Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ غلام نرگس جمالش ان سهی سروم که از شراب غرورش به کس نگاهی نیست ت............ 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ تا کی به تمنای وصال تو یگانه ..........................................اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد که سرآید غم هجران تو یا نه .........................................ای تیره غمت را دل عشاق نشانه ل....... 5 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ لب لعل و خط مشکینش چو آنش هست و اینش هست بنـــــــازم دلبــــــــــر خود را که حسنش آن و این دارد ... ل 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ لبت شکر به مستان دادو چشمت می به میخواران منم کز غایت حرمان نه با انم نه با اینم ک....... 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ کلک مکشین تو روزی که ز ما یاد کند ببرد اجر دو صد بنده که آزاد کند ... ک 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کاربدمصلحت آن است که مطلق نکنیم رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم ن 4 لینک به دیدگاه
ERMIYA 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ناوکت بر سینه ی این ناتوان آمد همه آفرین بادا که تیرت بر نشان آمد همه ل... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ لاله ئی را که بر او داغ دورنگی پيداست حيف از ناله معصوم هزارآوايی ن... 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نرگس طلبد شیوه چشم تو زهی چشم مسکین خبرش از سرو در دیده حیانیست و....... 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو جان من ج... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ جز نقش تو در نظر نيامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را خواب ارچه خوش آمد همه را در عهدت حقا که به چشم در نيامد ما را ز.... 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ زخم دگر بزن به دل،مرهم اگر نمی نهی درد دگر بده اگر خسته دوا نم کنی ل ... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ لب لعل و خط مشکین چو انش هست و اینش هست بنازم دلبر خود را که حسنش ان و این دارد ز........ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست در مسیرش هر چه نازیباست آن تدبیر ماست زندگی آب روانی ست که روان میگذرد آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ دلم جز مهر مه رویان طریقی برنمیگیرد ز هر در میدهم پندش،ولیکن درنمیگیرد گ ... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گفتمش بیا عاشقم هنوز خنده کرد و گفت در غمت بسوز هر چه میکشم ای یاران از جفای اوست گریه های من ای یاران از برای اوست س...... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سرم خوش است و به بانگ بلند می گویم که من نسیم حیات از پیاله می جویم و... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ و هو معکم از او خبر میآید در سینه از این خبر شرر میآید زانی ناخوش که خویش نشناختهای چون بشناسی دگرچه در میآید س... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ساقی بده پیمانه ای زان می که بی خویشم کند بر حسن شـــــــــورانگیز تو عاشق تر از پیشم کند ..................................زان می که در شب های غـــــم،بارد فروغ صبحدم ..................................غافل کند از بیش و کم،فـــــارغ ز تشویشم کنـــــد ...............................................................نور سحرگاهی دهد،فیضی که می خوای دهـــــد، ...............................................................با مسکنت،شـــــــاهی دهد،سلطان درویشم کند ............................................................................................ســـــوزد مرا ســـــــــــازد مرا در آتش اندازد مــــــرا ............................................................................................وزمن رهـــــــــــا سازد مرا،بیگانه از خویشم کنــــد .........................................................................................................................بستاند ای ســـرو سهی،سودای هستی از رهی .........................................................................................................................یغمـــــــــــــــــا کنـد اندیشه را،دور از بداندیشم کند ظ.......... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ظاهر اراسته ام در هوس وصل ولی من پریشان تراز انم که تو می پنداری غ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده