رفتن به مطلب

چرا زن ها ........؟

Lean

ارسال های توصیه شده

همین دیگه دیدگاها با هم فرق داره تعریف منطق هم فرق داره. یکی به اصطلاح زرنگی و ... میگه منطق اون یکی میگه غیر منطقی

من تو این کار تفکر منطقی نمیبینم واقعانم خجالت آوره وقتی آقایی میره تو مراسم دسته که خودشون به پا کردن الکی میگن حسین حسین بعد دنبال کار خودشونن که صرفا مالی نیست و هزراتا قصد و نیت دیگه هم پشت سرش داره.اگه چیز افتخار کردنی هست بگید تو کتابا بنویسن تا باعث افتخار ملت بشه

الان رفتید سر بحث فال؟بازم من میگم همه اینجوری نیستن من به کشش زیاد خانوما و آقایون به این فالا و چیزا آگاهی ندارم و نمیخوامم داشته باشم چون نه خودم این تیپیم نه خانومای دور و برم پس کلی نگید

این صفای دلی که میگید مربوط به فاله یا مراسمهایی مثل انعام و ..... اگه مربوط به اعتقاداته باید بگم که مودبانه باشه بهتره کلمه ی دیگه مناسب بحث نیست نه اینجا نه جای دیگه

باید دید دو طیف چی نصیبشون میشه ، حالا از این انعام و ... چی نصیب میشه :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من همه این ها رو در مفهومی به نام ماوراء می گنجونم بنابراین خانوم ها در باور به ماوراء در اکثریت هستند و سوال پیش میاد چرا؟ یعنی با ماوراء در ارتباطن و مردها نیستن ؟ یا نه از جای دیگه آب می خوره:w02:

اگه همه ی اینا رو شما تو حوزه ماورا می گنجونید پس باید اینطور بگیم که آقایون و خانوما دقیقا به یک اندازه اعتقاد دارن به این چیزا.

جون باور های مدهبی تو خانوما و آقایون در جامعه ما به یک اندازست

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر باوری قابل دفاع نیست این هم برمیگرده به ضعف محاسباتی یعنی صفر و یک های منطقی در ذهن یک خانم به مراتب کم رنگ تر از یک آقاست از طرفی حاکم مطلق در ذهن یک خانم احساسشه احساس هم تنها عاطفه نیست احساس می تونه ترس باشه ، مثل ترس از یک صاعقه آسمانی و پودر شدن در یک چشم به هم زدن:w02:

درست نيست كه تفاوت هاي جنسيتي رو به پاي ضعف بذاريم!مطمئن باش اگه تو نگاه شما مردا، اين يه ضعف از طرف خانومه كه شايد در خيلي از موارد از روي احساس تصميم ميگيره، از نگاه خيلي از خانوما هم اين همه منطق خشك آقايون چيز جالبي نيست!

نظر شخصي من اينه كه هيچ كدوم از اينا برتري يا ضعف نيست!فقط تفاوته! :ws37:

در ضمن من از صاعقه آسماني هم نميترسم و فكر نميكنم هيچ مرد عاقلي هم با توجه به منطقش از پودر شدن لذت ببره :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خيلي خوبه كه خودتون اعتراف به اين موضوع كرديد! كه براي ارتباطات معمول اجتماعي بين خانم ها و آقايون، خانم ها مجبورن كه ساده نباشن!وگرنه نميشه از پس آقايوني كه خيلي حس زرنگي بهشون دست ميده، بر اومد!:ws37:

خوب نياز به اعتراف نداره.آنچه عيان است،چه حاجت به بيان است!:ws3:بحث مجبور بودن نيست،اين خلق و خو در اثر همنشيني تاثير ميذاره.و قابل انكار هم نيست.شايد ديده باشيد،خانوم هايي كه خونه دار هستند،با خانوم هائي كه شاغل هستند محيط كار اونها با آقايون هستش كاملا متفاوت هستش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب نياز به اعتراف نداره.آنچه عيان است،چه حاجت به بيان است!:ws3:بحث مجبور بودن نيست،اين خلق و خو در اثر همنشيني تاثير ميذاره.و قابل انكار هم نيست.شايد ديده باشيد،خانوم هايي كه خونه دار هستند،با خانوم هائي كه شاغل هستند محيط كار اونها با آقايون هستش كاملا متفاوت هستش.

من به عنوان يه خانوم به شما ميگم كه گاهي اوقات دقيقا بحث مجبور بودنه!:ws37:يه خانوم در خيلي از موارد مجبوره كه خودِ واقعيش نباشه در محيط بيرون!(توي اين بحث نميگنجه وگرنه براتون دليل مياوردم!)

به نظرم اين حرف كه سادگي خانوما بيشتره، به اين برميگرده كه منظورتون از سادگي چي باشه! اگه اين سادگي، مودبانه حماقته...بايد بگم اشتباه ميكنيد كه اين موضوعو تفكيك جنسيتي ميكنيد! من واقعا نميتونم درك نميكنم مسائل به اين واضحي كه همه مون ميدونيم ربطي به مرد يا زن بودن نداره رو چرا تفكيك ميكنيم؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم اين حرف كه سادگي خانوما بيشتره، به اين برميگرده كه منظورتون از سادگي چي باشه! اگه اين سادگي، مودبانه حماقته...بايد بگم اشتباه ميكنيد كه اين موضوعو تفكيك جنسيتي ميكنيد! من واقعا نميتونم درك نميكنم مسائل به اين واضحي كه همه مون ميدونيم ربطي به مرد يا زن بودن نداره رو چرا تفكيك ميكنيم؟!

شما خودتون از قول من ميگيد و تحليل هم ميكنيد؟:w58:نخير.حماقت نه!

زود باور بودن.اينكه خيلي از خانوم ها همه ي مسائل رو با ديد ايده آل ميبينند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما خودتون از قول من ميگيد و تحليل هم ميكنيد؟:w58:نخير.حماقت نه!

زود باور بودن.اينكه خيلي از خانوم ها همه ي مسائل رو با ديد ايده آل ميبينند.

قبول من زيادي جلو جلو پيش رفتم!:ws42::ws3:

ولي اينكه ميگيد خانوما زود باورن، نتيجه ميشه از همون صحبتي كه با اقا مهدي داشتم،اينكه بعضي از آقايون خيلي حس زرنگي بهشون دست ميده!حتي وقتي كه حقي رو ضايع ميكنن يا به چيزي ميرسن كه حقشون نبوده! مطمئن باشيد يه خانوم هم ميتونه از اين زرنگ بازيا دربياره!حالا چون اين كارو نميكنه يا شما تا حالا نديديد، فكر ميكنيد اين رفتارا از روي سادگيشه!

بعضي وقتا با آدمايي مواجه ميشيم كه سكوت رو به پاي نفهمي يا سادگي ميذارن!(روي صحبتم به شما نيست، كلي ميگم) اگه طرف چشماشو ميبنده و چيزي نميگه، هميشه ام به پاي سادگي نذاريد، چون خودش نخواسته! خانوما هم به جاي خودش سياست مداراي قابلي هستن...

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا زن ها

بیشتر از آقایون به مسائل ماورائی اعتقاد و باور دارند؟

بیشتر به دنبال خرافه و فال و... هستند؟

بیشتر مذهبی هستند و باور های ایمانی دارند ولو اینکه این قوانین به ضرر اونها باشه؟

بیشتر از مردها بر باور هاشون پافشاری می کنند؟

vse5tgg9befgl0yqmrb.jpg

با یه عکس نمیشه بگیم زنها ، بهتر بود بگید بعضی چون اماری ندارید که ثابت کنه همه یا بیشتر زنها اینجوری هستن . من تفکیک جنسیتی رو اصلا قبول ندارم . زن و مرد فقط جسمشون با هم تفاوت داره واگرنه از نظر تفکرات و اخلاقیات هیچ انسانی شبیه هم نیستن. من به مسائل ماورایی اعتقاد ندارم ، خرافه و فال رو قبول ندارم ، مسائل مذهبی رو بصورتی که گفتین قبول ندارم و به دنبال منطق هستم ، اما یک زنم . پس ربطی به زن و مرد بودن نداره . شما جایگاه زن رو یه جایگاه جدای انسانهای معمولی میزارید و دور یه خط قرمز میکشید انگار زن بودن یه چیز خاص هست . متاسفانه توی جامعه ما همیشه انگشت اشاره سمت زنهاست . یادمون باشه همه انسانیم .

• Like 7
لینک به دیدگاه
باید دید دو طیف چی نصیبشون میشه ، حالا از این انعام و ... چی نصیب میشه :ws38:

این و سوالو فکر میکنم اگه از یه خانومی که به اینجور مراسمات میرن بپرسید دغدغه ی ذهنیتون حل میشه.اما جواب من هر کس تو این دنیا دنبال کاری هست که بهش آرامش بده و خودشو تخلیه کنه و ذهنش و روحش آروم بشه وقتی میگم هر کس یعنی زن و مرد نه فقط زنها.یکی میره ختم انعام که فکر نمیکنم بد باشه یکی خلوت میکنه و ......

حالا از بین اونایی که میرن هئیت بازم هستن کسایی که به قول شما با خلوص نیست میرن حالا به نظر شما چی نصیب اونا میشه؟نگید اینجور ادمایی نیستن و یا کمن که اصلا به هیچ عنوان قبول نمیکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم پاسخ روشنه یعنی چند تا دلیل داره اولا بگم من اقام خانوم نیستم (سوفی نیست اسمم بلکه سوفیست هست )

بیشتر مذهبی هستند و باور های ایمانی دارند ولو اینکه این قوانین به ضرر اونها باشه؟

بیشتر از مردها بر باور هاشون پافشاری می کنند؟

مرجع یک عمل اخلاقی عقل نیست بلکه احساسه .ممکنه من از نظر منطقی کسی باشم که اگه کشته بشم بسیار منفعت داره برای شما و هیچ تبعاتی نداره یعنی منطق میگه منو بکش ولی نمی کشی چرا؟چون احساس میگه نکش و احساس چیزی نیست جز حس هم ذات پنداری و خودتو بزاری جای طرف ببینی می خوای کشته بشی ؟میبینی نه!عمل اخلاقی بر پایه احساس عمل میکنه نه منطق خانوم ها هم ذاتا این بخش اونها قوی تره برای همین خانوم ها پایبند تر و اخلاقی تر به تفکرات خودشون هستند حتی اگر ضرر شخصی برای اون ها داشته باشه.یعنی منطق عموما به اقایون میگه اولا اقایون عموما نون به نرخ روزخورترباشند یعنی به وقتش ادم غیر مذهبی میشن و به وقتش مکه رو میرن حاجی میشن یعنی خیلی رک بگم به چیزی اعتقاد ندارن و منافع شخصی و لحظه ای براشون اهمیت بیشتری داره این نون به نرخ روز خوری و بادی به هر جهت در اقایون بیشتر عمومیت داره!

میبینید ؟ این ادعایی که میشه اقایون منطقی ترن شاید درست تر باشه ولی عملا ارزشی نداره به نظرم

رفتار منو در زندگی عمل اخلاقی هست که ارزشمند میکنه نه منطق و اخلاق بر پایه گفته هیوم و رورتی صحبت احساس هست

بیشتر از آقایون به مسائل ماورائی اعتقاد و باور دارند؟

بیشتر به دنبال خرافه و فال و... هستند؟

نه منطقی نیست .برای هر عمل خرافه امیز و هر عمل مذهبی خانوم ها یک نمونه متناظر وجود داره در اقایون .

اگر صحبت مذهبه و مذهبی که اعتقاد بهش واقعی بشه (نه بادی به هر جهت )خانوم ها پایبند ترند ولی صحبت خرافاتش به نظرم در جامعه کامل یکسانه

اگر صحبت فال و فال گیری هست که فال حافظ همون قدر معتبره که فالی که خانوم ها میگیرن

اگر صحبت چشم شور هست واین ها ببینید چه تعداد مهندس دکتر تحصیل کرده چه خانوم چه اقا چقدر به این مسئله باور دارند طوری که باعث تاسف میشه

اگر یک خانوم ختم انعام میره یک اقا پامیشه میره هیئت سینه زنی

این موضوع اصلا باعث خجالت نیست نمودی از تفکر منطقی آقایونه یعنی دو دو تا چار تا کردن آقایون ، در مورد قدیمی بودن پیشنهاد می کنم یه آمار بگیری ببینی خوانندگان کتاب هایی مثل راز ، فال چینی ، فال هندی یا همین کتاب اقایون هستن یا خانوما ، من صفای دل رو به عنوان تعبیر مودبانه بکار بردم وگرنه تو فرهنگ لغت به این چیز دیگه ای میگن:banel_smiley_4:

خبر دارید که هیتلر و پل پوت و این ها هم دو دوتا چهار تا کردن میلیون میلیون ادمو کشتند یا نه؟یه مقاله هانا ارنت داره که جنایتکار ایشمن حیوون نیست و هیولا هم نیست بلکه کسی هست که داشته از تفکر منطقی و دستورات پیروی می کرده .اگر قرار باشه تفکر خودخواهانه امری ارزشمند باشه که جامعه خیلی وقت قبل تر متلاشی شده بود.شما فکر میکنی سران حزب نازی ادم های غیر منطقی بودن زدن این همه ادمو کشتن؟نه!ابدا!اتفاقا از منو شما منطقی تر بودن و چه بسا بسیار نابغه ولی مرگ یکسری افراد رو با یک حساب دودوتا به نفع خودشونمیدونستند.

بله میگم اعتبار فال هندی فال چینی اینا همونقدر هست که تفعل بزنیم به فال حافظ یا چه میدونم استخاره!

یا چرا راه دور بریم؟این گروه های تروریستی که عموما مرد ها رو جذب میکنند که میزنن طرف رو به خاطر بهونه های مختلف نابود میکنند مثل طالبان که با تحصیل خانوم ها مخالفند و قطع عضو (از کله بگیر تا انگشت )کار روتینشون هست برای پیاده سازی احکام و عقایدشون یا همین عقیده هاکه ریش و سیبیل چقدر خوبه مرد داشته باشه و سنت ما هست و این ها

این جا کی خرافی تره ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

جدا از محتوای کتاب که به نظر مسخرست این اسم نویسنده هم دست کمی از محتواش نداره:ws28:

به نظر منم خانما بیشتر به خرافات و فال و این چیزا اعتقاد دارن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
قبول من زيادي جلو جلو پيش رفتم!:ws42::ws3:

ولي اينكه ميگيد خانوما زود باورن، نتيجه ميشه از همون صحبتي كه با اقا مهدي داشتم،اينكه بعضي از آقايون خيلي حس زرنگي بهشون دست ميده!حتي وقتي كه حقي رو ضايع ميكنن يا به چيزي ميرسن كه حقشون نبوده! مطمئن باشيد يه خانوم هم ميتونه از اين زرنگ بازيا دربياره!حالا چون اين كارو نميكنه يا شما تا حالا نديديد، فكر ميكنيد اين رفتارا از روي سادگيشه!

بعضي وقتا با آدمايي مواجه ميشيم كه سكوت رو به پاي نفهمي يا سادگي ميذارن!(روي صحبتم به شما نيست، كلي ميگم) اگه طرف چشماشو ميبنده و چيزي نميگه، هميشه ام به پاي سادگي نذاريد، چون خودش نخواسته! خانوما هم به جاي خودش سياست مداراي قابلي هستن...

شما چقده عصباني هستيد!:ws52:

خوب،مگه ساده نبودن صفت خوبيه و ساده بودن صفت بديه؟!

كاش همه آدما ساده بودند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خرافات هم زنان و هم مردان به یک اندازه اعتقاد دارن اما نوعش فرق می کنه و از اونجایی که همیشه سعی شده هر کاری که اقایون انجام میدن درست جلوه بدن حتی اعتقادات خرافیشون پس خرافات از نوع زنونه میشه عملی بد و تو چشم اما مردونه نه . که تمام این تفاوت ها به خاطر تفاوت تربیت

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما چقده عصباني هستيد!:ws52:

خوب،مگه ساده نبودن صفت خوبيه و ساده بودن صفت بديه؟!

كاش همه آدما ساده بودند.

بستگي به اين داره كه تعريف مون از سادگي چي باشه:ws37:

ولي هرچي فكر ميكنم يادم نمياد اون روز عصباني شده باشم!:ws52::icon_redface:

لینک به دیدگاه

بستگي به اين داره كه تعريف مون از سادگي چي باشه:ws37:

ولي هرچي فكر ميكنم يادم نمياد اون روز عصباني شده باشم!:ws52::icon_redface:

ببينيد،روي صحبت اصلا تخريب طرف مقابل نيست.!چون كلا در نظامي هستي،2 جنسيت بيشتر وجود نداره!!نر و ماده.

حالا اگر قرار باشه تفكرات اينقد در جنگ با يكديگه باشه زندگي خيلي مشكل ميشه.

حالا فكر كنيد اگر يه جنسيت ديگه هم وجود داشت و براي تكامل قرار بود 3 جنس با هم ميبودند !!!:icon_pf (34):

در هر دو جنسيت ،خوب بو بد وجود داره.آقاي هفت خط و خانوم هفت خط!شخصا بارها با خانوم هايي تاالان برخورد داشتم كه ترسيدم ازشون!:whistle:

با اين موضوع كلي تر نگاه كنيد.مثلا مردها زمخت تر هستند و خانوم ها ظريف تر.اين يه قانون كلي هستش و صادقه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببينيد،روي صحبت اصلا تخريب طرف مقابل نيست.!چون كلا در نظامي هستي،2 جنسيت بيشتر وجود نداره!!نر و ماده.

حالا اگر قرار باشه تفكرات اينقد در جنگ با يكديگه باشه زندگي خيلي مشكل ميشه.

حالا فكر كنيد اگر يه جنسيت ديگه هم وجود داشت و براي تكامل قرار بود 3 جنس با هم ميبودند !!!:icon_pf (34):

در هر دو جنسيت ،خوب بو بد وجود داره.آقاي هفت خط و خانوم هفت خط!شخصا بارها با خانوم هايي تاالان برخورد داشتم كه ترسيدم ازشون!:whistle:

با اين موضوع كلي تر نگاه كنيد.مثلا مردها زمخت تر هستند و خانوم ها ظريف تر.اين يه قانون كلي هستش و صادقه.

من حرفتونو قبول دارم

منظورم از اينكه گفتم بستگي داره به اينكه تعريفمون از سادگي چي باشه اينه كه خب سادگي هميشه يه معني رو نميده! مثلا به طرف ميگن "تو چقد ساده اي كه فلان حرفو باور كردي"...اينجا سادگي اون معنايي كه شما ميگيد خوبه رو نميده!...:ws37:

اگه سادگي رو اون چيزي تعريف كنيم كه شما ميگيد، بله به جاي خودش منم باهاش موافقم:w16:

كل حرف من اينه كه بعضي موضوعات مثل موضوع همين تاپيك، اصلا به جنسيت مربوط نميشه كه بخوايم به تفكيك، درباره اش قضاوت ناآگاهانه بكنيم:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من حرفتونو قبول دارم

منظورم از اينكه گفتم بستگي داره به اينكه تعريفمون از سادگي چي باشه اينه كه خب سادگي هميشه يه معني رو نميده! مثلا به طرف ميگن "تو چقد ساده اي كه فلان حرفو باور كردي"...اينجا سادگي اون معنايي كه شما ميگيد خوبه رو نميده!...:ws37:

اگه سادگي رو اون چيزي تعريف كنيم كه شما ميگيد، بله به جاي خودش منم باهاش موافقم:w16:

كل حرف من اينه كه بعضي موضوعات مثل موضوع همين تاپيك، اصلا به جنسيت مربوط نميشه كه بخوايم به تفكيك، درباره اش قضاوت ناآگاهانه بكنيم:ws37:

خوب ببينيد،اتفاقا اين سري صفات رو ميشه جنسيتي تفكيك كرد(با عرض پوزش از هر دو طرف !:icon_redface:)

مثلا خانومها،احساسي تر،مهربونتر،حساس تر،ظريفتر،ساده تر،زودباورتر،با حوصله تر،با سليقه تر ...از آقايايون هستند

و آقايون،قوي تر،زمخت تر،سخت تر،پر تلاش تر،ديرباورتر،و... از خانوم ها هستند!

(فقط فرار كنم كه الان منو ميكشيد!......th_running1.gif )

خوب مگه عيبه؟هست ديگه.حالا اگر منه نوعي،نسبت به يه خانوم زمخت تر هستم دليل برتريه؟يا اگر يه خانوم مهربونتره دليله بر برتري نسبت به آقاست؟خوب اين ذاته جنسيته.و اين تفاوت بايد وجود داشته باشه و طبيعيه.!

يه آقا،نياز به ظريف بودن خانوم داره و يه خانوم نياز يه زمخت بود آقا!(بصورت كلي)

درمورد صفت هاي ديگه هم همينطوره.حتي ساده بودن،حتي زودباور بودن .

البته اين نظر منه،شايد ديگر دوستان و شما نظرتون با من متفاوت باشه و ديدگاهتون با من يكي نباشه.بازم اين تفاوت قابل دركه.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب ببينيد،اتفاقا اين سري صفات رو ميشه جنسيتي تفكيك كرد(با عرض پوزش از هر دو طرف !:icon_redface:)

مثلا خانومها،احساسي تر،مهربونتر،حساس تر،ظريفتر،ساده تر،زودباورتر،با حوصله تر،با سليقه تر ...از آقايايون هستند

و آقايون،قوي تر،زمخت تر،سخت تر،پر تلاش تر،ديرباورتر،و... از خانوم ها هستند!

(فقط فرار كنم كه الان منو ميكشيد!......th_running1.gif )

خوب مگه عيبه؟هست ديگه.حالا اگر منه نوعي،نسبت به يه خانوم زمخت تر هستم دليل برتريه؟يا اگر يه خانوم مهربونتره دليله بر برتري نسبت به آقاست؟خوب اين ذاته جنسيته.و اين تفاوت بايد وجود داشته باشه و طبيعيه.!

يه آقا،نياز به ظريف بودن خانوم داره و يه خانوم نياز يه زمخت بود آقا!(بصورت كلي)

درمورد صفت هاي ديگه هم همينطوره.حتي ساده بودن،حتي زودباور بودن .

البته اين نظر منه،شايد ديگر دوستان و شما نظرتون با من متفاوت باشه و ديدگاهتون با من يكي نباشه.بازم اين تفاوت قابل دركه.:icon_gol:

فرار براي چي؟!:ws28:خوب شد صفت شجاع تر رو براي آقايون ننوشتيد!:ws3: گرچه آقايون شجاع ترن:w16:

همه رو قبول دارم به جز اون قرمزا!چون واقعا ربطي به زن يا مرد بودن نداره:ws37:

لینک به دیدگاه
فرار براي چي؟!:ws28:خوب شد صفت شجاع تر رو براي آقايون ننوشتيد!:ws3: گرچه آقايون شجاع ترن:w16:

همه رو قبول دارم به جز اون قرمزا!چون واقعا ربطي به زن يا مرد بودن نداره:ws37:

خوب آقايون شجاع ترند ديگه!مگه نيستند؟مثلا آقا سوسك ببينه بيشتر ميترسه يا خانوم؟:ws53:

خوب اون ديدگاه شماست و محترمه.اما اينو بدونيد ساده بودن و زودباور بودن اصلا بد نيست كه بخواهيد باهاش مقابله كنيد.

شما براي مطالعه موردي ،يه "چاخان " رو به چند خانوم هاي اطرافتون بگيد(مثلا در قالب يه خبر كه از اينترنت خونديد!) و همون مطلب رو به چند تا آقاي اطرافتون بگيد.نتايج رو بذاريد كنار هم و مقايسه كنيدdancegirl2.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...