رفتن به مطلب

چرا معمولاً کسی میزان حقوقش رو نمیگه؟

شما به کدوم دسته از افراد زیر حاضرید حقوقتون رو بگید؟  

41 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما به کدوم دسته از افراد زیر حاضرید حقوقتون رو بگید؟

ارسال های توصیه شده

سلاام خدمت دوستان عزیز

این مخفی کردن میزان حقوق واسم همیشه سوال بوده. گویا از هرنوع اطلاعات سری و امنیتی مهمتره :w58:

دیدن کلاً وقتی حرف از حقوق میشه با پیچش خاص و تابلویی جواب داده میشه :ws52: مثلاً یا گفته میشه معمولیه و ... یا مثلاً یه عدد کمتر یا بیشتر گفته میشه (اغلب کمتر) مثلاً حدوداً 600 تومن. حالا این حدود با نوسان 400 تومن بالا پایین :ws3:

انگار یه جورایی عادت شده بیشتر :ws3:

چه تو محیط های غریبه

چه تو محیط های دوستانه

چه طرف مسئول سرشماری باشه

چه دوستت باشه

چه فامیلت باشه

حتی بعضی موارد خود اعضای خانواده :w58:

این سواله واقعاً تو ذهنمه که چرا اینطوریه؟ :ws38:

• Like 25
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چون جزو حریم خصوصی تلقی میشه

من سوالم اینه : چرا باید کسی راجع به حقوق کسی سوال بپرسه؟

شاید خصوصی ترین چیزا رو هم بگن. ولی حقوق رو نه؟

شما اصلاً فرض کن طرف مسئول سرشماری هستش.

یا مثلاً خود من به عنوان یه دانشجوی شهرساز اتفاق افتاده که تو خیلی از موارد واسه تحلیل خیلی مسائل اقتصادی به این داده اطلاعاتی نیاز داشتم ولی به هیچ وجه پاسخ درستی بهش داده نمیشد. تو پرسشنامه هرنوع سوال شخصی باشه جواب میدادن، به حقوق که میرسید قیافه کج میشد و به نحو تابلویی می پیچوندن :ws3:

خصوصی بودنش به این شدت دلیلش چیه؟ :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه

گزینه ای که من میخواستم رای بدم. نبود..

من خودم خوشم نمیاد کسی به حریم شخصی کسی تا این حد جلو بره.. که حقوقشو و یا مساسلی از این قبیل رو بپرسه....

ولی من کسی ازم بپرسه بهش میگم...

چون مهمه؟ نه مهم نیست...

ولی از کسی هم نمیپرسم چون اصلا برام مهم نیست. و کار زشتیه ...:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بنظر منم یه مسئله کاملا شخصیه هیچ کس هم نباید بدونه :ws3:

سطح توقعات میره بالا:whistle:

سطح توقع کی میره بالا؟ اون مسئول سرشماری؟ اون دانشجوی بیچاره؟ اعضای خانوادت؟ کی؟ :ws3:

حتی حقوقت کم هم باشه باز سطح توقعشون میره بالا؟ :ws3:

شخصی بودنش فقط به خاطر همینه که توقع میره بالا؟ :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یاد یکی از همسایه هامون افتادم

دقیقا حقوقشو با یه میلیون نوسان میگفت:ws3:

به نظر منم میخوان که بقیه نگن فلانی خیلی داره

البته معمولا کم که باشه میگن

• Like 8
لینک به دیدگاه
اونایی که بپرسن میگم

مثلا بگم فلان قدر می گیرم می یان ازم پول قرض بگیرن یا چه اتفاق خاصی می یفته :w58:

گزینه ای که من میخواستم رای بدم. نبود..

من خودم خوشم نمیاد کسی به حریم شخصی کسی تا این حد جلو بره.. که حقوقشو و یا مساسلی از این قبیل رو بپرسه....

ولی من کسی ازم بپرسه بهش میگم...

چون مهمه؟ نه مهم نیست...

ولی از کسی هم نمیپرسم چون اصلا برام مهم نیست. و کار زشتیه ...:w16:

خب طبیعیه وقتی سوال بشه گفته میشه دیگه.

کسی که نمیره پیش اینو اون بگه آقا من حقوقم انقدره ها :w58:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب طبیعیه وقتی سوال بشه گفته میشه دیگه.

کسی که نمیره پیش اینو اون بگه آقا من حقوقم انقدره ها :w58:

نه خیلی ها هستن که اگه سوال هم ازشون کنن جواب نمیدن. من اینکاررو نکردم ولی دیدم....

خوب اره دلیلی هم نداره بری بگی اقا یا خانوم من انقدر میگیریم. جوابت اینه به من چه. :ws3:

برای یه عده ام که براساس موقعیتشون که گفته نمیشه. حالا این موقعیت میتونه خصوصی باشه میتونه عمومی باشه...

ولی من کلا این مسئله خیلی هم برام مهم نبوده و نیست:ws52:

ولی باز بستگی داره...

اگه بحث یارانه باشه.. اون موقع است که بله.. که بماند...البته من سرپرست نیستم. ولی خوب دیگه:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سطح توقع کی میره بالا؟ اون مسئول سرشماری؟ اون دانشجوی بیچاره؟ اعضای خانوادت؟ کی؟ :ws3:

حتی حقوقت کم هم باشه باز سطح توقعشون میره بالا؟ :ws3:

شخصی بودنش فقط به خاطر همینه که توقع میره بالا؟ :ws52:

درست میگی این سطح توقع به میزان حقوق اون شخص برمیگرده....

به مسئول سرشماری نمیگن چون دلایل دیگه ای داره:whistle:

ولی باور کن بعضی اوقات به همون خانواده هم نباید بگی :ws3:کشیدم که میگم:ws3:

نه بطور کلی یه جورایی جزء حریم خصوصی محسوب میشه لزومی نداره فلانی بدونه من چقد حقوق میگیرم:ws37:

بعضی ها هم کم میگن که بچشم نیان و....از این حرفا:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضی ها معتقدا که چشم میخورن... که این امارش بیشتره...

بعضی ها هم میگن. اگه طرف بدونه من انقدر میگیرم. توقعش بره بالا

بعضی ها هستن . که اگه حقوق رو بگن مثلا این مستجره ها.. اون موقع است که صابخونه یه حال اساسی بهش بده.

مگه الان بازیگران ما نیستن...بیچاره دودفعه بازی نکنه .وضع مالیش خراب باشه ولی گیر میدن. که نه این بازیگره حتما داره. اقا شیر مثلا 700تومنی رو 2هزارتومن بهش بدید..

بعضی ها به شرایطشونه که نمیگن...

بعضی ها هم حریم میدونن.. که تاحدودی درسته

بعضی ها هم. میگن. چون مهم نیست خوب...

الان من یه شکست کاری داشتم. نمیان بر اساس شکستم به من نگاه کنن. که بر اساس موقعیت قبلیت که داشتی نگات میکنن..

کلا اقا کار خوبی نیست.... از حیطه خانواده بیرون تر گفته بشه..... پدرو مادر و خواهر و برادر و گاهی بعض یدوستان صمیمی اشکالی نداره ولی دیگه غریبه نه.:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

درود...

خب به نظر من چند حالت داره...

اول اینکه حقوق فرد مورد نظر پایین هست و ایشون فکر میکنه که حقوق پایینش باعث یک نوع نگاه ناشی از ترحم ،از بالا به پایین بهش میشه و یا اینکه ارزش کار خودش رو خیلی بالاتر از حقوقی که میگیره میدونه و نمیخواد این تلقی در اطرافیانش بوجود بیاد که خب ایشون که حقوقش کم هست در واقع کار خاص و مهمی هم انجام نمیده و یکسری ازین مسائل که بنظرم بستگی به نوع رفتار و روحیات خود شخص و اطرافیانش داره .همینطور از نظر جایگاهی که در افکار و نزد بقیه افراد داره و میخواد با بالاتر نشون دادن حقوق خودش جایگاهش رو در بین افراد تثبیت کنه... این آدمها بیشتر برای اینکه در قالب فردی که خودشون از خودشون برای بقیه ساختن و برای نابود نشدن این قالب حتی زیر قرض های بسیار سنگین میرن تا بقول معروف کم نیارن....

حالت دوم وقتی هست که حقوق فرد بیشتر از اون چیزی هست که اعلام میکنه که در اینصورت باز چند حالت وجود داره ..یا اینکه میخواد به بقیه نشون بده که اوضاعش زیاد خوب نیست و شاید با یک دید مثبت نمیخواد با گفتن حقوق بالای خودش باعث سرشکستگی یا ایجاد احساسات مختلف در اطرافیانش بشه ...حالتی هم وجود داره که با ضرب المثل بیان میکنم و میخواد از این موارد به دور باشه و اما ضرب المثل :این دغل دوستان که میبینی مگسانند دور شیرینی....:ws3:

یک حالت هم هست که نمیگن حقوقشون چقدره ..البته با این فرض که میزان حقوق یک مورد خصوصی هست ...

یک حالت هم که بقیه موارد رو شامل میشه برای دور بودن از تمام موارد احتمالی ،چشم و همچشمی ،چشم زدن ،زیر آب زنی ،حسودی ، و مواردی ازین دست بیان نمیشه...

به نظرم همه اینها به اطرافیان و خود شخص مربوطه ...که اطرافیانش چطور آدمهایی هستند .مطمئنا وقتی یک درصد احتمال سو استفاده باشه عقل سلیم میگه که نگفتن مقدار خیلی بهتر از گفتن هست ....

چقدر طولانی شد....:icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود...

اول اینکه حقوق فرد مورد نظر پایین هست و ایشون فکر میکنه که حقوق پایینش باعث یک نوع نگاه ناشی از ترحم ،از بالا به پایین بهش میشه و یا اینکه ارزش کار خودش رو خیلی بالاتر از حقوقی که میگیره میدونه و نمیخواد این تلقی در اطرافیانش بوجود بیاد که خب ایشون که حقوقش کم هست در واقع کار خاص و مهمی هم انجام نمیده و یکسری ازین مسائل که بنظرم بستگی به نوع رفتار و روحیات خود شخص و اطرافیانش داره .همینطور از نظر جایگاهی که در افکار و نزد بقیه افراد داره و میخواد با بالاتر نشون دادن حقوق خودش جایگاهش رو در بین افراد تثبیت کنه... این آدمها بیشتر برای اینکه در قالب فردی که خودشون از خودشون برای بقیه ساختن و برای نابود نشدن این قالب حتی زیر قرض های بسیار سنگین میرن تا بقول معروف کم نیارن....

حالت دوم وقتی هست که حقوق فرد بیشتر از اون چیزی هست که اعلام میکنه که در اینصورت باز چند حالت وجود داره ..یا اینکه میخواد به بقیه نشون بده که اوضاعش زیاد خوب نیست و شاید با یک دید مثبت نمیخواد با گفتن حقوق بالای خودش باعث سرشکستگی یا ایجاد احساسات مختلف در اطرافیانش بشه ...حالتی هم وجود داره که با ضرب المثل بیان میکنم و میخواد از این موارد به دور باشه و اما ضرب المثل :این دغل دوستان که میبینی مگسانند دور شیرینی....:ws3:

یک حالت هم هست که نمیگن حقوقشون چقدره ..البته با این فرض که میزان حقوق یک مورد خصوصی هست ...

یک حالت هم که بقیه موارد رو شامل میشه برای دور بودن از تمام موارد احتمالی ،چشم و همچشمی ،چشم زدن ،زیر آب زنی ،حسودی ، و مواردی ازین دست بیان نمیشه...

به نظرم همه اینها به اطرافیان و خود شخص مربوطه ...که اطرافیانش چطور آدمهایی هستند .مطمئنا وقتی یک درصد احتمال سو استفاده باشه عقل سلیم میگه که نگفتن مقدار خیلی بهتر از گفتن هست ....

اینه. خوشمان آمد. ایول...:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من فعلا حقوق نمی گیرم ولی حقوق بگیر هارو خیلیییییی دوست دارم :ws3:

راستش نمی دونم چه دلیلی می تونه داشته باشه.اما خود من حتما به خونواده خواهم گفت. و البته بعضی از دوستان نزدیکم بدون اینکه بپرسن بهشون می گم.اما یه عده هستن که آدم می دونه فقط میخوان از کار آدم سر دربیارن.در مقابل این افراد به هیچ عنوان نم پس نمی دم :ws3:

ولی در کل فکر می کنم یه جورایی یک مسئله کاملا شخصی هست و درست نیست آدم از کسی که باهاش صمیمی نیست سوال کنه.( مثلا آشناهای خونوادگی و از این قبیل ربطی نداره بهشون :banel_smiley_4:) چون آدم فکر می کنه ممکنه بشینن با خودشون تجزیه تحلیل کنن یا مقایسه کنن که تو انقدر می گیری پس من چرا کمتر می گیرم و از اینجور حرفا.شاید دلیل اینا باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
درست میگی این سطح توقع به میزان حقوق اون شخص برمیگرده....

به مسئول سرشماری نمیگن چون دلایل دیگه ای داره:whistle:

ولی باور کن بعضی اوقات به همون خانواده هم نباید بگی :ws3:کشیدم که میگم:ws3:

نه بطور کلی یه جورایی جزء حریم خصوصی محسوب میشه لزومی نداره فلانی بدونه من چقد حقوق میگیرم:ws37:

بعضی ها هم کم میگن که بچشم نیان و....از این حرفا:ws3:

خب فرضاً واسه خود تو علت حریم شخصی بودنش چیه؟

بعضی ها معتقدا که چشم میخورن... که این امارش بیشتره...

بعضی ها هم میگن. اگه طرف بدونه من انقدر میگیرم. توقعش بره بالا

بعضی ها هستن . که اگه حقوق رو بگن مثلا این مستجره ها.. اون موقع است که صابخونه یه حال اساسی بهش بده.

مگه الان بازیگران ما نیستن...بیچاره دودفعه بازی نکنه .وضع مالیش خراب باشه ولی گیر میدن. که نه این بازیگره حتما داره. اقا شیر مثلا 700تومنی رو 2هزارتومن بهش بدید..

بعضی ها به شرایطشونه که نمیگن...

بعضی ها هم حریم میدونن.. که تاحدودی درسته

بعضی ها هم. میگن. چون مهم نیست خوب...

الان من یه شکست کاری داشتم. نمیان بر اساس شکستم به من نگاه کنن. که بر اساس موقعیت قبلیت که داشتی نگات میکنن..

کلا اقا کار خوبی نیست.... از حیطه خانواده بیرون تر گفته بشه..... پدرو مادر و خواهر و برادر و گاهی بعض یدوستان صمیمی اشکالی نداره ولی دیگه غریبه نه.:w16:

چشم خوردن؟ :w58:

چه توقعی میتونه باشه آخه؟ :ws52: اصلاً توقع کی میره بالا؟

صاحبخونه یه نفره نه کل ملت :ws3:

اون بازیگره هم اگه اذیت میشه خب بگه که بدونن وضع مالیش خوب نیست :ws3: هرچند بحث من رو این موارد بازیگر و بازیکن و اینا نیست که تو روزنامه و تلویزیون اینا بیان بگن.

یعنی چی به خاطر شرایطشونه؟ :ws52:

علت حریم شخصی بودن؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا کسی تو نظرسنجی شرکت نمیکنه خب :ws3:

درود...

نظر خودتون چی هست حالا تو سوال نظرسنجی؟ :ws3:

حالت اول و دوم خوب بود. ولی خب همونطور که گفتی بستگی به اطرافیان داره که چه شخصیت و روحیاتی دارن. پیشفرض اطرافیان همیشه منفی هست نگرششون؟ :ws52:

خصوصی بودن که خب دیگه سوال خودمه که چرا خصوصیه و گفته نمیشه :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب فرضاً واسه خود تو علت حریم شخصی بودنش چیه؟

من بشخصه یسری چیزا رو برای خودم بطور ذاتی شخصی میدونم این مورد ذکر کردن منبع در امد و... هم شاملش میشه یعنی ترجیحا به کسی نمیگم چون به کسی ارتباطی نداره و از کسی هم نمیپرسم چون بمن ارتباطی نداره:ws3:

به این علت هم میگم شخصی چون دوست ندارم کسی بخواد تجسس کنه تو کارام و ....

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فعلا حقوق نمی گیرم ولی حقوق بگیر هارو خیلیییییی دوست دارم :ws3:

راستش نمی دونم چه دلیلی می تونه داشته باشه.اما خود من حتما به خونواده خواهم گفت. و البته بعضی از دوستان نزدیکم بدون اینکه بپرسن بهشون می گم.اما یه عده هستن که آدم می دونه فقط میخوان از کار آدم سر دربیارن.در مقابل این افراد به هیچ عنوان نم پس نمی دم :ws3:

ولی در کل فکر می کنم یه جورایی یک مسئله کاملا شخصی هست و درست نیست آدم از کسی که باهاش صمیمی نیست سوال کنه.( مثلا آشناهای خونوادگی و از این قبیل ربطی نداره بهشون :banel_smiley_4:) چون آدم فکر می کنه ممکنه بشینن با خودشون تجزیه تحلیل کنن یا مقایسه کنن که تو انقدر می گیری پس من چرا کمتر می گیرم و از اینجور حرفا.شاید دلیل اینا باشه.

خب درست نیست سوال کنن. ولی خب هستن کسایی که سوال میکنن. حالا اگه سوال کردن چی؟ :ws3:

استارتر جان چقدر حقوق می گیری :ws3:

حریم شخصیه :whistle:

در حال حاضر 750 تومنه :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...