ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد :icon_pf (19): د 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد :icon_pf (19): د دوش مهمان خواجهای بودم :icon_gol: اینت نامردمی و اینت سگی دوش تا روز هردو نغنودیم :icon_gol: او ز سیری و من ز گرسنگی انوری ز ... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی زاید و کاستی ک 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی زاید و کاستی ک کفر آوردم که کافری را از حلقهی زلف تو گذر نیست عطار گ... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ گر بر در دیر مینشانی ما را گر در ره کعبه میدوانی ما را اینها همگی لازمهٔ هستی ماست خوش آنکه ز خویش وارهانی ما را خ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خيالش را به نوعي انس در جان من است امشب که با اين نيم جانيها دو جانم در تنست امشب... "ش" 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ شراب تلخ مي خواهم كه مردافكن بود زورش كه تا يك دم بياسايم ز دنيا و شر و شورش ز... 4 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ زاهد اگر به حور و قصور است امیدوار ما را شرابخانه قصور است و یار حور د 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد روی تو در آب میزدم ک 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ کار مانیست شناسایی رازگل سرخ کار ما شاید اینست که در افسون گل سرخ شناور باشیم... ج 2 لینک به دیدگاه
maryam_d 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن است هوای گرفته را ب 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بی تو مهتاب شبی باز ان کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم چ 5 لینک به دیدگاه
maryam_d 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چشمک زند ستاره صفت با نسیم صبح شمع دلی که دامن آه سحر گرفت د 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دست از طلب ندارم تا کام دل براید یا تن رسد به جانان یا جان زتن دراید ش 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ شبي چون چاه بيژن تنگ و تاريک چو بيژن در ميان چاه او من ... "و" 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ وهم راحت صید الفتکرد مجنون مرا مشق تمکین لفظگردانید مضمون مرا "گ" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ گر دلت ره ندهد جرم سپهبختی تست خانهٔ آینه بر رویکه تنگ است اینجا ن 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نواي ني دل انگيز و عشوه انگيز است تو نيز جرعه اي از جام مي بده ساقي چ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چنان در خود کشم چوگان زلفت کزو غافل بود گوی گریبان... "گ" 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ گر شادی و غم میطلبی، بیرون شو اینجا نتوان یافت، نه شادی، نه غمی "ش" 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده