رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

:mrsbeasley:منمممممم نظری ندارم!:ws3:

من به گزینه 2 رای دادم وکاملا باش موافقم....:w16:

اما کلا تا حالا خاموش نبودم چون عقیدم اینه اگه اینجام و هر جای انجمن هستم و هر تاپیکی رو که میخونم فقط به خودم مربوطه...:w58:برای خودم زندگی میکنم...هر کسیم هر جوری دوست داره فکر کنه!:whistle:!ولی خوبه ادم بدونه دوستاش هسن یا نیستن:w02:

من که مسیولیت نداشتم ولی همین در حد سوال جواب دوستانه اگه بتونم و وقت داشته باشم جواب میدم..وقتم نباشه بعدا با عذر خواهی جواب میدم...کار سختی نیست!(البته مشکل اینه اینجا من بیشتر سوال میپرسم و خداییشم دوستام همه جواب میدن...ندادنم کاری کردن که دیگه ازشون سوال نپرسم:whistle:راحت میشن:ws3:)

اینایی هم که راه های ارتباطیشونو میبندن اعصابم خورد میکنن :4564:ولی افکارشون قابل احترامه 100%...

(حالا بچه های خاموش...اگه چراغ خاموشم خوش میگذره خبر بدید به شما میپیوندیم:1238:)

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اما خب اگه مخفی هم باشی و بعد از رفتنت اگه بیان تو پروفت میزنه آخرین فعالیت ... ساعت پیش یعنی میفهمن آنلاین شدی و جواب ندادی یا آنلاین باشی کلاً آخرین فعالیتو نمیزنه. مشخص میشه آنلاین هستی :ws3:

خب پس گذاشتن یه پیغام بالای پروفایل بهتر نیست؟ :ws3:

ممدوی عزیز وقتی مخفی میای فقط مدیرای ارشد و رده بالایی مثل خودت مخفی هارو میبینن و اینکه بعد از اینکه از سایت خارج میشن فقط همون رده بالا ها مثه خودت ادمین و مدیرای ارشد میتونن ببینن که آخرین فعالیتش کی بوده بقیه (کاربرای عادی و حتی گروهی از مدیران) نمیتونن آخرین فعالیت فرد مخفی رو ببینن:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اما خب اگه مخفی هم باشی و بعد از رفتنت اگه بیان تو پروفت میزنه آخرین فعالیت ... ساعت پیش یعنی میفهمن آنلاین شدی و جواب ندادی یا آنلاین باشی کلاً آخرین فعالیتو نمیزنه. مشخص میشه آنلاین هستی :ws3:

خب پس گذاشتن یه پیغام بالای پروفایل بهتر نیست؟ :ws3:

میخواستم توضیح بدم که دیدم آقای ناصر قبل از من توضیح کامل و دادن:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بعضي وقتا يه شرايطي پيش مياد كه ادمو مجبور ميكنه حالت مخفي بياي

من خودم دوران جووني يه چندباري اينكارو كردم

پ.ن : من امروز عضو شدم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه :ws3:

راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین ماه هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن

من خودمم شده یه مدت درگیر باشم و مجبور باشم حالت مخفی میام.

اما خب الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده. می خواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (:ws3:)؟ کلاس گذاشتن یا ... :ws3:

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها :icon_pf (34): لطفاً روراست هم باشیم.

سلام... راستش حوصله جوابیدن هم ندارم ولی چون آمار می گیرین و جزء همینا هستم گفتم جواب بدم شاید به دردی بخوره!

اول- دو ماهی هست! وقت ندارم، فقط واسه یه بخش تخصصی میام همین! پس لزومی نمی بینم که آنلاین با شکلک user-online.png باشم! با کسی هم کاری ندارم کم پیش میاد پروف کسی برم مگه اینکه دستم بخوره!:w16:

دوم- زیاد مخفی بودن و زیاد اومدن درست و اشتباه نداره که!!!

سوم- نه به دل نمی گیریم! ناراحت هم نمی شیم/ تصمیمی می گیریم که نیایم بعدش یه دلیلی پیدا می شه برا سر زدن همین.

امتحان کردم هیچ فرقی نداره... خاموش و مخفی بودن بی دردسرتره....

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

سلام سلام ؛

تا یه جایی پستا رو خوندم ، خیلیا دلیل مخفی اومدنو گفتن ، بعضیا هم گفتن کسایی که مخفی میان دلیلشونو بگن :w02:

منم اینا رو تایید میکنم :

به خاطر اینه که وقتی چراغت روشن هستش مجبوری جواب دوستات و بدی چون صورت خوشی نداره که جواب ندی

ولی مخفی اومدن این امکان میده که اگر بی حوصله بودی جواب دادن و به یه وقت دیگه بندازی

یه عده وقتشون پره و کم فعالیت می کنن ، اما همچنان می خوان در حد سر زدن بیان انجمن ، واسه همین مخفی میان

خب منم که حدود 2 ماهی میشه کلا مخفی میام ، دعوت هم که شدم به این تاپیک پس منم دلیلمو میگم ،

همونطور که دوستان گفتن نبودن وقته و بعد یه زمانایی پیش میاد که تو انجمن مثلا تو بخش معماری به یه مطلبی نیازه حالا وارد انجمن میشی و کلی پیام و اینا که مجبور میشی اونا رو جواب بدی وقتش هم نیست ، پس وقتی مخفی باشی کسی انتظار جواب رو بعد ورودت به انجمن نداره و میتونی بعدا سر فرصت جواب بدی ، به همین راحتی،:a030:

===> حالا اون دوستانی که همش هستن تو انجمن و فعالن و پست میدن و ولی مخفی ان ،اینا خب چه کاریه روشن کنید اون چراغو دیگه :دی

... ونوس...

لینک به دیدگاه

من خیلی وقته خاموش نیومدم :w16:

اما چند بار پیش اومده که خاموش کنم ... شاید سرجمع بشه مثلا 5 روز :ws37:

دقیقا نمیدونم ربطشون به همدیگه چی میتونه باشه .. ولی من وقتی خیلی از موضوعی ناراحت باشم خاموش میکنم hanghead.gif

حالا چه موضوع مربوط به داخل انجمن باشه و چه خارج از انجمن ..... وقتی خیلی ناراحت باشم لامپ اضافه رو خاموش میکنم hanghead.gif

نتیجه میگیریم که هر وقت خاموش بودم بدونین حالم زیاد خوش نیست :w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب این یه دلیل مخفی اومدنه دلیل دیگش اینه که نخوای کسی یا کسانی بدونن که کی وارد یا خارج شدی :ws3:

حالا میشه بگی که چرا این مخفی اومدنه انقد قضیش بغرنج شده؟

مگه مخفیا چه آزاری به بقیه میرسونن؟

خب مثلاً بدونن چی میشه؟ چه آزاری بهت میرسونن؟ :ws3:

یا اگه آنلاین باشی الان چقدر وضعیت بغرنج میشه؟ :ws3:

استفاده كردن يا نكردن از اين امكان كاملاً جنبه شخصي داره :ws37:

خب الان کاملاً توجیه شدم :whistle: دلیل خیلی منطقی بود :ws3:

خوب یک قابلیت هست که کاربرها دوست دارند استفاده کنند حالا چرا و چگونه و این همه حاشیه اش دیگر بستگی به ذهن و شخصیت کاشف دارد. :banel_smiley_4:

علتش شاید حضور کم در انجمن، اینکه شرکت در همه ی بحثها مثل سابق مقدور نمی باشد، و امنیت بیشتر باشد.

خب دوست داشتن هم خیلی دلیل منطقی هستش :whistle:

حاشیه چی بابا. اصل قضیه همون چراییشه :ws3: شاید بعضی وقتا واقعاً هیچ دلیل منطقی نیست واسه مخفی اومدنمون و فقط یه جورایی شده عادت یا دوست داشتن یا از این دست دلایل عجیب :ws52:

مگه چراغت روشن باشه باید تو همه بحثا شرکت کنی؟ :ws3:

امنیت؟ :w58: رکورد عجیب ترین دلیلو هم زدی :ws3: حالا اینو یه کمی بازش میکنی دقیقاً :ws3:

سلام سلام ؛

تا یه جایی پستا رو خوندم ، خیلیا دلیل مخفی اومدنو گفتن ، بعضیا هم گفتن کسایی که مخفی میان دلیلشونو بگن :w02:

منم اینا رو تایید میکنم :

خب منم که حدود 2 ماهی میشه کلا مخفی میام ، دعوت هم که شدم به این تاپیک پس منم دلیلمو میگم ،

همونطور که دوستان گفتن نبودن وقته و بعد یه زمانایی پیش میاد که تو انجمن مثلا تو بخش معماری به یه مطلبی نیازه حالا وارد انجمن میشی و کلی پیام و اینا که مجبور میشی اونا رو جواب بدی وقتش هم نیست ، پس وقتی مخفی باشی کسی انتظار جواب رو بعد ورودت به انجمن نداره و میتونی بعدا سر فرصت جواب بدی ، به همین راحتی،:a030:

===> حالا اون دوستانی که همش هستن تو انجمن و فعالن و پست میدن و ولی مخفی ان ،اینا خب چه کاریه روشن کنید اون چراغو دیگه :دی

... ونوس...

خب گذاشتن یه پیغام بالای پروفایل با این موضوع که وقتت کمه و اگه دیر شد جواب دادن کسی ناراحت نشه و سر فرصت همه رو جواب میدم و .... چه ایرادی داره خب؟ :ws3: انصافاً خیلی قشنگ تر هم هستو کسی هم ناراحت نمیشه.

احساس نمیکنین مخفی بودن حتی بعضی وقتا دست و پای خودتونم میبنده؟ :ws3:

مثلاً وقت ندارین پیغاما رو جواب بدین و یواشکی میاین، بعد یه جا یه چیزی می بینین که لازمه تشکر کنین یا یه پستی بزنین، ولی به خاطر اینکه تابلو نشه که آنلاین هستین اینکارو نمی کنین که نگن اینکه یواشکی اومده بود آنلاین شده بود و جواب ما رو هم که نداد :banel_smiley_4: ولی اگه اون پیغام بالای پروفایل باشه دیگه خیالتون راحته و چیزی هم گردنتون نیست دیگه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
این چه وضیه!!!

من اعتراض دارم آقا!!!:w000:

چی شده علی جون ؟؟ :w02:

میخوای مخفی شی ؟؟؟ خب من میگم فقد بین خودمون بمونه ها .. نگی عباس گفت :whistle:

برو کنترل پنل ... بعد ویرایش تنظیمات شخصی ... همون بالا نوشته حالت مخفی ... فعال رو انتخاب کن ... مخفی شدی :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خب گذاشتن یه پیغام بالای پروفایل با این موضوع که وقتت کمه و اگه دیر شد جواب دادن کسی ناراحت نشه و سر فرصت همه رو جواب میدم و .... چه ایرادی داره خب؟ :ws3: انصافاً خیلی قشنگ تر هم هستو کسی هم ناراحت نمیشه.

احساس نمیکنین مخفی بودن حتی بعضی وقتا دست و پای خودتونم میبنده؟ :ws3:

مثلاً وقت ندارین پیغاما رو جواب بدین و یواشکی میاین، بعد یه جا یه چیزی می بینین که لازمه تشکر کنین یا یه پستی بزنین، ولی به خاطر اینکه تابلو نشه که آنلاین هستین اینکارو نمی کنین که نگن اینکه یواشکی اومده بود آنلاین شده بود و جواب ما رو هم که نداد :banel_smiley_4: ولی اگه اون پیغام بالای پروفایل باشه دیگه خیالتون راحته و چیزی هم گردنتون نیست دیگه.

خب اونور قضیه رو هم نگاه کنید شاید بعضیا نخوان دیگه فعالیت مجازی داشته باشن ، حالا این حالت مخفی خیالشونو راحت میکنه گاهی ماهی سالی بتونن بیان و برن و کسی نفهمه و دلایل شخصی خودشونو داشته باشن و در غیر اینصورت نتونن بیان :دی

بهرحال امکانیه که هست ؛ما هم استفاده کردیم ، خیلی خوب بود خوشمان آمد :ws3:

حالا که خیلی اصرار میکنید ، دیگه از حالت مخفی کلاً در میام :پی :w02:

لینک به دیدگاه
چی شده علی جون ؟؟ :w02:

میخوای مخفی شی ؟؟؟ خب من میگم فقد بین خودمون بمونه ها .. نگی عباس گفت :whistle:

برو کنترل پنل ... بعد ویرایش تنظیمات شخصی ... همون بالا نوشته حالت مخفی ... فعال رو انتخاب کن ... مخفی شدی :ws3:

:vahidrk:

خب اونور قضیه رو هم نگاه کنید شاید بعضیا نخوان دیگه فعالیت مجازی داشته باشن ، حالا این حالت مخفی خیالشونو راحت میکنه گاهی ماهی سالی بتونن بیان و برن و کسی نفهمه و دلایل شخصی خودشونو داشته باشن و در غیر اینصورت نتونن بیان :دی

بهرحال امکانیه که هست ؛ما هم استفاده کردیم ، خیلی خوب بود خوشمان آمد :ws3:

حالا که خیلی اصرار میکنید ، دیگه از حالت مخفی کلاً در میام :پی :w02:

آفرین :ws3:

خب نمیخواد فعالیت مجازی کنه دیگه مخفی شدنش چیه :ws3: میخواد مثلاً نشون بده من دیگه کلاً نمیام و اینا؟

اتفاقاً وقتی سالی ماهی یه بار میاد که دیگه خیلی کمتر نیازه به مخفی بودن و اینا. حالا تو اون یه ساعتی که بعد از یه ماه اومده روشن باشه یا خاموش چه فرقی داره دیگه؟ :ws3: مگه اینکه اون ژست نیومدنش خراب بشه :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب مثلاً بدونن چی میشه؟ چه آزاری بهت میرسونن؟ :ws3:

یا اگه آنلاین باشی الان چقدر وضعیت بغرنج میشه؟ :ws3:

.

خب لابد میشه دیگه...بعضی چیزا رو خیلی نمیشه باز کرد :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب لابد میشه دیگه...بعضی چیزا رو خیلی نمیشه باز کرد :whistle:

اشاره به پست اولم:

لطفاً روراست هم باشیم.

می بینین که من چقدر دارم راحت حرفامو میزنم تو پستا :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:vahidrk:

چیههههههههههه!!!؟؟w000.gif

بعد عمری بالاخره یه نفر به صورت خیرخواهانه روششو گفت!!!:167:

خوب کاری کردی عباس جون:w02:

رفیق گل خودم:love070:

:1111:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خداییش یه دفه استفاده میکنم ببینم چه جوریه

ولی منم دوست ندارم مخفی بیام:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چیههههههههههه!!!؟؟w000.gif

بعد عمری بالاخره یه نفر به صورت خیرخواهانه روششو گفت!!!:167:

خوب کاری کردی عباس جون:w02:

رفیق گل خودم:love070:

:1111:

خداییش یه دفه استفاده میکنم ببینم چه جوریه

ولی منم دوست ندارم مخفی بیام:a030:

قربونت داش علی :a030: :icon_gol:

آره حتما یه بار استفاده کن که فرق بین مخفی و تابلو رو کامل بفهمی ... مطمئنم از مخفی بودن بیزار میشی :ws3:

جدا از اینکه تو حالت مخفی خود آدم راحتیش نمیگیره ... بقیه هم که میخوان باهات ارتباط برقرار کنن خیلی اذیت میشن :w16:

مثل این هکرا که هک یاد میدن میگن استفاده نکنید .. منم بهت گفتم حالا میگم استفاده نکن :ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خب دوست داشتن هم خیلی دلیل منطقی هستش :whistle:

حاشیه چی بابا. اصل قضیه همون چراییشه :ws3: شاید بعضی وقتا واقعاً هیچ دلیل منطقی نیست واسه مخفی اومدنمون و فقط یه جورایی شده عادت یا دوست داشتن یا از این دست دلایل عجیب :ws52:

مگه چراغت روشن باشه باید تو همه بحثا شرکت کنی؟ :ws3:

امنیت؟ :w58: رکورد عجیب ترین دلیلو هم زدی :ws3: حالا اینو یه کمی بازش میکنی دقیقاً :ws3:

اولا اگر وجود این قابلیت منطقی باشد پس استفاده از آن هم به دلایل شخصی منطقی میباشد.

دوما ما در این انحمن همیشه با رفتارهای منطقی روبه رو نمیشویم.

و قطعا مشخص است که شرکت در همه ی بحثها امکان پذیر نیست و اگر امکانش هم باشد برای من مقدور نیست. (نیمه ی خالی لیوان را ببینید!)

یعنی آنقدر پیچیده بود؟ یا اعتماد به نفس شما نسبت به امنیت این انجمن آنقدر بالا است؟ یک نمونه اش نمایش وضعیت Available در تاپیکها بود.

به امید خدا هر وقت شرایط حضور مناسب و پسندیده بود مانند سابق بیشتر و با حالت به قول شما چراغ روشن فعالیت میکنیم.

از توضیحات بیشتر معذور هستیم آن هم به دلیل دوست داشتن.

:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممد من مخفی اومدم تا حالا که منو دعوت کردی؟vahidrk.gif:ws3:هر چند الان میخوام اینکارو کنم.....یه تاپیک بزن به اسم اینکه چند بار تا حالا پروف قفل کردی و چرا...اونوخ منو دعوت کن چون من تخصصم پروف قفلیدنِ :w02:

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (

:ws3:

)؟ کلاس گذاشتن یا ...

من 3 4 بار فک کنم از مخفی گری استفاده کردم:ws3:بیشترین دلیل یا بهتره بگم تنها دلیلشم این بوده که خودم حوصله خودمو نداشتم:ws3:.......اونجوری نیگام نکنیناااااا..مگه تا حالا نشده خودتون اینجور بشین ؟ vahidrk.gif وقتی حوصله خودتم نداشته باشی صرفا فقط واسه سر زدن میای انجمن...من بیشتر موقع ها پروف قفل میکنم

ولی خدایی هر وقت خاموش کردم ..به قول مینا اون چراغ قرمزو که میبینم تازه میفهمم که زیادم مخفی نیستم و ارشدا و مدیر کل میتونن ببینن:banel_smiley_4: بعد حس معذبی بهم دست میده پشیمون میشم روشنش میکنم...تجسسم خوشم نمیاد..مگه دیگه خیلی کنجکاوی بهم فشار بیاره:whistle:

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

من با مخفی بودن ..چه خودم چه دوستام مشکلی ندارم...اگه بحث پیغام باشه که وقتی بیاد بلاخره جواب میده...یا اگه هم نخواد جوابمو بده، با پست یا تشکری که توو تاپیکا میزنه معلوم میشه که اومده ولی نخواسته جوابمو بده که اون موقع دیگه تکلیف روشن میشه:w02:...اگه هم کارم خیلی ضروری باشه و ندونم کی میاد جواب بده 3 حالت داره :ws3::

توو مسنجر بهش پیغام میدم

بهش sms میدم

یا اینکه از کسی که احتمال میدم اون هم جوابمو بدونه میپرسم

خودت چیی.....؟ خودتم یه زمانایی مخخخخخخفی میومدیی :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...