داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ Mohammad Aref Spow pesare irani Ehsan Maryam Zare Mahnaz D Neutron سایر موارد درود به همگی با اینکه خیلی وقته نبودم راستش نواندیشان همیشه یادم بود کسانی بودن به غیر از این دوستان خوب با مطالبشون خاطره دارم mohsen88-یا وافن عزیز -مریم -بهار- همتون خوبیید .... 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ چون خیلی وقت بود که نبودم،اسامی رو که دیدم یک حس نوستالژیک بهم دست داد.انتخاب سختی بود...اما خب با سجاد روزهای خوبی داشتم.جای اسم خیلیها اینجا خالیه...مثل شقایق و هوتن و لیلیان و ....بگذریم. پسر ایرونی هم که اونوقتا که خیلی شیطون بود...نمیدونم هنوز همون انرژی رو داره یا نه!...امیدو دوست دارم. 9 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ من با خودم خیلی خاطره دارم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ دوستان عزیز لطفاً اسپم نکنید انقدر برای سلامتیتون ضرر داره... تالار آزاد نگو بگو اکثراً اسپم در صورت تکرار با اسپمرهای همیشه در صحنه برخورد فیزیکی خواهد شد.(کسی رو میفرستیم پیشون تا میخورن کتک بهشون بزنن) اسپم نکنید 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ سایر موارد... همه بچه ها خوبن ولی"سایر موارد" خیلیییی خووووووبن... خودشونم میدونن کی هستن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ با همه دوستان حتی اونایی که اسمشون نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده