Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ بعضی از گیاهان برای خشك كردن مناسب نیستند؛ جعفری، پیازچه، رازیانه از این دسته هستند. رایحه ی گیاهی مثل ریحان با خشك شدن از بین می رود. بعضی از گیاهان با خشك شدن نه تنها بو مزه ی خود را از دست می دهند، بلكه هر بیشتر از مدت خشك شدن آن بگذرد ( به عنوان مثال سه تا شش ماه) مثل علف خشك میشوند . در مقابل برخی از سبزی ها مثل برگ بو و ارگانو هر بیشتر از مدت خشك شدن آنها بگذرد، عطر و مزه ی آنها بهتر شده و در واقع این دسته از سبزی ها بندرت تازه مصرف می شوند. برای اینكه عطر و مزه ی گیاهان خشك شده را بازگردانید، باید ابتدا آنها را در یك مایع مثل سركه، آبلیمو یا روغن مایع مناسب با غذای مورد نظر، خیس كنید . جدیدترین روش استفاده از سبزی ها در آشپزخانه به صورت یخ زده است كه گرانتر از سبزی های خشك شده تمام می شود، اما عطر و مزه ی آنها بیشتر حفظ شده و هنگام پخته شدن با غذا شباهت بیشتری به سبزی تازه دارند. از مخلوط سبزی یخ زده و خشك هم می توان استفاده كرد. در این صورت باید از نسبت یك به یك استفاده شود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .