M!Zare 48037 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 درود...حوادث مختلف رو که در زندگیم بررسی میکنم میبینم، خیلی جاها به انجام امری اصرار داشتم که نشد و در خیلی از موارد در آخرین دقایق اتفاقاتی برایم رقم خورد که نتایج مثبتی برایم داشته....به قول شاعر: گاهي گمان نمي كني ولي مي شود گاهي نمي شود، كه نمي شود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست گاهي تمام شهر گداي تو مي شود جبر و اختیار مبحثی که همیشه بحث برانگیز بوده و خیلی از افراد معتقدند که سرنوشت را باید از سر نوشت!! نظر شما در این مورد چیست؟ 4
VINA 31339 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 بنظر من یه جاهایی دیگه دست خودم آدم نیست یه وقتایی همه کارات اکی شده یهو یه اتفاقی می افته همه چی بهم میخره و خیلی مواقع دیگه میگی تموم شداما میبینی شد..با جمله هر چه بیش آید خوش آید مخالفم اما اینطورم نیست که هر چی طبق برنامه بشه 2
sweetest 4756 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 یه اتفاقاتی تو زندگی برام رقم خورده که الان دیگه یقین دارم ما انسانها محکوم به سرنوشتیم بعضی چیزا تو زندگی هست که اگه همه دنیا هم جمع بشن بگن حق توئه, برای رسیدن بهش از جون و مالت هم بگذری خودتو به آب و آتیش بندازی اگه قرار نباشه بهش برسی....نمیرسی. و... 1
ارسال های توصیه شده