Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=width: 212] مواد غذایی [/TD] [TD=width: 404] ارگانیسم هایی که احتمال برخورد با آن ها بسیار زیاد است [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] شیر و فرآورده های لبنی [/TD] [TD=width: 404] استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ،میکروباکتریوم، آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم،باسیلوس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] گوشت تازه [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم، میکروکوکوس،پنی سیلیوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] ماکیان [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم، میکروکوکوس،پنی سیلیوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] گوشت های دود داده شده [/TD] [TD=width: 404] استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ، میکروکوکوس،پنی سیلیوم،دباریومایسس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] ماهی تازه [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر، پسودوموناس ، فلاووباکتریوم، میکروکوکوس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] تخم مرغ [/TD] [TD=width: 404] پسودوموناس،کلادوسپوریوم، پنی سیلیوم،اسپوروتریکوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] سبزیجات [/TD] [TD=width: 404] پنی سیلیوم،رایزوپوس، لاکتوباسیلوس،باسیلوس،آکرو موباکتر،پسودوموناس،فلاووب اکتریوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] میوه جات و آب میوه جات [/TD] [TD=width: 404] ساکارومایسس،تورولوپسیس،بو تریتیس، پنی سیلیوم،رایزوپوس،استوباکتر ،لاکتوباسیلوس [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده