سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ خب فرضاً واسه خود تو علت حریم شخصی بودنش چیه؟ نمی تونم به طور واضح بگم اما به نظرم یجور دخالت می شه.مثلا برم از کسی که صمیمیتی باهاش ندارم بپرسم شما چقدر حقوق می گیرین ؟! چیزیه که دونستن یت ندونستنش فرقی به حال بقیه نمیکنه آخه. یکی به من حقوق بده ببینم می تونم به کسی مقدارشو بگم یا نه. 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ خب درست نیست سوال کنن. ولی خب هستن کسایی که سوال میکنن. حالا اگه سوال کردن چی؟ حریم شخصیه در حال حاضر 750 تومنه آره مسلما یه عده ممکنه بپرسن.اگه از دوستان و خونواده باشن که می گم.اما اگه کسی باشه ( مثلا آشنای خونوادگی که صمیمیتی نداریم ) حدودی می گم.چون خودم هیچوقت از کسی که باهاش صمیمی نیستم نمی پرسم ، خوشم هم نمیاد کسی ازم بپرسه اما اگه پرسید جواب ندادن هم بی ادبی می شه پس حدودش رو می گم. خدا زیادش کنه .شکلک حسودی ( اینم یکی از دلایلی که آدم می تونه مقدار دقیق رو نگه.چون ممکنه طرف خیلی دلش بخواد ، بعد ناخودآگاه حسودی کنه یا هرچی خب فرضاً واسه خود تو علت حریم شخصی بودنش چیه؟ نمی دونم چرا فکر کرده بودم این سوال از من پرسیده شده که جواب دادم :icon_pf (34):می گم اعلام نشد برام که نقل قول دارما ! فکر کردم امکانش برداشته شده 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ هیچوقت از یه زن سنش رو نپرسید… از یه مرد حقوقش رو… و در این دوره از یه دانشجو معدلش رو… خیلی درد آوره… 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ چرا کسی تو نظرسنجی شرکت نمیکنه خب نظر خودتون چی هست حالا تو سوال نظرسنجی؟ حالت اول و دوم خوب بود. ولی خب همونطور که گفتی بستگی به اطرافیان داره که چه شخصیت و روحیاتی دارن. پیشفرض اطرافیان همیشه منفی هست نگرششون؟ خصوصی بودن که خب دیگه سوال خودمه که چرا خصوصیه و گفته نمیشه نظر من هم همونی هست که فرد مقابلم کی باشه ،چطور آدمی باشه ،با توجه به تجربیات خودمون میتونیم بدونیم این آدم جزو اونایی هست که از موفقیت ما خوشحال میشه یا نه ..حالا به هر دلیلی.... من چند ماهی که سرکار میرفتم اول اینکه خب قرار شده بود که در یک جلسه برای من یه حقوق تعیین کنیم که اون جلسه برگزار نشد و من بی تجربه اون موقع فکر کردم ایشون خودشون یه چیزی در نظر گرفتن که اینطوری نبود و روز تسویه حساب من خودم شوک زده شدم.....ولی حقوق شروع کار رو که قانون کار بود به خانواده و هر کس میپرسید میگفتم.... و اما در مورد نگرش منفی همه اطرافیان،نه اینطور نیست ...قبلا هم گفتم که بستگی داره به اطرافیان، اینکه فرض بگیریم همه اطرافیان ما آدمهای خوبی نیستند و نگرششون به ما مثبت نیست خب یه فرض کاملا اشتباهه ...... ببینید جواب چرای خصوصی بودن این مسئله مثل این میمونه که بخواهید به هزار و یک سوال اطرافیانت که حالا شما رو میشناسند یا نه جواب بدین ،مقایسه بشین و...اینکه مثلا شما که حقوقت خوبه چرا یه خونه بهتر نمیگیری و.... ،یا در نهایت بشنوید که از شما بعنوان یه آدم پول دوست که فقط بلده پولهاش رو جمع کنه یاد کرده باشن و خیلی حرف های دیگه که در نهایت ممکنه روی روند عادی زندگی و مهمتر روی اعصاب شما اثر بگذاره ....این هست که بیشتر ترجیح میدن که نگن حقوقشون چقدر هست تا به نحوی از زیر نگاه بقیه افراد بیرون بیان .... در نظر سنجی یک گزینه بستگی دارد بگذارین به اون رای میدم... 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ از دید من شخصی هست ولی اونقدر مهم و خصوصی نیست که بخوام از زیرش در برم... من هر کسی ازم پرسیده عین واقعیت رو گفتم 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ بخدا اگه من یه روزی حقوق دار بشم میام همین جا اعلام میکنم قول میدم 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ اقا من اینقدر کم حقوق میگیرم که خجالت میکشم به کسی بگم پس به هیچ کس نمیگم 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ موضوع اینه که متاسفانه بعضی ها شخصیت و مهارت کاری افراد رو با میزان حقوقشون میسنجند از طرفی بازگو کردن میزان حقوقمون جلوی دوستانی که شرایط سنی و تحصیلی مشابهی دارن و ممکنه دریافتی کمتری داشته باشن مثل سنگ انداختن جلوی پای اونهاست چرا که در باطن فشار روحی روانی زیادی رو به اونها تحمیل میکنیم و عینن مثل مشورت غلط دادن برای انتخابی شتاب زده هست و بدتر از این برای دوستانی که هنوز مشغول نشدن به خصوص در شرایط فعلی 8 سال سیاه رو گذروندیم و اصلا زمینه اشتغالی وجود نداره که حالا حرفی از حقوق باشه به نظر من زدن هر حرفی اعم از میزان حقوق و شرایط کاری و .... باید با این هدف زده بشه که تجربه ای رو به دیگران انتقال بده و اساسا علتی برای بیانش باید وجود داشته باشه در غیر اینصورت کار اشتباهیه 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ برای من چندان مهم نیست کسی بدونه چقد درآمد دارم اگه کسی بپرسه میگم 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ سلاام خدمت دوستان عزیزاین مخفی کردن میزان حقوق واسم همیشه سوال بوده. گویا از هرنوع اطلاعات سری و امنیتی مهمتره دیدن کلاً وقتی حرف از حقوق میشه با پیچش خاص و تابلویی جواب داده میشه مثلاً یا گفته میشه معمولیه و ... یا مثلاً یه عدد کمتر یا بیشتر گفته میشه (اغلب کمتر) مثلاً حدوداً 600 تومن. حالا این حدود با نوسان 400 تومن بالا پایین انگار یه جورایی عادت شده بیشتر چه تو محیط های غریبه چه تو محیط های دوستانه چه طرف مسئول سرشماری باشه چه دوستت باشه چه فامیلت باشه حتی بعضی موارد خود اعضای خانواده این سواله واقعاً تو ذهنمه که چرا اینطوریه؟ آقا خالص دریافتیت رو بگو ببینم میشه یه شیرینی ازت استخراج کرد 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ آقا خالص دریافتیت رو بگوببینم میشه یه شیرینی ازت استخراج کرد بنده خدا گفت که 750 تومن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ بنده خدا گفت که 750 تومن عه ندیدم پس میشه 2 تا شیرینی ازش اسخراج کرد 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ برای من چندان مهم نیست کسی بدونه چقد درآمد دارم اگه کسی بپرسه میگم پرسیدم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ درود...سپاسگزارم از دعوت و متعجبم از این سوال و از این دغدغه پُست دوستانم رو خوندم،البته اونهایی که بدون نقل قول بود... غالبا این اتفاق وقتی حقوق کم هم داشته باشیم رخ نمی ده که امتناع کنیم از گفتنش... فوتبالیست ها هم قراردادشون رو لو نمی دن...اونا که دغدغه ترحم دیگران رو ندارن... اینکه ما غالبا پیشگیری می کنیم تا درمان در این موارد خوب یک امر بدیهی ست... . . . مثلا یک شخص به این فکر می کنه که: اگر زیاد بگیریم بگیم..ممکن توقع پیدا کنن زالو صفتان!..اگر کم بگیریم و بگیم...مورد تمسخر قرار می گیریم توسط بی چاک و دهان ها!.. البته اگر طرف وصل باشه به شهین خانم یا اصغر آقا بنگاه خبرپرکانی فامیل یا رفقا....تشت رسوایی در مقیاس یک فامیل یا یک محله به زمین می افته! . . . من به شخصِ اهل سوال پرسیدن نیستم زیاد.... تا حالا از خودت محمد جان..یادت هست تا حالا پرسیده باشم...کجا هستی؟..چند سالته؟...چه مقطعی می خونی؟..کجا می خونی؟...یا هر کدوم از دوستان دیگه ام... یادم نمیاد تو این محیط همچین مکالمه ای رو با دوستی برقرار کرده باشم...این یک خصلت کلی هست...امر بر درستی و اشتباه بودنش نمی دم...یا اینکه یکی مثه من نبود داره اشتباه می کنه یا نه... نه...دارم در مورد خودم می گم..من اینجوری نیستم...سرم به کار خودم هست...غالبا وقتی سرت به کار خودت هست..کمتر در معرض این سوال ها قرار می گیری... من به قاعده ی آنچه بر خود نمی پسندی بر دیگران هم نپسند اعتقاد دارم... من با نزدیک ترین دوستم...ارتباط در حد تعامل خانوادگی دارم..ولی تا حالا ازش نپرسیدم حقوقش چقدر هست..و بالعکس....چون در تعامل ما میزان این امر کمترین میران اهمیت رو داره... برای همین برام جای سوال داشت..که چرا چنین موضوعی رو شما مطرح کردین! ...کمی و تا قسمتی این سوال از بُنمایه درست نیست....چون محلی از اعراب نداره البته از دیدگاه من...البته می تونه برای دوستی دیگه ای با دیدگاه متفاوت این امر معنا دار محسوب بشه که من فروتنانه احترام می زارم به نظرشون آرامش پیشکش لحظه هاتون 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ مثل اینکه کلاً یه سوءتفاهم هم از این سوالم پیش اومده که چندین نفر اومدن گفتن من از کسی نمی پرسم و اینا و واسم مهم نیست و این احساس شده که اهمیت این موضوع و سوال واسه من اینه که مثلاً من خواستم بدونم ولی نمیگن دوستان عزیز من هم تا حالا هیچ وقت از کسی حتی برادرم هم نپرسیدم که چقدر حقوق میگیری. الا دوران دانشجویی که واسه یکی از پرسشنامه هایی که پر میکردیم نیاز داشتیم. الان تو تاپیک هم همچین توقعی رو از کسی نداشتم و ندارم. چیزی که تو جامعه می بینم رو میگم. سوال کننده ها تو جامعه زیادن و نمیشه نادیده گرفت. ولی حالا که سوال کردن، واقعاً مشکلش چیه مخفی کاری؟ چرا یه عادت بد رو مثل خیلی از عادتای دیگه تو خودمون نهادینه می کنیم؟ این حساسیت های بی مورد واسه چیه؟ چرا هیچ اعتمادی به اطرافیان نداریم؟ چرا باید انقدر میزان اعتمادها تو جامعه زیاد باشه؟ که خب خیلی اثرات منفی و بدی رو می تونه داشته باشه. اینا همه اون چراهایی هست که پشت این سوال واسم نهفته هستش و واسه همین واسم اهمیت داره. اینا رو گفتم که سوبرداشتی از تاپیکم نشه 6 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ مثل اینکه کلاً یه سوءتفاهم هم از این سوالم پیش اومده که چندین نفر اومدن گفتن من از کسی نمی پرسم و اینا و واسم مهم نیست و این احساس شده که اهمیت این موضوع و سوال واسه من اینه که مثلاً من خواستم بدونم ولی نمیگن دوستان عزیز من هم تا حالا هیچ وقت از کسی حتی برادرم هم نپرسیدم که چقدر حقوق میگیری. الا دوران دانشجویی که واسه یکی از پرسشنامه هایی که پر میکردیم نیاز داشتیم. الان تو تاپیک هم همچین توقعی رو از کسی نداشتم و ندارم. چیزی که تو جامعه می بینم رو میگم. سوال کننده ها تو جامعه زیادن و نمیشه نادیده گرفت. ولی حالا که سوال کردن، واقعاً مشکلش چیه مخفی کاری؟ چرا یه عادت بد رو مثل خیلی از عادتای دیگه تو خودمون نهادینه می کنیم؟ این حساسیت های بی مورد واسه چیه؟ چرا هیچ اعتمادی به اطرافیان نداریم؟ چرا باید انقدر میزان اعتمادها تو جامعه زیاد باشه؟ که خب خیلی اثرات منفی و بدی رو می تونه داشته باشه. اینا همه اون چراهایی هست که پشت این سوال واسم نهفته هستش و واسه همین واسم اهمیت داره. اینا رو گفتم که سوبرداشتی از تاپیکم نشه به شخصه از دید من مسئله اعتماد نیست اصلا و ابدا چون اگر قرار باشه دیگران با دیدن حقوق کم من منرو مسخره کنند یا با دیدن حقوق زیاد من بخوان نزدیکیشون رو با من زیاد تر کنند این دیگران همون قدر ارزش دارند که باکتریی که در شکم یک سوسک درختی هست میتونه ارزشمند باشه! اصلا این نیست به نظرم چیزی که مهمه نوعی حریم و اطلاعات شخصی هست و هیچ دلیلی هم برای این کار میتونه وجود نداشته باشه!ببینید مثلا یک سوال میتونه این باشه بخواد راجع به افراد از رابطه جنسیی که دارن سوال بشه یا سوال بشه دو دقیقه گوشی رو بده ببینیم چی داری توش یا سوال بشه غم هات رو به من بگو کامل مثلا ایا شوهر پدر ... کتکت زده تا حالا و خیلی سوال های دیگه .... اینا نگفتن و گفتنش به دیگران هیچ ضرر و هیچ سودی نداره ولی یک حریم شخصی هست که افراد تدارک دیدن و جواب این سوال ها رو به هر کس نمیگند .اصلا هم مهم نیست به نظرم چه دلیل منطقی بخواد پشتش باشه .مهم اینه که هست و این خواست منو در این رفتار میرسونه.شخصی ممکنه احساس قدرت کنه از نگفتن جواب ها .شخصی ممکنه احساس ضعف کنه از گفتن جواب ها .یکی ممکنه حس کنه بقیه دارن تو زندگیش فضولی می کنن ...... یعنی این عمل از جنبه احساسی بیشتر قدرت میگیره تا جنبه منطقی (که صد البته این هیچ دلیل بر بودن این رفتار نیست ) اما از جنبه منطقی سوال کننده دو حالت بیشتر نداره حالت اولش اینه که مثل شما داره برای یک سرشماری یا یک مبحث علمی این سوال رو میپرسه که خب من اینو جواب میدم حالت دوم اینه که سوال کننده حالت اول نباشه!! فرض کنید ما با حالت دوم روبه رو هستیم . خب هدف سوال کننده از این بحث چی بوده؟ ارضای کنجکاوی؟محض حنده >محض رضای خدا؟...... به نظر میرسه در حالت دوم سوال کننده هدف منطقی از این عمل نداره و سوالش بیهودست بره همین منطقی بخوایم نگاه کنیم جواب یک سوال بیهوده میتونه بیهوده باشه! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ مهمترین دلیلش اینه که اطلاعات 6 روز از سایت به همین راحتی پاک شده!! آخه این اشتباهات این شکلی تا کی؟ دلیل بعدی اینه که این یک مسئله بسیار شخصیه! من خودم میگم به همه.. ولی فکر کنم بخاطر خام و بی تجربه بودنم باشه که دارم به این نتیجه میرسم که نباید بگم دیگه! 6 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ ایشالا یه روز شاغل شدم فکر نکنم به کسی بگم؛ ولی به مامور سرشماری میگم. کلا دوست ندارم کسی از میزان دخل و خرجم خبر داشته باشه. دلیل خاصی هم واسه این کار ندارم. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ این که خیلی تابلوئه. چون میترسن چشم بخورن هر علت و بهونه ای هم که بیارن ، ته ش رو بگیری میرسی به ترس از چشم خوردن دو تا علت هم هست به نظرم که معدود پیش بیاد: 1-بعضی وقتا طرف حقوقش کمه خب خجالت میکشه. 2-میترسه واس حقوقش نقشه بکشن. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یه سوال: آشنا اگه فامیل و دوست و خانواده نباشه کی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده