رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

به به استاد فکور مشتاق دیدار!

استاد گزینه مخفی که وجود داره و بصورت دلبخواه انتخاب میشه ولی چند اکانت داشتن مغایر قانونه انجمنه خوب بود نظرتون رو در مورد چند یوزر بودن هم بیان میکردید که نشانه چیست؟

ضعف؟ترس؟خودشیرینی؟جنون؟بیماری؟

راستی استاد تا اونجا که ذهن پر مشغله بنده یاری میده شما قبل از غیبت صغراتون مدت مدیدی مخفی تردد میکردید میشه بپرسم برای چی ترسو و دهن بین بودید؟و یا اعتماد بنفس نداشتید؟

:ws28::ws28:

اوهوم همینطوره

البته کسی که ایراد میگیره،بنظرم بهتره چند صفحه قبل ور هم بخونه و نظر کسانیکه مخفی میان رو هم بدونه

بالاخره هرکسی واسه کارش دلیلی داره

بعضیا هم دوست دارن اینجوری بیان

درسته ما هم بگیم اونایی که روشن میان،عقده کمبود توجه رو دارن؟:w58::w58:

این شد حرف حساب

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به به استاد فکور مشتاق دیدار!

استاد گزینه مخفی که وجود داره و بصورت دلبخواه انتخاب میشه ولی چند اکانت داشتن مغایر قانونه انجمنه خوب بود نظرتون رو در مورد چند یوزر بودن هم بیان میکردید که نشانه چیست؟

ضعف؟ترس؟خودشیرینی؟جنون؟بیماری؟

راستی استاد تا اونجا که ذهن پر مشغله بنده یاری میده شما قبل از غیبت صغراتون مدت مدیدی مخفی تردد میکردید میشه بپرسم برای چی ترسو و دهن بین بودید؟و یا اعتماد بنفس نداشتید؟

با سلام

محمد در جریان هستند.

نگرانی خاصی وجود نداره.نظر من ههمونی است که عرض کردم.نظر شماا چیه؟

امضای قشنگی داری.تبریک میگم

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام

محمد در جریان هستند.

نگرانی خاصی وجود نداره.نظر من ههمونی است که عرض کردم.نظر شماا چیه؟

امضای قشنگی داری.تبریک میگم

محمد دلیل کدوم یوزر و میدونه؟سهمد؟غآیب؟مهدی؟آفکور؟فکور؟فکور1؟البته شرمنده بقیه یوزرا یادم نیست

خب شما که همچنان رو حرفتون ثابت قدمید پس دیگه شک ندارم بشدت کمبود اعتماد بنفس دارید و دهن بینید البته به گفته خودتون!چون مدت مدیدی مخفی بودین یادتونه ک انشالله؟

ولی نظر من؟من میگم چون اختیاریه هر کسی میتونه استفاده کنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
محمد دلیل کدوم یوزر و میدونه؟سهمد؟غآیب؟مهدی؟آفکور؟فکور؟فکور1؟البته شرمنده بقیه یوزرا یادم نیست

خب شما که همچنان رو حرفتون ثابت قدمید پس دیگه شک ندارم بشدت کمبود اعتماد بنفس دارید و دهن بینید البته به گفته خودتون!چون مدت مدیدی مخفی بودین یادتونه ک انشالله؟

ولی نظر من؟من میگم چون اختیاریه هر کسی میتونه استفاده کنه

امضای پر معنی و قشنگی دارید.
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

سلام .

کلا زیر نظر گرفتن دیگران ، کنجکاوی بیجا و سرک کشیدن تو زندگی بقیه آروم آروم وارد فرهنگمون و بخشی از زندگیمون شده . میترسم اگه اینجوری ادامه پیدا کنه وارد ژن هم بشه و نسل بعدی وارثش باشن !!!!

لینک به دیدگاه
سلام .

کلا زیر نظر گرفتن دیگران ، کنجکاوی بیجا و سرک کشیدن تو زندگی بقیه آروم آروم وارد فرهنگمون و بخشی از زندگیمون شده . میترسم اگه اینجوری ادامه پیدا کنه وارد ژن هم بشه و نسل بعدی وارثش باشن !!!!

سلام

من متوجه منظورتون نشدم. میشه یم بیشتر توضیح بدید؟

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...