رفتن به مطلب

شهامت یا حماقت؟

M!Zare

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شهامت نیست به نظر من. چون شهامت رو برای انجام یه کار ارادی به خرج میدیم. دوست داشتن غیر ارادیه.

حماقت هم نیست. اینو اونایی می فهمن که تجربه ش میکنن.:w16: اوج انسانیت رو همین عشق ها و دوست داشتن هایی که میدونیم با ناکامی همراهه، نشون میدن.

اتفاقاً انقدر بزرگه که کار هرکسی نیست! و به شخصه آرزوم بود تا این مرحله بزرگ می شدم!

دوست داشتن واقعی، خود هدفه. نتیجه هر چی که باشه فرقی نمیکنه. اون حس دوست داشتن با تمام تلخ و شیرینش با ارزشه و کسی که میتونه حفظش کنه قلب بزرگ و علاقه ای دیریاب و گرون داره!:a030::icon_gol:

این شعر تقدیم به کسانی که با تدبیر دوست دارند! ( :

به قول حافظ عزیز...

چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست

سخن شناس نئی جان من خطا اینجاست

• Like 15
لینک به دیدگاه

شهامت نیست به نظر من. چون شهامت رو برای انجام یه کار ارادی به خرج میدیم. دوست داشتن غیر ارادیه.

حماقت هم نیست. اینو اونایی می فهمن که تجربه ش میکنن.:w16: اوج انسانیت رو همین عشق ها و دوست داشتن هایی که میدونیم با ناکامی همراهه، نشون میدن.

اتفاقاً انقدر بزرگه که کار هرکسی نیست! و به شخصه آرزوم بود تا این مرحله بزرگ می شدم!

دوست داشتن واقعی، خود هدفه. نتیجه هر چی که باشه فرقی نمیکنه. اون حس دوست داشتن با تمام تلخ و شیرینش با ارزشه و کسی که میتونه حفظش کنه قلب بزرگ و علاقه ای دیریاب و گرون داره!:a030::icon_gol:

این شعر تقدیم به کسانی که با تدبیر دوست دارند! ( :

به قول حافظ عزیز...

چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست

سخن شناس نئی جان من خطا اینجاست

لااااااااااااااااااااااااااااااایک:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب سخته تصور کردن اینکه کسی رو دوست داشته باشی و بهش نرسی

من كه دارم با اين واقعيت زندگي ميكنم. بنظر من شهامته نه حماقت. ميتونم اينطوري تعبيرش كنم كه:

درديه كه باعث آرامش قلبت ميشه. همين كه هست و نفس ميكشه خيالت راحته. هرچند شايد خيلي ديربه دير ببينيش يااصلا نبينيش. باز هم بنظرخودم عشق يعني درد نداشتن كسي كه دوسش داري. اينكه وقتي ميبينيش دلت هوريييييييي بريزه پايين. و باز هم بنظر خودم وقتي به كسي كه دوسش داري ميرسي ديگه ديگه ديگه نميتوني مثل روزاي اول دوسش داشته باشي. اونوقت ديگه نميشه اسمشو عشق گذاشت.يه دوست داشتن زياده. نميدونم چطور توضيح بدم كه تو كت شماها بره. شايد حرفام با منطق شماها جور در نياد امامن باور دارم

• Like 11
لینک به دیدگاه
من كه دارم با اين واقعيت زندگي ميكنم. بنظر من شهامته نه حماقت. ميتونم اينطوري تعبيرش كنم كه:

درديه كه باعث آرامش قلبت ميشه. همين كه هست و نفس ميكشه خيالت راحته. هرچند شايد خيلي ديربه دير ببينيش يااصلا نبينيش. باز هم بنظرخودم عشق يعني درد نداشتن كسي كه دوسش داري. اينكه وقتي ميبينيش دلت هوريييييييي بريزه پايين. و باز هم بنظر خودم وقتي به كسي كه دوسش داري ميرسي ديگه ديگه ديگه نميتوني مثل روزاي اول دوسش داشته باشي. اونوقت ديگه نميشه اسمشو عشق گذاشت.يه دوست داشتن زياده. نميدونم چطور توضيح بدم كه تو كت شماها بره. شايد حرفام با منطق شماها جور در نياد امامن باور دارم

اگه نباشه چی؟؟؟بازم خیالت راحته؟؟؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه نباشه چی؟؟؟بازم خیالت راحته؟؟؟

اگه نباشه(اگه مرده باشه):همينكه دوسش داري و تو قلبت زنده نگهش داري كافيه. باعث ادامه زندگيت و باز هم آرامش قلبت ميشه. فقط يه كم ناراحتي كه نميتوني بعضي وقتا ببينيش

• Like 8
لینک به دیدگاه

اقا چرا همه اینجا اینقدر دلسوختن من که دلم گرفت :ws3:

به نظر من دوست داشتن یک طرفه هیچ ارزشی نداره فقط ادم خودشو اذیت میکنه

پس لطفا خودتونو اذیت نکنید

اینی که گفتم من واقعا تجربه کردم

• Like 14
لینک به دیدگاه
اقا چرا همه اینجا اینقدر دلسوختن من که دلم گرفت :ws3:

به نظر من دوست داشتن یک طرفه هیچ ارزشی نداره فقط ادم خودشو اذیت میکنه

پس لطفا خودتونو اذیت نکنید

اینی که گفتم من واقعا تجربه کردم

از کجا معلوم یک طرفه اس ،شاید دو طرفه اس و بنا به دلایلی نمیشه که بشه ....:ws37:

پس بازم قشنگه چون حقیقیه......:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه

اگه می خوای معنی این جمله رو درک کنی باید خودمونو بذاریم جای کسی که ابن جمله رو گفته ولی در بالا اشاره شد کسی که به معرفت رسیده باشه میتونه این شهامت رو داشته باشه تا موقعیت خودشو خراب کنه و اون طرف رو دوست داشته باشه ولی تو این دوره این اتفاق رخ نمیده چون همه اولش میگن ما واقعا عاشق شدیم وقتی که ازش فاصله میگیرن تازه میفهمن از روی هوس بوده نه از روی عشق .---ببخشید سرتونو به درد آوردم ولی اگه تو این موقعیت قرار گرفتید خودتونو فراموش نکنید چون شما اول باید خودتونو دو ست داشته باشید بعد...........................................................................:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر منم درسته

لزوما این دوست داشتن نمیتونه عشق باشه

و نبایدم باشه

باید اطرافیان خودتون رو دوست داشته باشین

شهامت دارین اگه مردمی که بهتون بدی کرده باشن رو دوست داشته باشین

این شهامت توی همه ی پیامبرا بوده...

• Like 9
لینک به دیدگاه
از کجا معلوم یک طرفه اس ،شاید دو طرفه اس و بنا به دلایلی نمیشه که بشه ....:ws37:

پس بازم قشنگه چون حقیقیه......:ws37:

اگه دو طرفه باشه ادم هر کاری میکنه که به هم برسن پس متمعنا یک طرفه است هیچ جیزی نمیتونه جلوی عشق دوطرفه روبگبره

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگه دو طرفه باشه ادم هر کاری میکنه که به هم برسن پس متمعنا یک طرفه است هیچ جیزی نمیتونه جلوی عشق دوطرفه روبگبره

نه صرفا نمیشه اینطور گفت ....:ws37:خیلی چیزا میتونه جلوی خیلی چیزا رو بگیره ..... گفتم بستگی به شرایط داره .....:ws37:

در ضمن عشق کلا بحث اش با دوست داشتن متفاوته .... بنظر من عشق میتونه فراموش بشه اما دوست داشتن از قلب انسان پاک نمیشه :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه
نه صرفا نمیشه اینطور گفت ....:ws37:خیلی چیزا میتونه جلوی خیلی چیزا رو بگیره ..... گفتم بستگی به شرایط داره .....:ws37:

در ضمن عشق کلا بحث اش با دوست داشتن متفاوته .... بنظر من عشق میتونه فراموش بشه اما دوست داشتن از قلب انسان پاک نمیشه :ws37:

شما هم که داری حرف منو میزنید دیگه ولی اینو بگم شاید نظر شما دوست داشتن وعشق یکی نباشه ولی میتونم به جرات بگم 95 درصد از دوستان این دو مقوله رو با هم یکی میدونند میتونید امار بگیرید

• Like 8
لینک به دیدگاه
شما هم که داری حرف منو میزنید دیگه ولی اینو بگم شاید نظر شما دوست داشتن وعشق یکی نباشه ولی میتونم به جرات بگم 95 درصد از دوستان این دو مقوله رو با هم یکی میدونند میتونید امار بگیرید

من میگم امکانش هست که دوست داشتنی دو طرفه باشه اما به یکدیگر نرسن .....:ws3:حتی شده زمین و زمان و بهم بدوزن .....(ثابت شده اس ):ws37:

عشق و دوست داشتن اصلا با هم یکی نیستن عشق ممکنه از هوس بیاد و زود گذر اما دوست داشتن احتیاج به زمان داره و دائمی :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه
من میگم امکانش هست که دوست داشتنی دو طرفه باشه اما به یکدیگر نرسن .....:ws3:حتی شده زمین و زمان و بهم بدوزن .....(ثابت شده اس ):ws37:

عشق و دوست داشتن اصلا با هم یکی نیستن عشق ممکنه از هوس بیاد و زود گذر اما دوست داشتن احتیاج به زمان داره و دائمی :ws37:

ولی چون دوستان به معنی باهم بودن بین دو طرف مرد و زن معنی میگیره شما دارین با منطق درست میگید بله دوست داشتن با عشق فرف میکنه ولی در عمل هیچ فرقی نمیکنه چون که چه دختر چه پسر وقتی که به قول خودشون باه دوست میشن اولین فکری که پیش خودشون میکنند ازدواجه درسته ؟

اگه این دوست داشتن هم بعد ازدواج با کسی دیگه ادامه داشته باشه این هم خیانته در حق طرف مقابلش

• Like 8
لینک به دیدگاه

یه زمانی با این جمله موافق بودم

اما الان به شدت مخالفم و به نظر من از حماقت هم بدتره!!

البته باز بستگی به رفتار طرفت هم داره که اونم تورو میخواد و دلایل بیرونی نمیزارن به هم برسید یا اینکه اون نمیخواد

• Like 10
لینک به دیدگاه
ولی چون دوستان به معنی باهم بودن بین دو طرف مرد و زن معنی میگیره شما دارین با منطق درست میگید بله دوست داشتن با عشق فرف میکنه ولی در عمل هیچ فرقی نمیکنه چون که چه دختر چه پسر وقتی که به قول خودشون باه دوست میشن اولین فکری که پیش خودشون میکنند ازدواجه درسته ؟

اگه این دوست داشتن هم بعد ازدواج با کسی دیگه ادامه داشته باشه این هم خیانته در حق طرف مقابلش

البته الان دیگه اینطور نیست که تا دوست بشن به ازدواج هم فکر کنن .....صرفا فقط دوستیه ....:ws3:

در مورد خیانت و ..... هم مطمئنا اگر اون دونفری که با هم آشنا شدن بدون شناخت کافی و کورکورانه ازدواج کردن مطمئنا زندگی منسجمی نخواهند داشت ....

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...