رفتن به مطلب

روش تهیه تخم مرغ هم زده درون خــودش !


ارسال های توصیه شده

بابا چه جوری تو تخم مرغ بسته ارد بزنیم...؟:ws3:

بله خاگینه یه مقدار ارد میخواد. ولی موقعی که تو ظرفی بریزید..:ws37:

 

آره خب منظور منم موقعی بود که تو ظرف میریزیم...:ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه...

 

بعله شما بعد از چرخاندن تخم مرغ ها داخل ظرف بریز و آرد بزنید خب خوب میشه :w16:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به شوخی گفتم. ناراحت نشید... قصد توهین نداشتم.:sigh:

 

ای بابا این چه حرفیه ناراحت نشدم

 

من توضیح نزاشتم چون تصاویر گویا همه چیز هست:w16:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
آره خب منظور منم موقعی بود که تو ظرف میریزیم...:ws3:

بحث داغ شد....:ws3:

 

بعله شما بعد از چرخاندن تخم مرغ ها داخل ظرف بریز و آرد بزنید خب خوب میشه :w16:

:w16:

 

ای بابا این چه حرفیه ناراحت نشدم

 

من توضیح نزاشتم چون تصاویر گویا همه چیز هست:w16:

چه بحث داغی شد....خوشحالم ناراحت نشدید....:hapydancsmil:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
ایول عجب روش توپی بود..ممنون../ ،فقط فرقش با تخم مرغ های معمولی چیه؟!؟!!؟:ws38:

 

 

فرقش در این که شما قبل از اب پز کردن .. تخم مرغ داخل یه پارچه میزاری و می چرخونی.. تا تخم مرغ کاملا حل بشه. بعد اب پز می کنی می بینی تخم مرغ تماما زرد رنگ مقابل شماست:ws3:

 

تصاویر ببینی روش کار گویاست :w16:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

 

آقا شاید روش اشتباه رفتی شاید کم تکون دادی ....

  • Like 3
لینک به دیدگاه
آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

من میگم اصولی نچرخوندی. من اینکارررو نکردم. ولی برای کاری ..این عمل رو قبلنا انجام دادم. نه برای اب پز کردن. ولی کاملا بهم خورده بود و باهم میکس شده بود...

حتما میشه دیگه. همون به درو دیوار زدی خودتو نشده.. خیلی راحته مراحل رو یه بار دیگه ببینید.. خیلی راحت و اصولیه.. درست شد.:ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
اقا منم امتحان کردم نشد حدود 10دقیقه چرخوندم ولی نشد ای بهم خندیدن ای خندیدن :ws28:

 

:w58:واقعا. یعنی سرکاریه واجب شد..منم انجام بدم.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:واقعا. یعنی سرکاریه واجب شد..منم انجام بدم.

 

شما امتحان کن شاید من بلد نبودم نکه خانمها اشپزیشون خوبه شاید راهشو بلد باشن به تخم مرغ کلک بزنن

  • Like 3
لینک به دیدگاه
شما امتحان کن شاید من بلد نبودم نکه خانمها اشپزیشون خوبه شاید راهشو بلد باشن به تخم مرغ کلک بزنن

اشپزی اقایونم خوبه. خانوما هم خوبه.

ولی من. اشپزیم عالیه. نه اینکه خودم بگم. همه میگن.. مخصوصا دیزاینغذاهام.. چون برگرفته از دیزاین های فرانسه و ایتالیاست...

نمیدونم.. من البته فکر میکنم به تخم مرغشم بستگی داشته باشه.. تخم مرغ الان همورمونی شده.. شاید با هورمونهایی که به تخم مرغ و مرغش میزنن. باعث بشه این فرایند عمل نکنه. ولی تخم مرغ محلی این چنین نباشه و ترکیب بشه په بحث داغی شده آآآ:ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

من میگم اگه نمیشه شاید مشکل از تخم مرغ هاست اینقدر هورمون به خورد این مرغ ها میدن

دیگه وای به حال تخم مرغ ها:whistle:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
من میگم اگه نمیشه شاید مشکل از تخم مرغ هاست اینقدر هورمون به خورد این مرغ ها میدن

دیگه وای به حال تخم مرغ ها:whistle:

منم همینو میگم دیگه...

  • Like 2
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...