Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ جوانیها رجزخوانی و پیریها پشیمانی است شب بدمستی و صبح خمار از میگساران پرس و..... 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ وه كه جدا نمي شود نقش تو از خيال من تا چه شود به عاقبت در طلبت تو كار من س ... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد ( ز ) 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست م 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مرا اختر خفته بیدار گشت به مغز اندراندیشه بسیارگشت ش.... 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ شبي مجنون به ليلي گفت كه اي محبوب بي همتا تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخواهد شد س 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سپاس تو چشم است وگوش و زبان کزین سه رسد نیک و بد بیگمان ب 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ بسيار سفر بايد كرد تا پخته شود خامي صوفي نشود ساقي تا در نكشد جامي ج 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را ک..... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ كساني كه بر ما گواهي دهند سزاي تباهي ، تباهي دهند ر 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ روزگار است آنکه گه عزت گه خار دارد چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد خ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ رام دیوانه شدن آمده درشان پری تو به جز رم نشناسی ز پریشانیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ه..... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ همه كارهاي جهان را دريست به جز مرگ كه آن را در ديگريست چ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چون عمر بسر رسد چه بغداد و چه بلخ پیمانه چو پر شود چه شيرين و چه تلخ ل... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ لطف حق با تو مداراها كند چون كه از حد بگذرد رسوا كند ج 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ جدا شدي ار شيرينت کنون تنها نشين ای شمع که حکم آسمان اين است اگر سازی و گر سوزی ش... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ شبروان مست ولای تو علی جان عالم به فدای تو علی س 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سیمگون شد موی و غفلت همچنان بر جای ماند صبحدم خندید و من در خواب نوشینم هنوز و 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سیمگون شد موی و غفلت همچنان بر جای ماند صبحدم خندید و من در خواب نوشینم هنوز و وفا مجوی زخوبان که در شکستن عهد چو در شکست سر زلف خود سبک دستند ( ق ) 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ قطره ای کز جویباری می رود از پی انجام کاری می رود چ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده