Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 درود به تمامی دوستان عزیز نو اندیشانی به دلایلی که در اینجا ذکر شده: [h=1]پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر[/h]ناچار به دوباره زدن تاپیک ها شدم امیدوارم همکاری کنید با تشکر از azarafrooz عزیز بابت تمامی زحماتی که برای تالار شیمی کشیدند خسته نباشید خدمت ایشون عرض میکنم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند.:flowerysmile: این سمت به z.b عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. 12
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 خسته نباشید خدمت اتشافروز عزیز و ارزوی موفقیت برای z.b گل، شاد و پیروز باشین:hapydancsmil:
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 خسته نباشی اذرجونم خیلی زحمت کشیدی ازهمه مطالب مفیدی که دراختیار ما قرار دادی متشکرم وبه دوست عزیزم تبریک میگم موفق باشی
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 اللهی خسته نباشی افروز یادم رفت به دوست عزیزم تبریک بگم z.b جان ایشالله موفق باشی تبریک
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 بابت تمام زحمتايي كه كشيدي خيلي ممنون آذر جون اميدوارم هميشه موفق باشي به دوست عزيز z.b هم تبريك ميگم...اميدوارم موفق باشيد
setare.blue 23086 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 درود به تمامی دوستان عزیز نو اندیشانی به دلایلی که در اینجا ذکر شده: پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر ناچار به دوباره زدن تاپیک ها شدم امیدوارم همکاری کنید با تشکر از azarafrooz عزیز بابت تمامی زحماتی که برای تالار شیمی کشیدند خسته نباشید خدمت ایشون عرض میکنم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند.:flowerysmile: این سمت به z.b عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. من تاپیکمو میخوام پستای بچه هارو ندیدم، حیف شد. .............. به اذر عزیز مجددا خسته نباشید میگم _عزیزم موفق باشی
setare.blue 23086 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 اه تاپیک تبریکم که هست هواس ندارم دیگه، تبریکـ میگم زینب جان
ارسال های توصیه شده