آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ غروب، مرگ، شكستن،سكوت، تنهايي براي هر چه كه درد است باز تسكيني ب..... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ با هر بهانه و هوسی عاشقت شده است فرقی نمی کند چه کسی عاشقت شده است ای سیب سرخ غلت زنان در مسیر رود یک شهر تا به من برسی عاشقت شده است ک... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ کس می نزند دمی درین معنی راست کاین آمدن از کجا و رفتن به کجاست ل...... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ لب تو میوه ی ممنوع ولی لبهایم هرچه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد پ.... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ پریشان خاطران رفتند در خاک مرا از خاک ایشان آفریدند ن........ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نشسته بودم و خاطر به خویشتن مشغول در سرای به هم کرده از خروج و دخول شب دراز دو چشمم بر آستان امید که بامداد در حجره میزند مأمول ح....... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ حرامم بی ته بی آلاله و گل حرامم بی ته بی آواز بلبل حرامم بی اگر بی ته نشینم کشم در پابی گلبن ساغر مل ع...... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ عکس روی تو چو در آینه جام افتاد عارف از خنده می در طمع خام افتاد حسن روی تو به یک جلوه که در آینه کرد این همه نقش در آیینه اوهام افتاد ل....... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید ز...... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ زهی پیاله که در چشم سر همیناید ز دست ساقی معنی تو هم بنوش هلا ل.......... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ لباسی دوختم بر قامت دل زپود محنت و تار محبت ب..... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بلا درست بلایش بنوش و در میبار چه میگریزی آخر گریز توست بلا پ.... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ پشیمانم پشیمانم پشیمان کاروانی بوینم تا بشیمان کهن دنیا بهیچ کسی نمانده به هرزه کوله باری میکشیمان ش..... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست ج... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ جز آستان توام در جهان پناهی نیست سر مرا بجز این در حواله گاهی نیست ز....... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ زهی خجسته زمانی که یار باز آید به کام غمزدگان غمگسار باز آید ص... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا ی.... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ يادمان باشد اگر شاخه گلي را چيديم وقت پر پر شدنش سوز و نوايي نکنيم يادمان باشد سر سجاده ي عشق جز براي دل محبوب دعايي نکنيم خ........... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ يادمان باشد اگر شاخه گلي را چيديموقت پر پر شدنش سوز و نوايي نکنيم يادمان باشد سر سجاده ي عشق جز براي دل محبوب دعايي نکنيم الان من با کدوم حرف بذارم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خرم ان روز کزین منزل ویران بروم راحت جان طلبم وز پی جانان بروم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده