ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ فراق را به فراق تو مبتلا سازم چنانکه خون بچکانم ز دیده های فراق . ذ 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ذوق وصلت کی شود از خاطر ناشاد سهو نیست ممکن تشنه را کآبش شود از یاد سهو ق 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ قرن ها گشتیم اینجا فوج فوج می نترسیدیم از طوفان وموج ل 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ لاف غم عشقت سزد آن را كه شب هجر صد صبح محبت دمد از هر نفس او و ... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ وقتی تو با من نیستی از من چه میماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه میماند ب 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ معذرت از بابت پست قبلیم. بنده پیر خراباتم که لطفش دائم است ور نه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیس س ... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سرم ز دنیی و عقبی فرو نمی افتد تبارک الله از این فتنه ها که در سر ماست ت 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ تار گیسوی تو آخر به کمندم افکند من، اسیر خم گیسوی تو و تار توام ب 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ تار گیسوی تو آخر به کمندم افکند من، اسیر خم گیسوی تو و تار توام ب به مستان نوید سرودی فرست به یاران رفته درودی فرست حافظ پ... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ پدرم گفت و چه خوش گفت که در مکتب عشق هرکسی لایق آن نیست که بردار شود ... ع ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ عشق چون آيد برد هوش دل فرزانه را دزد دانا مي كشد اول چراغ خانه را س... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما میکرد و آن چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد ی ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يكان يكان پست شدند ش... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش ک ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ كي رفته اي ز دل كه تمنا كنم تو را كي بوده اي نهفته كه پيدا كنم تو را و 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ وه چه بی رنگ وبی نشان که منم کی ببینم مرا چنان که منم گفتی اسرار در میان آور کو میان اندر این میان که منم س 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلسله موي دوست حلقه دام بلاست هر كه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست ب... 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به نا امیدی از این در مرو بزن فالی بود که قرعه دولت به نام ما افتد ... م 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من نمیگویم سمندر باش یا پروانه باش گر به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش ت ... 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو ... تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام م 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده