رفتن به مطلب

گیاهان خشك كردنی


ارسال های توصیه شده

بعضی از گیاهان برای خشك كردن مناسب نیستند؛ جعفری، پیازچه، رازیانه از این دسته هستند. رایحه ی گیاهی مثل ریحان با خشك شدن از بین می رود. بعضی از گیاهان با خشك شدن نه تنها بو مزه ی خود را از دست می دهند، بلكه هر بیشتر از مدت خشك شدن آن بگذرد ( به عنوان مثال سه تا شش ماه) مثل علف خشك میشوند .

در مقابل برخی از سبزی ها مثل برگ بو و ارگانو هر بیشتر از مدت خشك شدن آنها بگذرد، عطر و مزه ی آنها بهتر شده و در واقع این دسته از سبزی ها بندرت تازه مصرف می شوند. برای اینكه عطر و مزه ی گیاهان خشك شده را بازگردانید، باید ابتدا آنها را در یك مایع مثل سركه، آبلیمو یا روغن مایع مناسب با غذای مورد نظر، خیس كنید .

جدیدترین روش استفاده از سبزی ها در آشپزخانه به صورت یخ زده است كه گرانتر از سبزی های خشك شده تمام می شود، اما عطر و مزه ی آنها بیشتر حفظ شده و هنگام پخته شدن با غذا شباهت بیشتری به سبزی تازه دارند. از مخلوط سبزی یخ زده و خشك هم می توان استفاده كرد. در این صورت باید از نسبت یك به یك استفاده شود .

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...