AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامُشی شرط وفاداری بود غوغا چرا؟ ش... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شــــهريارا بيحبيب خود نميكري ســفر اين ســـــفر راه قيامت ميروي، تنها چــرا؟؟؟ ا..... :ws2: 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا ؟ م... :دی 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ (دیگه هیچ بیتی با م نداشت مجبور شدم شعرو عوض کنم ) من نه تنها ز سر زلف تو مجنونم و بس شور آن سلسله در هيچ سري نيست كه نيست ب...... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم به دلخواه... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم شدم آن عاشق دیوانه که بودم ! د....... 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم به دلخواه... سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد آن چه خود داشت ز بيگانه تمنا مي كرد ر ... 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم شدم آن عاشق دیوانه که بودم ! د....... ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ر .. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست ل... 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ روزها گر رفت گو رو باک نیستتو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست ل... لعل سيراب به خون تشنه لب يار منست وز پي ديدن او دادن جان كار منست ب ... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم بیا کز چشم بیمارت هزاران درد بر چینم چ..... 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ لبت شكر بمستان داد و چشمت مي بميخواران منم كز غايت حرمان نه با آنم نه با اينم چ..... چشمم آندم كه ز شوق تو نهم سر به لحد تا دم صبح قيامت نگران خواهد بود ... ب .. 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بعد از این دست من و زلف چو زنجیر نگار چند و چند از پی کام دل دیوانه روم ف... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ فتنه میبارد از این سقف مقرنس برخیز تا به میخانه پناه از همه آفات بریم ن...... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایۀ سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب می شود ز.... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ز شمشيرسرافشانش ظفر آن روز بدرخشيد که چونخورشيد انجم سوز تنها بر هزاران زد گ... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ گفته بودی من نباشم زندگی در کام تو شیرین شود میروم تا زندگی در کام تو شیرین تر از شیرین شود ق 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ قد همه دلبران عالم پیش الف قدت چو نون باد هر دل که ز عشق توست خالی از حلقۀ وصل تو برون باد ت... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آئی که نیستم س... 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سلامت همه آفاق در سلامت توست به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد ه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده