رفتن به مطلب

روش تهیه تخم مرغ هم زده درون خــودش !


ارسال های توصیه شده

بابا چه جوری تو تخم مرغ بسته ارد بزنیم...؟:ws3:

بله خاگینه یه مقدار ارد میخواد. ولی موقعی که تو ظرفی بریزید..:ws37:

 

آره خب منظور منم موقعی بود که تو ظرف میریزیم...:ws3:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره خب منظور منم موقعی بود که تو ظرف میریزیم...:ws3:

بحث داغ شد....:ws3:

 

بعله شما بعد از چرخاندن تخم مرغ ها داخل ظرف بریز و آرد بزنید خب خوب میشه :w16:

:w16:

 

ای بابا این چه حرفیه ناراحت نشدم

 

من توضیح نزاشتم چون تصاویر گویا همه چیز هست:w16:

چه بحث داغی شد....خوشحالم ناراحت نشدید....:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
ایول عجب روش توپی بود..ممنون../ ،فقط فرقش با تخم مرغ های معمولی چیه؟!؟!!؟:ws38:

 

 

فرقش در این که شما قبل از اب پز کردن .. تخم مرغ داخل یه پارچه میزاری و می چرخونی.. تا تخم مرغ کاملا حل بشه. بعد اب پز می کنی می بینی تخم مرغ تماما زرد رنگ مقابل شماست:ws3:

 

تصاویر ببینی روش کار گویاست :w16:

لینک به دیدگاه

آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

لینک به دیدگاه
آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

 

آقا شاید روش اشتباه رفتی شاید کم تکون دادی ....

لینک به دیدگاه
آقا نشد که!!!:w000:

فقط مونده بود خودم و به در و دیوار بزنم! خیلی چرخوندم!!!!:banel_smiley_4:

فقط تنها فرقی که کرد این بود که پوست کندن این تخم مرغ سخت شد!:w58:

من میگم اصولی نچرخوندی. من اینکارررو نکردم. ولی برای کاری ..این عمل رو قبلنا انجام دادم. نه برای اب پز کردن. ولی کاملا بهم خورده بود و باهم میکس شده بود...

حتما میشه دیگه. همون به درو دیوار زدی خودتو نشده.. خیلی راحته مراحل رو یه بار دیگه ببینید.. خیلی راحت و اصولیه.. درست شد.:ws3:

لینک به دیدگاه
:w58:واقعا. یعنی سرکاریه واجب شد..منم انجام بدم.

 

شما امتحان کن شاید من بلد نبودم نکه خانمها اشپزیشون خوبه شاید راهشو بلد باشن به تخم مرغ کلک بزنن

لینک به دیدگاه
شما امتحان کن شاید من بلد نبودم نکه خانمها اشپزیشون خوبه شاید راهشو بلد باشن به تخم مرغ کلک بزنن

اشپزی اقایونم خوبه. خانوما هم خوبه.

ولی من. اشپزیم عالیه. نه اینکه خودم بگم. همه میگن.. مخصوصا دیزاینغذاهام.. چون برگرفته از دیزاین های فرانسه و ایتالیاست...

نمیدونم.. من البته فکر میکنم به تخم مرغشم بستگی داشته باشه.. تخم مرغ الان همورمونی شده.. شاید با هورمونهایی که به تخم مرغ و مرغش میزنن. باعث بشه این فرایند عمل نکنه. ولی تخم مرغ محلی این چنین نباشه و ترکیب بشه په بحث داغی شده آآآ:ws3:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...