sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نظر سهند:خوشبختی توپی است که به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم . 8 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ khoshbakhti dide + be zendegie.nazare man shad budan behtarin chize 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ رضایت درون همین .. . . .اول همین بعدش ارامش . 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ هر موقع پیداش کردم ...میام در موردش نظر میدم... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی یعنی اینکه بتونی یه آدم دیگه رو بدون توجه به نتیجه ،بدون توقع دوست داشته باشی. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی یه حسه.تعریفی براش ندارم. 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی : یعنی 1- زمانی که فکرت درگیر روزمرگی نشه 2- شیپیش تو جیبت پشتک وارو نزنه 3- بیکار نباشی 4- دوست داشته باشی، دوستت داشته باشن 5- حالیت باشه 6- عاشق پدر و مادرت باشی و ..... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی یعنی ... نمیدونم اگه فهمیدین به منم بگین لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اگه حس کردی در ارامش هستی حتما خوشبختی لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیدونم چیه... :shame: یعنی ارامش _____________ 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من دارمش میخواین بهتون نشون بدم شمام ببینینش ؟ پیش خودمون بمونه 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی یعنی فاصله یه بدبختی تا بدبختی بعدی ! اینو چارلی چاپلین گفته فکر کنم ! 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم. غافل از اینکه خوشبختی همان لحظه ها هستند. 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خوشبختی شاید حس زیبایی باشه که تو یه لحظه تمومه وجودت رو پر کنه. ولی متاسفانه هر وقت احساس خوشبختی کردم اون رو از دست دادم. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ زندگی [/url]را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف... زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ، زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اين قانون طبيعت است كه هيچ كس به تنهايي نميتواند خوشبخت باشد بلكه خوش بختي و سعادت را بايد در سعادت و خوشبختي ديگران جستجو كرد ويليام شكسپير 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی یه ریز پشت هم قهقهه بزنی مثل بعضی روزای من 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده