رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه :ws3:

راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین ماه هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن

من خودمم شده یه مدت درگیر باشم و مجبور باشم حالت مخفی میام.

اما خب الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده. می خواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (:ws3:)؟ کلاس گذاشتن یا ... :ws3:

فکر میکنم یک یا دو روز مخفی اومدم.چون خیلی بی حوصله بودم.و دوست داشتم یه مدت تنها باشم.

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

خیلی دوست ندارم.اون چراغش خیلی زشته. ولی گاهی وقتا لازمه بشرط اینکه کوتاه مدت باشه

خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها :icon_pf (34): لطفاً روراست هم باشیم.

الان دیگه شک ندارم که مخفی ها رو دعوت کردی.چون من دعوت نشده بودم.:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود ....

اول از همه لازمه که موضع خودم رو نسبت به مخفی بودن اعلام کنم و بعد بقیه موارد رو بررسی کنیم....

فکر میکنم وقتی کسی هست باید چراغش هم روشن باشه ، حس خوبی بهم منتقل نمیشه وقتی دارم با کسی صحبت میکنم که هست ولی مخفی اومده....یک نوع انرژی منفی....برای همین ترجیح میدم اگر موقعی هم اومدم که نتونستم جواب پیام رو بدم ،عجله داشتم ،موضوع نیاز به بررسی داشت ، برای اون موضوع وقت نداشتم و..... پاسخ به پیام رو برای بعد موکول کنم تا سر فرصت و بهتر بتونم بهش رسیدگی کنم ،البته اینجا احتمال ناراحتی کسی که پیام داده و شاید بارها چک کنه ببینه جوابی بهش داده شده یا نه هم هست ولی خب همیشه سعی میکنم این موارد پیش نیاد و اگر هم پیش بیاد بنا رو بر این میگذارم که فرد مقابلم قطعا دریافت یک پاسخ کامل رو به دریافت یک پاسخ آنی و شاید سرسری و صرفا بعنوان وظیفه ،ترجیح میدهد...

اما در مورد اینکه آیا مخفی اومدم یا نه ....فکر کنم یکبار بمدت کمتر از یک ساعت، زمانی که خیلی از دوستانم مخفی می اومدند ،بعنوان اعتراض .... که البته اون شرایط رو نتونستم تحمل کنم و به حالت عادی برگردوندم....:w16:

اما در مورد نظر سنجی ... گزینه اول اینکه بیان شده درست نیست ،این موضوع رو منتقل میکنه که اگر درست نیست چرا هست و شاید موارد دیگه....شاید اگر جمله اول نبود و جمله کمی تعدیل میشد نظر من گزینه 1 بود....

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظرم این از امکانات انجمنه ...وهرکسی مجازه استفاده کنه ....اگه بخوایم با دید مثبت نگاه کنیم مخفی اومدن یه نوع احترام به کاربران ودوستانه ...اما خوب اینم مثل خیلی چیزا گاهی ازش درست استفاده نمیشه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممنونم از بابت دعوتتون محمد خان.

راستش من تا حالا مخفی نیومدم و خوشم هم نمیاد!!هرچقدم سرم شلوغ باشه فکر نمیکنم مخفی بیام!!!:whistle:

ولی حالا که انقد شانتاژ کردینش حتما میام یبار شاید دوبار شایدم بیشتر!!!:ws3:

شما خودت مدیری الگوی دوستانی!!!:w02:ایا واقعا درسته مخفی میای!!!:banel_smiley_4:بد آموزی داره آقا.:w000:

کسی نیس رسیدگی کنه آیا!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اون بعضي کاربرا انتظار نابجا دارن :ws3:

زندگيو سخت بگيري سخت ميگذره. نبايد که انقدر سخت بگيريم اين چيزا رو :ws3:

تو رفع تکليفتو بکن و بوگو بالاي پروفايلت. حالا اگه يکي هم سر اينکه جوابش ديرتر داده ميشه ناراحت ميشه، بذار بشه. ايشالا بعداً بزرگ ميشه ياد ميگيره که سر اينجور چيزا نبايد ناراحت شد :ws3:

واسه تجسس هم حتي اگه بخواي به عنوان مدير ارشد فعاليت کاربري رو بررسي کني، خب با چراغ روشن برو پروفش بررسي کن. مثلاً اسمت بيفته پروفايلش چي ميشه؟ :ws52:

الکي داريم سخت ميگيريم بعضي چيزاي ساده رو :icon_pf (34):

ريشه تو همون عادت بد تعارفات داره ها :w16:

محمد میدونم سخت میگیرم، اما امروز بعد از دوماه به یقین رسیدم که بیش از 80 درصد از مراجعین پروفایلم اصلا متن بالای پروفایل منو نمیخونن.

دوماه هستش که من عکس پسر خالمو گذاشتم ، و نوشتم عکس شخصیم : علیرضا پسرخالم.

از وقتی که این عکسو گذاشتم ، همه ازم پرسیدن ایشون کیه . (حتی زمانی که پروفایلم پشت زمینه نداشته و بک گراندشو سفید کردم)

پس نشون میده اکثرا نمیخونن .به همین سادگی.:w02:

..................

درمورد بررسی فعالیت کاربران ،مشکلی ندارم اسم هم بیوفته ، اغلب حالشونم میپرسم w16.gif

اما حالت مخفی گاهی بد نیست،هرچند برای من فرقی نداره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

ای کسانی که میاین میگین ما تا حالا مخفی نیومدیم، بدانید و آگاه باشید که مخفی بودن اکثرتون رو قبلاً در مواقعی به عینه دیده ام :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
ای کسانی که میاین میگین ما تا حالا مخفی نیومدیم، بدانید و آگاه باشید که مخفی بودن اکثرتون رو قبلاً در مواقعی به عینه دیده ام :ws3:

مخفی بودن منو که ندیدی....:ws3:چون من اصلا مخفی اینجا نیومدم...والا

• Like 2
لینک به دیدگاه

چقدر بده ادم مخفی بیاد . من اگه میتونستم خودم رو 700 برابر میکردم تا بیشتر دیده بشم . مخفی شدن نشانه ترسه . مهم نیست ترس از چی . در دنیای مجازی ترس معنی نداره که بشه از چیزی ترسید . حالا بعضی ها میگن کار داریم و نمیخوایم مزاجم داشته باشیم موضوع دیگه است .

من در هیچ فارومی مخفی نیومدم اصلا نمیدونم گزینه اش کجاست چون بدردم نخورده و نخواستم ازش استفاده کنم .

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوبه و لازمه ولی به شرطی که درست ازش استفاده بشه نه اینکه مدام مخفی باشیم

مخفی بودن مثل دیگر امکانات فروم جزو ماهیت این محیطه...

اگر بقیه امکانات انجمن را مثل همین مورد به بحث می گذاشتید خوب میشد تا در موردش بحث کرد که کجاهاش خوبه کجاهاش بده

مخفی بودن یکی از امکاناتی است که هیچ مانعی بر سر راه رشد انجمن ایجاد نمی کنه

برا خود من پیش اومده که به قصد ارسال یه مطلب به نیت چند دقیقه آنلاین شدم ولی بعد از ورود به محیط انجمن با دیدن پیام دوستانم در پروفایل و جواب دادن آنها .چند دقیقه تبدیل شد به چند ساعت بدون ارسال مطلب مورد نظرم.مخفی بودن در اینجا برای من خوبه

سهم نداشتن حوصله و وقت بنظرم بیشتر از سایر موارد است برای مخفی اومدن...

اینکه اشاره کردید جدیدا خیلی ها مخفی میان احتمالا از دوستان قدیمی انجمن هستن که شاید بنا به دلایلی از این محیط جدا شدن و تمایلی به فعالیت در هیچ زمینه ای در انجمن ندارن

• Like 5
لینک به دیدگاه

والا منم تا دیروز هرگز مخفی نمیومدم...ولی دیدم جالبه تصمیم گرفتم کلا مخفی بیام از این به بعد:ws3::w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منو که ندیدی:hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اقا من که نیومدم :ws3:

اگه امدم ثابت کن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تاپیکشو :w02:

چرا منو دعوت نکردی :whistle:

همین تاپیکارو میزنی که همه فراری میشن دیگه از این جا :whistle:

هر کی هر جور راحته بیاد ... دیگه شاید بعضی ها بخوان صرفا برای خوندن تاپیکا بیان و شاید اصلا حوصله حرف زدن نداشته باشن و هزار تا دلیل شخصی دیگه فقط نگین تو رو خدا تجسس اگر هر کی نگران تجسس مخفی هاست پروفشو ببنده بزار اون بندگان خدا هم راحت باشن :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...