armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ قصد کنی بر تن من،شاد شود دشمن من وانگه ازین خسته شود،یا دل تو یا دل من ب ... 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ بشنو این نکته که خود را ز غم آزاد کنی خون خوری گر طلب روز ننهاده کنی ... ی 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ يا رب اين شمع دل افروز ز کاشانه کيست جان ما سوخت بپرسيد که جانانه کيست ب....... 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ بیا،بیا که مرا با تو ماجرایی هست بگوی اگر گنهی رفت و گر خطایی هست غ ... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ غلام هــــــمت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است ... و 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ وه که جدا نمی شود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو جان من د... 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ دل سوخت تمام از غم و آهی نکشیدیم آتـــــــش چو برافروخته شد، دود ندارد ... ق 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قسم به حشمت و جاه و جلال شاه شجاع که نیست با کسم از بهر مال و جاه و نزاع پ......... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ پیر خرد که منع جوانان کند ز می تا بود خود سبو کش میخانه ی تو بود خ.. 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ خواهی که سخت سست جهان بر تو بگذرد بگذر زه عهد سست و سخن های سخت خویش م......... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ مگر تاسفی از رفتگان نخواهی داشت بیا که صحبت یاران غنیمتست ای دوست ک.... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ کجاست همنفسی تا به شرح عرضه دهم که دل می کشد از روزگار هجرانش ز...... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ زان چشم آهوانه اشکم هنوز حلقه است کی در نگاه آهوست آن حجب و بی گناهی ش.... 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو ... ض 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ ضمیر دل نگشایم به کس مرا آن به که روزگار غیور است و ناگهان گیرد چ... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ چندان که زدم لاف کرامات و مقام هیچم خبر از هیچ مقامی نفرستاد حافظ با ادب باش که واخواست نباشد گر شاه پیامی به غلامی نفرستاد ... ن 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد ق... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ قطره اشکیم اما در درون دل نهان گر به سوی دیده ره یابیم دریا میشویم گ...... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ گر تو قیامت به وعده دور نخواهی یک نظرم جلوه کن بدان قد و قامت 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ تا گنج غمت در دل ویرانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است غ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده