مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ شخصی می گفت من شانزده سال دارم یزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی شانزده سال دارم باید بکویی شانزده سال را دیگر ندارم راستی شما به جای سالهایی که دیگه ندارین , چی دارین ؟ وچی دوست داشید که داشته باشید؟ 30 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ من خودم به شخصه هیچ ولی خاطرات خوشی از گذشته دارم و دوستان گل زیادی دارم 15 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ شخصی می گفت من شانزده سال دارمیزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی شانزده سال دارم باید بکویی شانزده سال را دیگر ندارم راستی شما به جای سالهایی که دیگه ندارین , چی دارین ؟ وچی دوست داشید که داشته باشید؟ ممنون از دعوتت داش مجيد بجاي سالهايي كه ندارم: تجربه هاي خيلي زيادي دارم (هم تو كار هم تو زندگي). به علم و دانشم اضافه شده. به عقل و شعورم اضافه شده. خيلي ها به زندگيم اضافه شدن كه دوسشون دارم ........... چي دوس داشتيد داشته باشيد؟ دوست داشتم تو يه سراي سالمندان يا بهزيستي با عشق كار ميكردم(شايد درآينده اتفاق افتاد)- دوست داشتم يه بار ميرفتم ته دريا - يه بارم ميرفتم فضا پيش ستاره خودم 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خوب هرسال درحال عوض شدنه..... یه چیزایی میاد یه چیزایی میره.. زیاد موندگار نیست ولی خوبه.. 10 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خداروشکر اون چيزايي که دوست داشتيم داشته باشيم رو داريم 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ تجربه دارم... دوس داشتم این تجربیات رو همون موقع میداشتم....یه سری از عزیزانم رو ندارم 14 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ شاعر میگه : گذر تک تک این ثانیه های سپری گشته ی عمرم به قدیمی تر شدن دوستیت می ارزد . ( دوستای خوبی که دارم ) 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خیلی چیزا رو دوست داشتم داشته باشم اما ندارم و خیلی چیزا رو نمیخواستم برام اتفاق بیفته اما حالا دارم زندگی گذر زمانه همیشه میگذره چه بخوای و چه نخوای 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ زمان نمی ایستد و لحظه ها میروند قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ به جای سالهایی که سپری شد یه دوست صمیمی دارم که تو خاطرات خوب دوران مدرسه باش شریکم دوست داشتم اشتباهاتمو چند بار چند بار تکرار نکنم! 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ بزرگی میگفت عرض زندگی مهمه نه طولش بجای سالهایی که رفت تجربیات زیادی بدست آوردم که گفتنش خارج از حوصله دوستانه تو سن کم بچه دار شدم و همزمان با خودم بزرگ شدن و الان بهشون افتخار میکنم اطرافیانمو خوب میشناسم ومهمتر از همه دیگه براحتی اطمینان نمیکنم 10 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ یه پوست کلفت که حاصل تحمل مشکلاته و یه عالمه تجربهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws37.gif 8 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سالها رفتند و من دیگر ندیدم سروری نه قراری نه بهاری نه.... 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سالها رفتند و من دیگر ندیدم سروری نه قراری نه بهاری نه.... اینو رو فراموش نکن چون میگذرد غمی نیست 4 لینک به دیدگاه
goghnoos 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ من در عوض سال هایی که دادم اینا را فهمیدم و فکر میکنم تا آخر عمرم به همینا پایبند باشم : نه راحت و نه رنج جهان خواهد ماند خوش باش که نه این و نه آن خواهد ماند گلزار به غارت خزان خواهد رفت این بستن در به باغبان خواهد ماند عبادت به جز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده