آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ سزدم چو ابر بهمن که بر این چمن بگریم طرب آشیان بلبل بنگر که زاغ دارد ن..... 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ سراغت را به من دادند در بازار عیاران و اینک بهر دیدارت به بازار آمدم امشب اینم از حقیر ... ل... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ لطافت آنقدر دارد که هنگام خراميدن توان از پشت پايش ديد نقش روي قالي را ک.... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ کنون که بی تو نشستم درون باغ امیدم شکفته خاطره هایت چرا نمی آیی ه... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ هــر آنـچـه در زمــانه درد دل بود یکی کردند و عشقش نام کردند خ..... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خور شید پنهان می شود وقتی تو پیدا میشوی شب نور باران می شود وقتی تو پیدا میشوی ب... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خور شید پنهان می شود وقتی تو پیدا میشوی شب نور باران می شود وقتی تو پیدا میشوی ب... به قصد کوی تو بیرحم ، عاشقان ز وطنها روان شوند فکنده به دوش خویش کفنها هاتف ژ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد ق ... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ قامتی دیدم که میگوید به هنگام قیام کو قیامت تا تماشای قیام من کند ن... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ نه زنجیر جفا بر گردنم تنگ است از آن گویم که عنقا را ز طوق آهنین ننگ است مینالم گ ... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ گفتم دل وجان در سر کارت کردم هر چیز که داشتم نثارت کردم خ... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خوشا شیراز و وصف بی مثالش خداوندا نگهدار از زوالش آ.... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ آنکه لبش مایه حلاوت قند است کاش بگوید که نرخ بوسه به چند است د... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوستت دارم اگر لطف کنی ور نکنی به دو چشم تو چشم از تو به انعامم نیست سعدی 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ حرفی انتخاب نفرمودید با اجازه خودم یکی مینویسم ترا کمند ز پرواز ما بلندتر آمد که باز رشته بدست تو بود هر چه پریدم س... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سالها چیزی به نام زندگانی داشتم عالمی آشفته با نام جوانی داشتم ژ ... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سالها چیزی به نام زندگانی داشتمعالمی آشفته با نام جوانی داشتم ژ ... ژرفنای شب به خاموشی گراید خنیاگر غرطانه را امشب بگویید با من هماوازی کند از آن دیاران کاینجا دلم در این شبان شوکرانی بر خویش می لرزد چو برگ از باد و باران مشیری گ.... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ا ... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آه را در سینه پروردم به حدی تا در آخر درد دادم رنج دادم آتشی سوزنده کردم غ... 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آه را در سینه پروردم به حدی تا در آخر درد دادم رنج دادم آتشی سوزنده کردم ع... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده