مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ندیده روی تو اشکم ز دیده می ریزد ز شاخه میوه من نارسیده می ریزد ف... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فراقنامه که دی دل به خون دیده نوشت سپردهایم به باد شمال ما امروز ح... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ حال من چون در نمی آید به نطق شرح حالم اشک خونین من است خ... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خمش کن در خموشی جان کشد چون کهربا آن را که جانش مستعد باشد کشاکشهای بالا را م... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من که میبینم تفاوت از زمین تا آسمان چون کنم نسبت بروی یار مهر وماه را؟ ک... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ کجا پژمرده گردد غنچه شوق که یک سر آب عشق و رنگ عشق است ع... 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عزم آن دارم كه امشب نيمه مست پاى كوبان كوزه دردى بدست سر به بازار قلندر برنهم وندرآن ساعت ببازم هرچه هست ض... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ضمیر دل نگشایم به کس مرا آن به که روزگار غیور است و ناگهان گیرد ن... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نه چون بيد از تهيدستي درين گلزار ميلرزم که بر بيحاصلي ميلرزم و بسيار ميلرزم ... "ی" 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ یک لحظه غمت از دل من مینشود دور گویی که غمت را جز ازین رای دگر نیست آ... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ آنچنان کز رفتن گل خار ميماند به جا آنچنان کز رفتن گل خار ميماند به جا... "م" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مشتاق کعبه گر نکشد رنج بادیه چندین جفای خار مغیلان که میبرد ب... 4 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ برسان باده كه غم روى نمود اى ساقى اين شبيخون بلا باز چه بود اى ساقى 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حرف پیشنهادی فراموش شده من هم دلبخواه مینویسم تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست ن 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ نقد دلی که بود مرا صرف باده شد قلب سياه بود از آن در حرام رفت س... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سیر روزی طعنه زد به پیاز که تو مسکین چقدر بد بویی گفت، از عیب خویش بیخبری, زان ره از خلق، عیب میجوئی ع..... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست من که یک امروز مهمان تو ام فردا چرا ؟ ش... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شورفرهادم بهپرسش سربهزير افكندهبود اي لب شـــيرين جواب تلخ سر بالا چـــــرا؟ ن..... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا؟ ا ... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آمـدي، جـانم به قـربانت ولي حالا چـــــرا بيوفـــــا حالا كه من افـــتادهام از پا چــرا؟ د....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده