیت داره. :w16:

اینا رو گفتم که سوبرداشتی از تاپیکم نشه :ws3:

منم موافقم..... تنها مطلبی که تو هیچ سایتی وجود نداره... و ممنونم ازتون اقای عارف... من هم این برام سوال شده. طوری شده که این سوال رو من الان در دنیای واقعی میپرسم جالب اینه .. همین حرفهای تکراری زده میشه.. وتازه میفهمن واقعا .. ها چرا؟ و متوجه میشیم چه بحث و سوال زیباییه. ممنونم ازتون . جدی میگم.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثل اینکه کلاً یه سوءتفاهم هم از این سوالم پیش اومده که چندین نفر اومدن گفتن من از کسی نمی پرسم و اینا و واسم مهم نیست و این احساس شده که اهمیت این موضوع و سوال واسه من اینه که مثلاً من خواستم بدونم ولی نمیگن :banel_smiley_4:

دوستان عزیز من هم تا حالا هیچ وقت از کسی حتی برادرم هم نپرسیدم که چقدر حقوق میگیری. الا دوران دانشجویی که واسه یکی از پرسشنامه هایی که پر میکردیم نیاز داشتیم. الان تو تاپیک هم همچین توقعی رو از کسی نداشتم و ندارم.

چیزی که تو جامعه می بینم رو میگم. سوال کننده ها تو جامعه زیادن و نمیشه نادیده گرفت. ولی حالا که سوال کردن، واقعاً مشکلش چیه مخفی کاری؟ چرا یه عادت بد رو مثل خیلی از عادتای دیگه تو خودمون نهادینه می کنیم؟ این حساسیت های بی مورد واسه چیه؟

چرا هیچ اعتمادی به اطرافیان نداریم؟ چرا باید انقدر میزان اعتمادها تو جامعه زیاد باشه؟ که خب خیلی اثرات منفی و بدی رو می تونه داشته باشه. اینا همه اون چراهایی هست که پشت این سوال واسم نهفته هستش و واسه همین واسم اهمیت داره. :w16:

اینا رو گفتم که سوبرداشتی از تاپیکم نشه :ws3:

سو برداشت نمی شه...ولی در اصل قضیه هم تردید پیش می آد...

قسمت هایی با رنگ قرمز های لایت کردم...اگر در زمینه های مثل: عدم شفافیت در برخوردارهایی اجتماعی و کاری...مخصوصا در مواقعی که عمل شما تاثیر گذار در منافع و ضررهای اطرافیان تون هست...اونجا مذموم هست و من باهاتون موافقم...اونجا که حتی شما با توسل به دروغ...به پنهان کاری و در نهایت به قضاوت طرف مقابل دامن می زنین مذموم هست...نه در جایی که حریم مربوط به زندگی شخصی شماست...:icon_redface:

چه خوب هست به جای این سوال..ما ظرفیت پاسخ گویی به سوالاتی رو در خودمون بالا ببریم که نفعش و ضررش به دیگران می رسه....

ولی وقتی شما دوست خوبم..مسئله ای مثه درآمد افراد رو به عنوان اصل می گیرین و بعد چنین دغدغه هایی رو مطرح می کنین...مثه این می مونه که ظرف کوچیکی رو برداریم و بخوایم کل اقیانوس رو درونش جا بدیم....

باید دید اصلا ظرفی رو که برداشتیم برای انتقال معنامون درست هست؟!

یا اینکه حالا ما ظرف رو برداشتیم...و بدون اطلاع از میزان ظرفیت اون می خوایم یک معنا مفید و بزرگ رو ازش برداشت کنیم....

یک وقتایی یک چیزایی با هم قاطی می شن...مثال فعالیت تو مِه هست..یا شایدم غبار...

به جایی اینکه سوال کننده که وارد حریم شخصی افراد می شه مواخذه بشه...در تاپیک اینجور القا می شه که (عامیانه عرض می کنم):

بابا طرف یک سوال پرسیده...چرا جواب نمی دی؟!..چرا مخفی کاری می کنی؟!...به طرف اعتماد نداری؟!..بیخیال بابا...این همه مخفی کاری واسه چیه؟!...

و من یک لبخند می زنم :icon_redface:و فکر می کنم...که به کجا می رسیم که ضد ارزش و وارد حریم دیگران شدن ارزش می شه و سکوت در مقابل این زیاده خواهی امر بر مخفی کاری و ضد ارزش محسوب می شه....

من کاملا اعتقاد بر اعتدال و میانه روی در اعمال و اخلاق دارم....و خیلی جاها به معنای واقعی بی خیالی طی می کنم...چون در مواقعی آرامش در این هست که بگذرین...

ولی این از اون موارد نیست که بگزرین...(منظورم از نگذشتن برخورد غیر متعارف نیست...سکوت و یک لبخند و شایدم یک چهره ی متعجب)و بگین..و توجیه اون باشه که حساسیت رو پایین بیاریم..اعتماد ها رو افزایش بدیم....در حالی که این اصل ورود به یک حریم هست...موارد رو باهم قاطی نکنین..یکسری مفاهیمی مثه اعتماد و صداقت رو نمی شه از یکسری مسال اینچنینی حصول کرد دوست خوبم...:icon_redface:

خواهش می کنم در یکی از موارد از دوستانی که در ممالک خارج زندگی می کنن..بپرسین...در اونجا که اخلاق اجتماعی دارای یک قاعده ی خاص هست...در برخورد با چنین سوالی چه جوابی رو می دن؟...

(در مواردی که با دوستی سخن می گفتم در موارد حریم شخصی،گفتن که غالبا به قدری تعجب می کنن که حس می کنن دوربین مخفی هست و می خندن و دورو برشون رو نگاه می کنن!):icon_redface:

من قائل به الگو برداری نیستم..می خوام یک مثال بیارم که این یک قاعده ای هست که زبان و نژاد نمی شناسه...

به نظرم اعتماد ها زمانی شکل می گیرن که امنیت روانی و اخلاقی بین افراد باشه...و برای پایدار کردن این موارد...نیاز نیست از ظرف کوچکی مثه جواب دادن به چنین سوال هایی شروع کنیم...

اصل اعتماد بر صداقت هست محمد جان....نه در جواب دادن به سوال...

اصل تردید بر جواب هست...

در یک زنجیره...اعتمادسازی جمعی با جواب گفتن به هر سوالی حل نمی شه...به صداقت در جواب هست که البته تضمینی در اون نیست...

این تضمین به کسی که جواب رو می شنوه بستگی داره....که بخواد باور کنه یا نه...پس جای این سوال هر سوال دیگه ای هم باشه...بازم شک در جواب هست!نه در سوال!..بعضی اوقات این سوال های نامروبط هستن که دروغ ها رو به وجود می آرن...البته که دروغ گفتن درست نیست..بهترین جواب ها سکوت هست...:icon_redface:

پس من صداقانه خدمت شما عرض می کنم...نقطه ی آگاهی درون جواب دهنده نیست...درون سوال کننده هست...

جایی که قضاوت شکل می گیره از جواب شما....جایی که شما چه صداقت داشته باشی..چه نه...ممکنه اون برداشت درست یا اشتباه خودش رو داشته باشه....

درون ظرف کوچک، اقیانوس رو نمی شه جا داد محمد جان...:icon_redface:

با سپاس از نیت درستتون..اما به نظر شخص بنده..که حتما احتمال غلط بودن اون هست و من آمادگی پذیرش اشتباه در نظر خودم در صورت اثبات رو دارم....ظرف مسئلتون کوچک و غیر قابل قبول هست...:icon_redface::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به شخصه از دید من مسئله اعتماد نیست اصلا و ابدا

چون اگر قرار باشه دیگران با دیدن حقوق کم من منرو مسخره کنند یا با دیدن حقوق زیاد من بخوان نزدیکیشون رو با من زیاد تر کنند این دیگران همون قدر ارزش دارند که باکتریی که در شکم یک سوسک درختی هست میتونه ارزشمند باشه!

اصلا این نیست به نظرم

چیزی که مهمه نوعی حریم و اطلاعات شخصی هست و هیچ دلیلی هم برای این کار میتونه وجود نداشته باشه!ببینید مثلا یک سوال میتونه این باشه بخواد راجع به افراد از رابطه جنسیی که دارن سوال بشه یا سوال بشه دو دقیقه گوشی رو بده ببینیم چی داری توش یا سوال بشه غم هات رو به من بگو کامل مثلا ایا شوهر پدر ... کتکت زده تا حالا و خیلی سوال های دیگه ....

اینا نگفتن و گفتنش به دیگران هیچ ضرر و هیچ سودی نداره ولی یک حریم شخصی هست که افراد تدارک دیدن و جواب این سوال ها رو به هر کس نمیگند .اصلا هم مهم نیست به نظرم چه دلیل منطقی بخواد پشتش باشه .مهم اینه که هست و این خواست منو در این رفتار میرسونه.شخصی ممکنه احساس قدرت کنه از نگفتن جواب ها .شخصی ممکنه احساس ضعف کنه از گفتن جواب ها .یکی ممکنه حس کنه بقیه دارن تو زندگیش فضولی می کنن ......

یعنی این عمل از جنبه احساسی بیشتر قدرت میگیره تا جنبه منطقی (که صد البته این هیچ دلیل بر بودن این رفتار نیست )

اما از جنبه منطقی

سوال کننده دو حالت بیشتر نداره

حالت اولش اینه که مثل شما داره برای یک سرشماری یا یک مبحث علمی این سوال رو میپرسه که خب من اینو جواب میدم

حالت دوم اینه که سوال کننده حالت اول نباشه!!

فرض کنید ما با حالت دوم روبه رو هستیم .

خب هدف سوال کننده از این بحث چی بوده؟ ارضای کنجکاوی؟محض حنده >محض رضای خدا؟......

به نظر میرسه در حالت دوم سوال کننده هدف منطقی از این عمل نداره و سوالش بیهودست بره همین منطقی بخوایم نگاه کنیم جواب یک سوال بیهوده میتونه بیهوده باشه!

با حرفات موافقم :w16:

اما دوتا چیزو از توش بگم. همین که فقط این دوحالتو در نظر گرفتین و اون برداشتو از حالت دوم میگین بدبینی و بی اعتمادی نیست؟ :ws38: فرض کنید مثلاً یکی واسه تجربش میپرسه که مثلاً بدونه فلان کار یا تو فلان جا کار کردن تقریباً چه حقوقی داره؟ یعنی هدف در اصل دونستن حقوق تو نیست. دونستن حقوق اون زمینه کاریه.

اما دومین مورد که البته ربطی به نقل قول از تو نداره ها. کلی هستش :ws3: اینکه مخفی کاری بعضی چیزا با عنوان حریم شخصی و ... که در اصل به خاطر اینه که به شکل عرف و عادت در اومده، میتونه ریشه بعضی فسادا هم باشه.

تو این زمینه میشه بعضی فسادای اقتصادی. انقدر این قضیه عرف میشه که دیگه به اینجا میرسه که اداره ای هم نمیاد گردش کارشو گزارش بده حتی بعضی اداره ها که طبق قوانین ملزم به اینکار هم هستن، یا نهایتاً با کلی دروغ و دستکاری اینکارو انجام میدن و در نهایت شفافیته از بین میره. و خب به خاطر عرف و عادت هرکس این عدم شفافیت و مخفی بودن رو بحق میدونه. در حالیکه شاید به خاطر این عدم شفافیت داره حق خودش خورده میشه ولی عادت شده واسش و نهایتاً جایی هم چیزی گندش بالا بیاد، غر زدن شروع میشه و با اشتیاق سر اون موضوع بحث میکنه و میگذره میره.

مهمترین دلیلش اینه که اطلاعات 6 روز از سایت به همین راحتی پاک شده!! آخه این اشتباهات این شکلی تا کی؟ :w02:

دلیل بعدی اینه که این یک مسئله بسیار شخصیه!

من خودم میگم به همه.. ولی فکر کنم بخاطر خام و بی تجربه بودنم باشه که دارم به این نتیجه میرسم که نباید بگم دیگه!

:ws37:

چرا داری به این نتیجه میرسی؟ :ws3:

این که خیلی تابلوئه. :ws3:

چون میترسن چشم بخورن:w02: هر علت و بهونه ای هم که بیارن ، ته ش رو بگیری میرسی به ترس از چشم خوردن:w16:

دو تا علت هم هست به نظرم که معدود پیش بیاد:

1-بعضی وقتا طرف حقوقش کمه خب خجالت میکشه.

2-میترسه واس حقوقش نقشه بکشن.:gnugghender:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یه سوال:

آشنا اگه فامیل و دوست و خانواده نباشه کی میشه؟:ws52:

به نکته ظریفی اشاره کردی :ws3:

آشنا میشه تو مایه های دوست و فامیل دور :ws28:

لینک به دیدگاه
به شخصه از دید من مسئله اعتماد نیست اصلا و ابدا

چون اگر قرار باشه دیگران با دیدن حقوق کم من منرو مسخره کنند یا با دیدن حقوق زیاد من بخوان نزدیکیشون رو با من زیاد تر کنند این دیگران همون قدر ارزش دارند که باکتریی که در شکم یک سوسک درختی هست میتونه ارزشمند باشه!

اصلا این نیست به نظرم

چیزی که مهمه نوعی حریم و اطلاعات شخصی هست و هیچ دلیلی هم برای این کار میتونه وجود نداشته باشه!ببینید مثلا یک سوال میتونه این باشه بخواد راجع به افراد از رابطه جنسیی که دارن سوال بشه یا سوال بشه دو دقیقه گوشی رو بده ببینیم چی داری توش یا سوال بشه غم هات رو به من بگو کامل مثلا ایا شوهر پدر ... کتکت زده تا حالا و خیلی سوال های دیگه ....

اینا نگفتن و گفتنش به دیگران هیچ ضرر و هیچ سودی نداره ولی یک حریم شخصی هست که افراد تدارک دیدن و جواب این سوال ها رو به هر کس نمیگند .اصلا هم مهم نیست به نظرم چه دلیل منطقی بخواد پشتش باشه .مهم اینه که هست و این خواست منو در این رفتار میرسونه.شخصی ممکنه احساس قدرت کنه از نگفتن جواب ها .شخصی ممکنه احساس ضعف کنه از گفتن جواب ها .یکی ممکنه حس کنه بقیه دارن تو زندگیش فضولی می کنن ......

یعنی این عمل از جنبه احساسی بیشتر قدرت میگیره تا جنبه منطقی (که صد البته این هیچ دلیل بر بودن این رفتار نیست )

اما از جنبه منطقی

سوال کننده دو حالت بیشتر نداره

حالت اولش اینه که مثل شما داره برای یک سرشماری یا یک مبحث علمی این سوال رو میپرسه که خب من اینو جواب میدم

حالت دوم اینه که سوال کننده حالت اول نباشه!!

فرض کنید ما با حالت دوم روبه رو هستیم .

خب هدف سوال کننده از این بحث چی بوده؟ ارضای کنجکاوی؟محض حنده >محض رضای خدا؟......

به نظر میرسه در حالت دوم سوال کننده هدف منطقی از این عمل نداره و سوالش بیهودست بره همین منطقی بخوایم نگاه کنیم جواب یک سوال بیهوده میتونه بیهوده باشه!

مهمترین دلیلش اینه که اطلاعات 6 روز از سایت به همین راحتی پاک شده!! آخه این اشتباهات این شکلی تا کی؟ :w02:

دلیل بعدی اینه که این یک مسئله بسیار شخصیه!

من خودم میگم به همه.. ولی فکر کنم بخاطر خام و بی تجربه بودنم باشه که دارم به این نتیجه میرسم که نباید بگم دیگه!

این که خیلی تابلوئه. :ws3:

چون میترسن چشم بخورن:w02: هر علت و بهونه ای هم که بیارن ، ته ش رو بگیری میرسی به ترس از چشم خوردن:w16:

دو تا علت هم هست به نظرم که معدود پیش بیاد:

1-بعضی وقتا طرف حقوقش کمه خب خجالت میکشه.

2-میترسه واس حقوقش نقشه بکشن.:gnugghender:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یه سوال:

آشنا اگه فامیل و دوست و خانواده نباشه کی میشه؟:ws52:

سو برداشت نمی شه...ولی در اصل قضیه هم تردید پیش می آد...

قسمت هایی با رنگ قرمز های لایت کردم...اگر در زمینه های مثل: عدم شفافیت در برخوردارهایی اجتماعی و کاری...مخصوصا در مواقعی که عمل شما تاثیر گذار در منافع و ضررهای اطرافیان تون هست...اونجا مذموم هست و من باهاتون موافقم...اونجا که حتی شما با توسل به دروغ...به پنهان کاری و در نهایت به قضاوت طرف مقابل دامن می زنین مذموم هست...نه در جایی که حریم مربوط به زندگی شخصی شماست...:icon_redface:

چه خوب هست به جای این سوال..ما ظرفیت پاسخ گویی به سوالاتی رو در خودمون بالا ببریم که نفعش و ضررش به دیگران می رسه....

ولی وقتی شما دوست خوبم..مسئله ای مثه درآمد افراد رو به عنوان اصل می گیرین و بعد چنین دغدغه هایی رو مطرح می کنین...مثه این می مونه که ظرف کوچیکی رو برداریم و بخوایم کل اقیانوس رو درونش جا بدیم....

باید دید اصلا ظرفی رو که برداشتیم برای انتقال معنامون درست هست؟!

یا اینکه حالا ما ظرف رو برداشتیم...و بدون اطلاع از میزان ظرفیت اون می خوایم یک معنا مفید و بزرگ رو ازش برداشت کنیم....

یک وقتایی یک چیزایی با هم قاطی می شن...مثال فعالیت تو مِه هست..یا شایدم غبار...

به جایی اینکه سوال کننده که وارد حریم شخصی افراد می شه مواخذه بشه...در تاپیک اینجور القا می شه که (عامیانه عرض می کنم):

بابا طرف یک سوال پرسیده...چرا جواب نمی دی؟!..چرا مخفی کاری می کنی؟!...به طرف اعتماد نداری؟!..بیخیال بابا...این همه مخفی کاری واسه چیه؟!...

و من یک لبخند می زنم :icon_redface:و فکر می کنم...که به کجا می رسیم که ضد ارزش و وارد حریم دیگران شدن ارزش می شه و سکوت در مقابل این زیاده خواهی امر بر مخفی کاری و ضد ارزش محسوب می شه....

من کاملا اعتقاد بر اعتدال و میانه روی در اعمال و اخلاق دارم....و خیلی جاها به معنای واقعی بی خیالی طی می کنم...چون در مواقعی آرامش در این هست که بگذرین...

ولی این از اون موارد نیست که بگزرین...(منظورم از نگذشتن برخورد غیر متعارف نیست...سکوت و یک لبخند و شایدم یک چهره ی متعجب)و بگین..و توجیه اون باشه که حساسیت رو پایین بیاریم..اعتماد ها رو افزایش بدیم....در حالی که این اصل ورود به یک حریم هست...موارد رو باهم قاطی نکنین..یکسری مفاهیمی مثه اعتماد و صداقت رو نمی شه از یکسری مسال اینچنینی حصول کرد دوست خوبم...:icon_redface:

خواهش می کنم در یکی از موارد از دوستانی که در ممالک خارج زندگی می کنن..بپرسین...در اونجا که اخلاق اجتماعی دارای یک قاعده ی خاص هست...در برخورد با چنین سوالی چه جوابی رو می دن؟...

(در مواردی که با دوستی سخن می گفتم در موارد حریم شخصی،گفتن که غالبا به قدری تعجب می کنن که حس می کنن دوربین مخفی هست و می خندن و دورو برشون رو نگاه می کنن!):icon_redface:

من قائل به الگو برداری نیستم..می خوام یک مثال بیارم که این یک قاعده ای هست که زبان و نژاد نمی شناسه...

به نظرم اعتماد ها زمانی شکل می گیرن که امنیت روانی و اخلاقی بین افراد باشه...و برای پایدار کردن این موارد...نیاز نیست از ظرف کوچکی مثه جواب دادن به چنین سوال هایی شروع کنیم...

اصل اعتماد بر صداقت هست محمد جان....نه در جواب دادن به سوال...

اصل تردید بر جواب هست...

در یک زنجیره...اعتمادسازی جمعی با جواب گفتن به هر سوالی حل نمی شه...به صداقت در جواب هست که البته تضمینی در اون نیست...

این تضمین به کسی که جواب رو می شنوه بستگی داره....که بخواد باور کنه یا نه...پس جای این سوال هر سوال دیگه ای هم باشه...بازم شک در جواب هست!نه در سوال!..بعضی اوقات این سوال های نامروبط هستن که دروغ ها رو به وجود می آرن...البته که دروغ گفتن درست نیست..بهترین جواب ها سکوت هست...:icon_redface:

پس من صداقانه خدمت شما عرض می کنم...نقطه ی آگاهی درون جواب دهنده نیست...درون سوال کننده هست...

جایی که قضاوت شکل می گیره از جواب شما....جایی که شما چه صداقت داشته باشی..چه نه...ممکنه اون برداشت درست یا اشتباه خودش رو داشته باشه....

درون ظرف کوچک، اقیانوس رو نمی شه جا داد محمد جان...:icon_redface:

با سپاس از نیت درستتون..اما به نظر شخص بنده..که حتما احتمال غلط بودن اون هست و من آمادگی پذیرش اشتباه در نظر خودم در صورت اثبات رو دارم....ظرف مسئلتون کوچک و غیر قابل قبول هست...:icon_redface::icon_gol:

خب من این سوالو میپرسم چون شاید برداشتامون سر مسئله حریم شخصی متفاوت باشه.

چه مسائلی به عنوان حریم شخصی شناخته میشن؟ و چرا حریم شخصی میشن؟

و این حریم شخصی بودن یعنی چی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب من این سوالو میپرسم چون شاید برداشتامون سر مسئله حریم شخصی متفاوت باشه.

چه مسائلی به عنوان حریم شخصی شناخته میشن؟ و چرا حریم شخصی میشن؟

و این حریم شخصی بودن یعنی چی؟

پس برداشت شما با جمع نسبتا قابل توجهی از مردم متفاوت هست...(با توجه مثال دوربین مخفی که در پست قبل گفتم عرض می کنم)البته برام جالب هست که خودتون فرمودین این سوال رو نمی پرسین تو پست های قبلتون...

و دلیل این می تونه جالب باشه...به غیر از اینکه این کار رو مذموم می دونین در دلتون..چه دلیل دیگه ای می تونی داشته باشه؟!:icon_redface:

جمع نقصین هست:من نمی پرسم....ولی پرسدین جواب می دم...

خوب چرا نمی پرسین؟:icon_redface:

به همون دلیل هم این سوال از بن مایه قابل بحث...

شاید در عمل زیرکانه به جوابی مثل: "برام مهم نیست" رو بیارین و البته جوابی سر دستی...که می دونین اصولا در پی این سوال های خنثی...تقابل مثبت و منفی هست...

در مورد مصادیق دیگه...می دونم زیاد نوشتن من یک جاهایی از برداشت های بد جلوگیری می کنه ولی از جهت دیگه اش خوندنش هم سخت می شه و وقت گیر..و حق می دم...

ولی اونجا من مصداق نیاوردم ولی معیار دادم...:icon_redface:

گفتم سوال ها و جواب هایی که نفع و ضرر جمعی..یا در حداقل مورد..نفع یا ضرر دو طرفه داشته باشتن طبق هنجارها....

تو مثال همیشه مناقشه هست..ولی وقتی معیار می دی..صافی ایجاد می کنی که مسائل هر چه بیشتر پخته بشن....:icon_redface:

البته درشتی و ریزی اون صافی هم می تونه متفاوت باشه...ولی نه به اون حد که کسی که صافی دستشه(اینجا منظور محمد جان خودتون هستین) از این نصف این صافی رد نمی شین....(که منظور سوال پرسیدن هست)..ولی از نصف دیگه اش رد می شین....(که جواب دادن هست)....

بهتر هست به یک مسئله ای بپردازین که دو طرفه باشه...:icon_redface:

باز عرض می کنم...در حدیث مجملم در این پست(#47)

به اصول بحث پرداختم....و در دام مثال ها نمی رم که مناقشه ایجاد شه....معیار همیشه سنگ محک خوبی هست....:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_redface::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هرچند جواب سوالمو واضح و شفاف و مشخص نگفتین. اما خودم واضح میگم :ws3:

من نه فقط حقوق شاید خیلی چیزا باشه که نمی پرسم. چون آدم چیزیو میپرسه که واسش فایده داشته باشه. نپرسیدن دلیل بر حریم شخصی بودن نیست :ws52:

حریم شخصی واسه من در مقابل x اون چیزیه که احساس کنم x ممکنه با دونستنش یا با وارد شدن بهش ازش سوءاستفاده کنه (سو استفاده میتونه به شکلای مختلف باشه ها. از همون حرف درآوردن و زیر آب زدن و مسخره کردن و اینا هست تا ....) و یا توی کارم دخالت کنه.

با این دید هست که میگم به خاطر اعتماد کم به اطرافیانمون همچین چیزیو میذاریم تو حریم شخصیمون. چون احساس میکنیم اون طرف با دونستنش میخواد به خاطر کم بودنش مسخرمون کنه یا به خاطر زیاد بودنش حرف در بیاره یا دستمون بندازه یا ... یعنی نسبت به همچین چیز ساده ای به طرف مقابل اعتماد نداریم و پیشفرضمون اینه که اگه بگم نکنه سوءاستفاده کنه؟ و اونجاس که چون حس میکنیم سوءاستفاده میشه میگیم حریم شخصیمونه و نباید بدونه که بعدش سوءاستفاده کنه.

راستی تو دو، سه تا از پستام هم اشاره کردم که به خود سوال کننده و سوال کردن کاری ندارم. میگم عده ای هستن تو جامعه که این سوالو می پرسن. حالا وقتی پرسیده شد چرا باید پیچوند؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که فعلا حقوق ندارم ما ان شاء الله شاغل که شدم به خوانوادم میگم فقط:ws3:

اولا بشخصه میترسم چشم بزنن:whistle:...بعدم که ی عده ام هستن که بدونن پول داری به هر بهونه ای میان ازت پول بگیرن...حالا چ ب جدی چ ب شوخی که اصلا در هر صورتش قشنگ نیس این کار:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
سلاام خدمت دوستان عزیز

این مخفی کردن میزان حقوق واسم همیشه سوال بوده. گویا از هرنوع اطلاعات سری و امنیتی مهمتره :w58:

دیدن کلاً وقتی حرف از حقوق میشه با پیچش خاص و تابلویی جواب داده میشه :ws52: مثلاً یا گفته میشه معمولیه و ... یا مثلاً یه عدد کمتر یا بیشتر گفته میشه (اغلب کمتر) مثلاً حدوداً 600 تومن. حالا این حدود با نوسان 400 تومن بالا پایین :ws3:

انگار یه جورایی عادت شده بیشتر :ws3:

چه تو محیط های غریبه

چه تو محیط های دوستانه

چه طرف مسئول سرشماری باشه

چه دوستت باشه

چه فامیلت باشه

حتی بعضی موارد خود اعضای خانواده :w58:

این سواله واقعاً تو ذهنمه که چرا اینطوریه؟ :ws38:

رومون نمیشه بگیم اینقدر درس خوندیم حالا لنگ دویست تومنیم اینو درک کن:w000::w000:واسه همین نمیگیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
رومون نمیشه بگیم اینقدر درس خوندیم حالا لنگ دویست تومنیم اینو درک کن:w000::w000:واسه همین نمیگیم

رو نشدن نداره که :ws3: خب همینی که هست. دیگه رو شدن نشدن نداره که :ws3:

لینک به دیدگاه

حقوق کارمندان امسال 18درصد افزایش داره و تورم قرار هست در پایان سال 35% بشه و در پایان سال آینده 25 درصد بشه.

واقعاً جالب نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
حقوق کارمندان امسال 18درصد افزایش داره و تورم قرار هست در پایان سال 35% بشه و در پایان سال آینده 25 درصد بشه.

واقعاً جالب نیست

بهتر از این؟ :whistle:

لینک به دیدگاه

دقیقا... یکی از دلایلش همینه...:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
محمد چرا سوال چالش برانگیز می پرسی؟

من از شما سوال می پرسم::ws3:

خودت چقدر میگیری؟

من قبلا این سوال چالش برانگیز رو پرسیدم و جواب هم دادن تو همین تاپیک :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...