کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ گل و شکوفه همه هست و يار نيست چه سود بت شکر لب من در کنار نيست چه سود ... "ش" 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد س... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ ساقيا مستان خوابآلوده را آواز ده روز را از روی خويش و سوز ايشان ساز ده... "ر" 4 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ راست گفتی راست گفتی صادقی از تو این آید تو این را لایقی م.... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ ما کشته عشقیم و جهان مسلخ ماست ما بیخور و خوابیم و جهان مطبخ ماست ب... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ بهر یک جرعه می منت ساقی نکشیم اشک ما باده ما دیده ما شیشه ما ن ... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نی دولت دنیا به ستم میارزد نی لذت مستیاش الم میارزد ت... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ تا راه قلندری نپویی نشود نشود................... رخساره به خون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا چو دل سوختگان..... .............آزاد به ترک خود نگویی نشود ر......... 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ روز اول که سر زلف تو دیدم گفتم که پریشانی این سلسله را آخر نیست م... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ ماییم که اصل شادی و کان غمیم................سرمایه دادیم و نهاد ستمیم پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم ................آیینه زنگ خورده و جام جمیم ن........ 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا دلخواه... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ شور فرهادم بپرسش سر به زير افکنده بود اي لب شيرين جواب تلخ سربالا چرا د....... 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا آ... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ آسمان چون جمع مشتاقان پريشان ميکند در شگفتم من نميپاشد ز هم دنيا چرا ع....... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ عاشق شدم و محرم اينکار ندارم فرياد که غم دارم و غمخوار ندارم... "ن" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نه چنان گشته پریشان دل سودا زده ام که به شیرازه آن زلف توان بست بهم ف... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش ت ... 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تو مسافری روان کن ، سفری بر آسمان کن تو بجنب پاره پاره ، که خدا دهد رهایی " ب " 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ بنده پیر خراباتم که لطفش دائم است ور نه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست ج ... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ جانا به زمين خاوران خاری نيست کش با من و روزگار من کاری نيست ... "ک" 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده