رفتن به مطلب

هرمزگان استانی که همیشه مظلوم است !!!

M!Zare

ارسال های توصیه شده

درود..هرمزگان جنوبی ترین استان ایران، با دارا بودن منابع نفت، گاز، آلومینیوم، جزایر تاریخی و اقتصادی و منطقه آزاد، بزرگترین اسکله ترانزیتی کشور، استانی که همیشه مظلوم واقع شده است...اگر بخش اندکی از درآمد حاصل در خود این استان صرف میشد قابلیت رقابت با کشورهای حاشیه خلیج فارس رو داشت...

مردم نجیبی که گرمای طاقت فرسای آن را تحمل کرده و در بسیاری از مناطق حتی آب شرب سالم نیز ندارند...مردم این استان بارها دیدند که با سرمایه این استان بخشی دیگر آباد شد و خود بی نصیب..صدا و سیما آنگونه که دوست داشت مردم این خطه را سیاه و کند ذهن نشان دادند...برای تصویه حساب به ساختمان مرکزی دانشکده مان رفته بودم..وقتی مسئولش متوجه شد بندرعباسی هستم با تعجب گفت شما چرا سیاه نیستید پس؟ این سوال رو افراد دیگری نیز پرسیدند...و همیشه باید براشون توضیح میدادم که نسل مردم این استان تیره نیست، و هنگامیکه به پرتغالی ها به منطقه آمده بودند و پس از برگشت برده های آفریقایی آنها همین جا ماندگار شدند و این چنین شد که چنین نسلی در این استان بوجود اومد..و پوست مردم این استان اکثرا زرد و سبزه است که بدلیل شرایط آب و هوایی است که مشابه هندوستان است. یکی دیگر از دوستانم تعریف میکرد هنگامیکه به دوستانش گفته میخواد با قطار بره بندر، یکی پرسیده مگر اونجا راه آهن داره؟ در حالیکه بالای 15 سال است که خط راه آهن در این استان وجود داره و جنوب رو به مرکز وصل میکنه شنیدن همچین جمله ای از یکی از تحصیلکرده های دانشگاه تهران واقعا بعید است..

و یا گروه دیگری که تصور میکنند ما عرب هستیم...پوشش مردم در جزایر و خیلی مناطق استان شبیه کشورهای حاشیه خلیج فارس است و آقایون لباس بلند می پوشند، نه به دلیل اینکه عرب هستند بلکه چون هوا بسیار گرم و شرجی است و این نوع پوشش بر حسب شرایط منطقه است..کسی اینجا عربی صحبت نمیکند..پوشش محلی خانم ها نیز نشانگر هنر و روح شاداب مردم این استان است...به جای اینکه زود قضاوت کنیم، بهتر است در مورد مناطق و بخش های مختلف ایران مطالعه داشته باشیم.

و حالا باز هم مثل همیشه این استان مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته است..الحاق پارسیان (گاوبندی ) به استان فارس...مردم این ناحیه فرهنگی مشابه سایر مردم هرمزگان دارن، جمعیت استان هم زیاد نیست که تقسیم لازم باشد...امیدوارم این بار مردم این استان از حق خودشون دفاع کنند.

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

کلا در مورد ضعف شناختی تهرانیا گفتی، خیلی هم صحیح گفتی خوشبختانه

البته نه فقط تهرانیا، خیلی از استانهای کشورمون، ولی تهرانیا چندین پله دارای ضعف شناختی کشورمون هستن، افرادی که فقط و فقط با شمال کشور آشنایی دارن و حتا استان خودشون رو نیز بخوبی نمی‌شناسن

افرادی که پرنده‌ها رو با عنوان پرنده می‌شناسن، بدون شناخت تنوع اسمی و نام اون‌ها ( حالا یه عده نیان بگردن یه مثال بزور پیدا کنن :دی )

جای ناراحتی نداره مریم جان، ضعف فرهنگی در این کشور، کیلومترها از خطوط رد شده

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود..هرمزگان جنوبی ترین استان ایران، با دارا بودن منابع نفت، گاز، آلومینیوم، جزایر تاریخی و اقتصادی و منطقه آزاد، بزرگترین اسکله ترانزیتی کشور، استانی که همیشه مظلوم واقع شده است...اگر بخش اندکی از درآمد حاصل در خود این استان صرف میشد قابلیت رقابت با کشورهای حاشیه خلیج فارس رو داشت...

مردم نجیبی که گرمای طاقت فرسای آن را تحمل کرده و در بسیاری از مناطق حتی آب شرب سالم نیز ندارند...مردم این استان بارها دیدند که با سرمایه این استان بخشی دیگر آباد شد و خود بی نصیب..صدا و سیما آنگونه که دوست داشت مردم این خطه را سیاه و کند ذهن نشان دادند...برای تصویه حساب به ساختمان مرکزی دانشکده مان رفته بودم..وقتی مسئولش متوجه شد بندرعباسی هستم با تعجب گفت شما چرا سیاه نیستید پس؟ این سوال رو افراد دیگری نیز پرسیدند...و همیشه باید براشون توضیح میدادم که نسل مردم این استان تیره نیست، و هنگامیکه به پرتغالی ها به منطقه آمده بودند و پس از برگشت برده های آفریقایی آنها همین جا ماندگار شدند و این چنین شد که چنین نسلی در این استان بوجود اومد..و پوست مردم این استان اکثرا زرد و سبزه است که بدلیل شرایط آب و هوایی است که مشابه هندوستان است. یکی دیگر از دوستانم تعریف میکرد هنگامیکه به دوستانش گفته میخواد با قطار بره بندر، یکی پرسیده مگر اونجا راه آهن داره؟ در حالیکه بالای 15 سال است که خط راه آهن در این استان وجود داره و جنوب رو به مرکز وصل میکنه شنیدن همچین جمله ای از یکی از تحصیلکرده های دانشگاه تهران واقعا بعید است..

و یا گروه دیگری که تصور میکنند ما عرب هستیم...پوشش مردم در جزایر و خیلی مناطق استان شبیه کشورهای حاشیه خلیج فارس است و آقایون لباس بلند می پوشند، نه به دلیل اینکه عرب هستند بلکه چون هوا بسیار گرم و شرجی است و این نوع پوشش بر حسب شرایط منطقه است..کسی اینجا عربی صحبت نمیکند..پوشش محلی خانم ها نیز نشانگر هنر و روح شاداب مردم این استان است...به جای اینکه زود قضاوت کنیم، بهتر است در مورد مناطق و بخش های مختلف ایران مطالعه داشته باشیم.

و حالا باز هم مثل همیشه این استان مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته است..الحاق پارسیان (گاوبندی ) به استان فارس...مردم این ناحیه فرهنگی مشابه سایر مردم هرمزگان دارن، جمعیت استان هم زیاد نیست که تقسیم لازم باشد...امیدوارم این بار مردم این استان از حق خودشون دفاع کنند.

مریم جان مردم تنها درباره جنوب چنین فکری نمیکنن قبلا هم تو یه تابیک عنوان کرده بودم که وقتی عکس خونمونو نشون دادم یکی از هم کلاسیای تهرانیمون میگفت اااا من فکر میکردم خونه ها اونجا گلی باشه همشون میگفتن چرا برنج کاری ندارید حالا یکی نبود توجیه کنه عزیزم شما ورامینتون سبزی میکارن ما هم حاشیه خودمون برنج کاریه نه وسط شهر ... باز شما راه اهن دارید ما که اونم نداریم یه کشتی تو همین بندر انزلی بزنه بره میدونی چقدر در امد داره..بقول عزیزی اینا میدونن نباید سرمایه گذاری کنیم و گرنه چرا میدونن تو تهران دریاچه مصنوعی بزنن چجوری میان اون همه فضا سبز ایجاد میکنن اما اینجا که دریا و فضا سبز داره کمترین رسیدگی نمیکنن اونجا فکرشون میرسه اینجا نه؟!!!:banel_smiley_4: تو خودتو ناراحت نکن ایران است و یک تهران

حالا تهرانیا نیان نگن چرا اینجوری فکر میکنی و فلان و بسار... منظور تک تک نیست کلی گفتیم:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون دوستان از نظراتتون ولی برای جلوگیری از سو تفاهم باید بگم که متاسفانه این موضوع فقط مختص نگاه پایتخت نشینان به ما بقی نیست، حتی در قومیت ها هم این نگاه وجود داره، فارس به ترک، نرک به کرد، کرد به لر و....من خودم بندرعباس گاهی با لباس محلی بیرون میرم، خیلی برخورد افراد مختلف جالب هست (یعنی واسه همین وسوسه میشم بیشتر تو این زمینه کنجکاوی کنم) کاملا هم با گویش محلی صحبت میکنم، برخی از غیر بومی ها فکر میکنند با یک آدم خنگ سر و کار دارن:ws3: چرا باید پوشیدن لباس محلی یک منطقه نشانگر به روز نبودن و تحصیلکرده نبودن شخص باشه:ws37: به امید روزی که همه را همانگونه که هستن دوست داشته باشیم..و یادمان باشه اگر مردم یک ناحیه در برخی از موارد عقب تر هستند دستشون رو بگیریم و جلو بیاریم نه اینکه تمسخر کنیم..:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستش نمیدونم چرا شما میگی بندر عباس مظلوم واقع شده

اتفاقا رسیدگی های اخیر که اتفاق افتاده به نسبت خوب هست

مثلا گنو

اگه آب گرم گنو رفته باشین البته:icon_redface:

من یکی که خیلی دوست دارم بندر عباسو درست و حسابی بگردم

گرچه یه بار رفتیم

اما کم بود:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستش نمیدونم چرا شما میگی بندر عباس مظلوم واقع شده

اتفاقا رسیدگی های اخیر که اتفاق افتاده به نسبت خوب هست

مثلا گنو

اگه آب گرم گنو رفته باشین البته:icon_redface:

من یکی که خیلی دوست دارم بندر عباسو درست و حسابی بگردم

گرچه یه بار رفتیم

اما کم بود:ws3:

شاید رسیدگی های اخیر نسبت به چند سال اخیر خوب بوده ولی خیلی کمه و خیلی دیر...بندر رو با دبی وقتی مقایسه میکنیم...منابع و فرصت های اینجا خیلی بیشتره ولی sigh.gifsigh.gif

گنو رو چند سال هست که ساختن وگرنه ما چند سال پیش که میرفتیم خیلی خاکی بود...جاده ساحلی در حال حاضر هم بسیار زیباست (معرکست) ولی باز هم کمه...و اگر توجه کنید این چند مورد هم در بندرعباس است...میناب با اینکه دومین شهرستان هرمزگان است هنوز خیلی جای کار داره...وای به حال ما بقی مناطقhanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید رسیدگی های اخیر نسبت به چند سال اخیر خوب بوده ولی خیلی کمه و خیلی دیر...بندر رو با دبی وقتی مقایسه میکنیم...منابع و فرصت های اینجا خیلی بیشتره ولی sigh.gifsigh.gif

گنو رو چند سال هست که ساختن وگرنه ما چند سال پیش که میرفتیم خیلی خاکی بود...جاده ساحلی در حال حاضر هم بسیار زیباست (معرکست) ولی باز هم کمه...و اگر توجه کنید این چند مورد هم در بندرعباس است...میناب با اینکه دومین شهرستان هرمزگان است هنوز خیلی جای کار داره...وای به حال ما بقی مناطقhanghead.gif

همه جا همینجوریه

مثلا همین تهران

خداییش اگه همین رسیدگی ها رو هم نکنن دیگه میترکه:icon_pf (34):

شهر های شمال کشور که دیگه اوضاعشون خیلی خراب تره؟؟؟!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون دوستان از نظراتتون ولی برای جلوگیری از سو تفاهم باید بگم که متاسفانه این موضوع فقط مختص نگاه پایتخت نشینان به ما بقی نیست، حتی در قومیت ها هم این نگاه وجود داره، فارس به ترک، نرک به کرد، کرد به لر و....من خودم بندرعباس گاهی با لباس محلی بیرون میرم، خیلی برخورد افراد مختلف جالب هست (یعنی واسه همین وسوسه میشم بیشتر تو این زمینه کنجکاوی کنم) کاملا هم با گویش محلی صحبت میکنم، برخی از غیر بومی ها فکر میکنند با یک آدم خنگ سر و کار دارن:ws3: چرا باید پوشیدن لباس محلی یک منطقه نشانگر به روز نبودن و تحصیلکرده نبودن شخص باشه:ws37: به امید روزی که همه را همانگونه که هستن دوست داشته باشیم..و یادمان باشه اگر مردم یک ناحیه در برخی از موارد عقب تر هستند دستشون رو بگیریم و جلو بیاریم نه اینکه تمسخر کنیم..:icon_gol:

از اون شلوار گرون مخصوصا هم می‌پوشی؟ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
رو شلوار زیاد مانور نمیدن ! روی چین دامن مانور میدن!!! :ws3:

46133_524092390958686_94480395_n.jpg

اون لباس سبزه عجب چیز معرکه ای

ما تو شهرمون نیست از اینجور چیزا چرا:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

صدا و سیما آنگونه که دوست داشت مردم این خطه را

سیاه

و کند ذهن نشان دادن .

وقتی مسئولش متوجه شد بندرعباسی هستم با تعجب گفت شما چرا سیاه نیستید پس؟ این سوال رو افراد دیگری نیز پرسیدند...و همیشه باید براشون توضیح میدادم که نسل مردم این استان تیره نیست، و هنگامیکه به پرتغالی ها به منطقه آمده بودند و پس از برگشت برده های آفریقایی آنها همین جا ماندگار شدند و این چنین شد که چنین نسلی در این استان بوجود اومد..و پوست مردم این استان اکثرا زرد و سبزه است که بدلیل شرایط آب و هوایی است که مشابه هندوستان است. ی

البته فکر نمیکنم منظور شما این بوده باشه که باید برای کسی توضیح داد که اگر کسی سیاه بود و در هرمزگان زندگی میکرد پس حتما از نژاد بردگان افریقایی هست و این فرد سیاه رنگ نژاد اصیل رو در خودش دارا نیست و این کسر شان هست که گفته بشه رنگ جنوبی ها تیره هستش؟

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته فکر نمیکنم منظور شما این بوده باشه که باید برای کسی توضیح داد که اگر کسی سیاه بود و در هرمزگان زندگی میکرد پس حتما از نژاد بردگان افریقایی هست و این فرد سیاه رنگ نژاد اصیل رو در خودش دارا نیست و این کسر شان هست که گفته بشه رنگ جنوبی ها تیره هستش؟

:a030:

بحث کسر شان نیست..بحث سر این است که چیزی را که واقعیت ندارد به عنوان یک حقیقت مسلم بیان می کنند...ایران همیشه مورد هجوم اقوام مختلف قرار گرفته...مغول ها، اعراب و ...بنابراین هیچ کس نژاد خالص ندارد.. و رنگ پوست انسان ها موضوعی است که خود آنها کوچکترین نقشی در انتخاب ان نداشته اند و از این لحاظ نباید هیچگاه مورد تمسخر قرار بگیرند..

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...