رفتن به مطلب

مهمترین ارگانیسم های عامل فساد در مواد غذایی


ارسال های توصیه شده

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=width: 212]

مواد غذایی

[/TD]

[TD=width: 404]

ارگانیسم هایی که احتمال برخورد با آن ها

بسیار زیاد است

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

شیر و فرآورده های لبنی

[/TD]

[TD=width: 404]

استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ،میکروباکتریوم،

آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم،باسیلوس

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

گوشت تازه

[/TD]

[TD=width: 404]

آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم،

میکروکوکوس،پنی سیلیوم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

ماکیان

[/TD]

[TD=width: 404]

آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم،

میکروکوکوس،پنی سیلیوم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

گوشت های دود داده شده

[/TD]

[TD=width: 404]

استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ،

میکروکوکوس،پنی سیلیوم،دباریومایسس

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

ماهی تازه

[/TD]

[TD=width: 404]

آکروموباکتر، پسودوموناس ، فلاووباکتریوم، میکروکوکوس

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

تخم مرغ

[/TD]

[TD=width: 404]

پسودوموناس،کلادوسپوریوم، پنی سیلیوم،اسپوروتریکوم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

سبزیجات

[/TD]

[TD=width: 404]

پنی سیلیوم،رایزوپوس، لاکتوباسیلوس،باسیلوس،آکرو موباکتر،پسودوموناس،فلاووب اکتریوم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 212]

میوه جات و آب میوه جات

[/TD]

[TD=width: 404]

ساکارومایسس،تورولوپسیس،بو تریتیس،

پنی سیلیوم،رایزوپوس،استوباکتر ،لاکتوباسیلوس

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...