M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ درود...حوادث مختلف رو که در زندگیم بررسی میکنم میبینم، خیلی جاها به انجام امری اصرار داشتم که نشد و در خیلی از موارد در آخرین دقایق اتفاقاتی برایم رقم خورد که نتایج مثبتی برایم داشته....به قول شاعر: گاهي گمان نمي كني ولي مي شود گاهي نمي شود، كه نمي شود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست گاهي تمام شهر گداي تو مي شود جبر و اختیار مبحثی که همیشه بحث برانگیز بوده و خیلی از افراد معتقدند که سرنوشت را باید از سر نوشت!! نظر شما در این مورد چیست؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ بنظر من یه جاهایی دیگه دست خودم آدم نیست یه وقتایی همه کارات اکی شده یهو یه اتفاقی می افته همه چی بهم میخره و خیلی مواقع دیگه میگی تموم شداما میبینی شد..با جمله هر چه بیش آید خوش آید مخالفم اما اینطورم نیست که هر چی طبق برنامه بشه 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ یه اتفاقاتی تو زندگی برام رقم خورده که الان دیگه یقین دارم ما انسانها محکوم به سرنوشتیم بعضی چیزا تو زندگی هست که اگه همه دنیا هم جمع بشن بگن حق توئه, برای رسیدن بهش از جون و مالت هم بگذری خودتو به آب و آتیش بندازی اگه قرار نباشه بهش برسی....نمیرسی. و... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده