surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روزگاری است که با ریگ روان هم سفرم میروم راه و ز منزل خبری نیست مرا م ... 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مجنون صفتيم و دم ز دلبر زده ايم ما يك دلگان به سيم آخر زده ايم ط 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طبیب عشق مسیحادم است و مشفق لیک چو درد در تو نبیند که را دوا بکند ی 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک صبح ببام آی و ز رخ پرده بر انداز آوازه به عالم زن و خورشید بر انداز ن ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نباید بستن اندر چیز و کس دل که دل برداشتن کاریست مشکل ب لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بيا تا گل برافشانيم مي در ساغر اندازيم چ 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چو لاله در قدحم ریز ساقیا می و مشک که نقش خال نگارم نمیرود ز ضمیر ز 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چو لاله در قدحم ریز ساقیا می و مشک که نقش خال نگارم نمیرود ز ضمیر ز زود بیفگن ز دلت بند آز تا شوی از بندگی آزاد زود ناصر خسرو ژ... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ژاله بر برگ سمن همچون عرق بر روی او لاله در صحن چمن مانند آن رخسار نيست و 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وحشی از رهزن ایام چه اندیشه کنیم ما چه داریم که از ما نبرد یا ببرد ش ... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرح این قصه مگر شمع برآرد به زبان ور نه پروانه ندارد به سخن پروایی "ز" 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زاهد از ما به سلامت بگذر کاین می لعل دل و دین میبرد از دست بدان سان که مپرس ف 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فارغ دل آن کسی که مانند حباب هم در سر میخانه سرانداز شود "خ" 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خود نه زبان در دهان عارف مدهوش حمد و ثنا میکند که موی بر اعضا ج.. 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را ه 3 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرچند نیم لایق بخشایش تو برحال من خسته دلریش نگر ر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفیقی بایدم همدم؛ به شادی یار و در غم هم وزین خویشان نامحرم ؛ مرا بیگانگی باید غ لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غمت در نهان خانه دل نشیند بنازم که لیلی به محمل نشیند د 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب غ لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب غ غرور حسن بود اندر سر او نمیشد رام طبع کافر او اوحدی ف... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده