Ka!SeR 1333 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 غلام نرگس جمالش ان سهی سروم که از شراب غرورش به کس نگاهی نیست ت............ 5
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 تا کی به تمنای وصال تو یگانه ..........................................اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد که سرآید غم هجران تو یا نه .........................................ای تیره غمت را دل عشاق نشانه ل....... 5
Mitra 1723 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 لب لعل و خط مشکینش چو آنش هست و اینش هست بنـــــــازم دلبــــــــــر خود را که حسنش آن و این دارد ... ل 4
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 لبت شکر به مستان دادو چشمت می به میخواران منم کز غایت حرمان نه با انم نه با اینم ک....... 4
Mitra 1723 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 کلک مکشین تو روزی که ز ما یاد کند ببرد اجر دو صد بنده که آزاد کند ... ک 3
تینا 15116 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 کاربدمصلحت آن است که مطلق نکنیم رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم ن 4
ERMIYA 24 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 ناوکت بر سینه ی این ناتوان آمد همه آفرین بادا که تیرت بر نشان آمد همه ل... 2
Astraea 25351 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 لاله ئی را که بر او داغ دورنگی پيداست حيف از ناله معصوم هزارآوايی ن... 2
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 نرگس طلبد شیوه چشم تو زهی چشم مسکین خبرش از سرو در دیده حیانیست و....... 1
armstrong 2214 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2010 وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو جان من ج... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 3 مهر، 2010 جز نقش تو در نظر نيامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را خواب ارچه خوش آمد همه را در عهدت حقا که به چشم در نيامد ما را ز.... 2
armstrong 2214 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2010 زخم دگر بزن به دل،مرهم اگر نمی نهی درد دگر بده اگر خسته دوا نم کنی ل ... 1
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 7 مهر، 2010 لب لعل و خط مشکین چو انش هست و اینش هست بنازم دلبر خود را که حسنش ان و این دارد ز........ 1
تینا 15116 ارسال شده در 13 مهر، 2010 زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست در مسیرش هر چه نازیباست آن تدبیر ماست زندگی آب روانی ست که روان میگذرد آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد 1
armstrong 2214 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 دلم جز مهر مه رویان طریقی برنمیگیرد ز هر در میدهم پندش،ولیکن درنمیگیرد گ ... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 22 مهر، 2010 گفتمش بیا عاشقم هنوز خنده کرد و گفت در غمت بسوز هر چه میکشم ای یاران از جفای اوست گریه های من ای یاران از برای اوست س...... 1
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 22 مهر، 2010 سرم خوش است و به بانگ بلند می گویم که من نسیم حیات از پیاله می جویم و... 2
سمندون 19437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 و هو معکم از او خبر میآید در سینه از این خبر شرر میآید زانی ناخوش که خویش نشناختهای چون بشناسی دگرچه در میآید س... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ساقی بده پیمانه ای زان می که بی خویشم کند بر حسن شـــــــــورانگیز تو عاشق تر از پیشم کند ..................................زان می که در شب های غـــــم،بارد فروغ صبحدم ..................................غافل کند از بیش و کم،فـــــارغ ز تشویشم کنـــــد ...............................................................نور سحرگاهی دهد،فیضی که می خوای دهـــــد، ...............................................................با مسکنت،شـــــــاهی دهد،سلطان درویشم کند ............................................................................................ســـــوزد مرا ســـــــــــازد مرا در آتش اندازد مــــــرا ............................................................................................وزمن رهـــــــــــا سازد مرا،بیگانه از خویشم کنــــد .........................................................................................................................بستاند ای ســـرو سهی،سودای هستی از رهی .........................................................................................................................یغمـــــــــــــــــا کنـد اندیشه را،دور از بداندیشم کند ظ..........
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 مهر، 2010 ظاهر اراسته ام در هوس وصل ولی من پریشان تراز انم که تو می پنداری غ... 1
ارسال های توصیه شده