setare.blue 23086 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام، از طریق محمد اطلاع پیدا کردم ، پدربزرگ جاوید Javid Maleki به رحمت خدا رفتند. به ایشون و خانوادشون تسلیت میگم و براشون آرزوی صبر و شکیبایی دارم. دوستان خواهشمندم برای شادی روحشون فاتحه یا صلواتی هدیه کنید. روحشون شـاد.:icon_gol: 63 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت عرض میکنم خدا رحمتشون کنه فاتحه اللهم صل علی محمد و آل محمد لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ مرگ هرموجود زنده بجزخالق یکتا و فنای دنیا؛ خاموش شدن این پدر بزرگوار خدمت خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می کنم ازخداوند یکتا رفع درجات آن بزرگوار دربهشت أعلا و مزید فضل ورحمت پروردگاربی همتا برایشان خواهانم. لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ خدا رحمتشون کنه. تسلیت میگم.:icon_gol: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ خدا رحمتشون کنه...روحشون شاد... لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم آقا جاوید روحشون شاد الهم صل علی محمد وآل محمد لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ روحشون شاد خدا به بازماندگانشون صبر بده لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ منم تسليت ميگم آقا جاويد خدا رحمتش كنه لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام تسلیت میگم،امیدوارم غم آخرتون باشه لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ روحشون قرین رحمت الهی باشه انشاا... الهم صل علی محمد وآل محمد لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ عرض تسلیت وتعزیت داریم خدمت شمادوست گرامی ...روحشان شاد .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده