sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ز دست رفتن دیوانه عاقلان دانند که احتمال نماندست ناشکیبا را ی.... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامتناسب جهنم است ج.... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جایی که سرو بوستان با پای چوبین میچمد ما نیز در رقص آوریم آن سرو سیم اندام را س... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش ار پیاله را که شب میگذرد ل.... 5 لینک به دیدگاه
nafas.a 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لطف حق با تو مدارها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند ر 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند ن... 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماندچنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند ن... نمانم جز عروسی را در این سنگ که از گچ کرده باشندش به نیرنگ نظامی ب ... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بيا تا جهان را به بد نسپريم به كوشش همه دست نيكى بريم ه.... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه موسم تفرج به چمن روند و صحرا تو قدم به چشم من نه بنشین کنار جویی م ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مژه سیاهت ار کرد به خون ما اشارت ز فریب او بیندیش و غلط مکن نگارا ش... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شهریاران بود و خاک مهربانان این دیار مهربانی کی سرامد شهریاران را چه شد و..... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ور بهم جویی چو بیچونست او آن زمان از هر دو بیرونست او ب... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به یادِ خطِ تو دیوانِ من پر از غزل است غزالِ من همه با یادِ من غزلخوان باش *شهریار* ل... 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لطف حق باتو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند ث... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ثوابت باشد ای داری خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی... ک..... 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ کاش می شد که پریشان تو باشم یا نباشم یا از آن تو باشم پ... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ . پرستش به مستیست در کیش مهر برونند زین حلقه هشیارها شاعر: سيدمحمدحسين طباطبايی ش... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ شب دراز دو چشمم بر آستان امید که بامداد در حجره میزند مامول ر 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم ظ... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ ظاهر آنست کان دل چو حدید درخور صدر چون حریر تو نیست ض 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده