mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ يکي بياد منو در آغوش بگيره!!! احيانا نيتت كه الهي و پاك هست ...درسته؟ فقطم واسه فوايدش ميگي 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ منظور آغوش نبود گفتم که:ws2:بیا بغل خودم بشین یه کاسه آلبالو تازه نمک زده کنارمه باهم بخوریم نميخوام :viannen_38: من فقط آغوش ميخوام (البت نه آغوش سيبيلا) 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ احيانا نيتت كه الهي و پاك هست ...درسته؟ فقطم واسه فوايدش ميگي آره 60 درصد!!! :ws3: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نميخوام :viannen_38: من فقط آغوش ميخوام (البت نه آغوش سيبيلا) پس بیا در آغوش اسلام :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ شما موقع بغل کردن بگین یکم فشار رو بیشتر کنن مسئله حله ممنونم جالب و خوندنی بود اما این مطالب رو بیشتر آقایون باید بخونند ................ ولي فوايدش واسه هر دو هستاا عزیزم تو بیا بغل خودم حالا که يه خورده فکر ميکنم ميبينم که همچين احتياجي هم به آغوش کشيدن نيست منظور آغوش نبود گفتم که:ws2: بیا بغل خودم بشین یه کاسه آلبالو تازه نمک زده کنارمه باهم بخوریم 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نميخوام :viannen_38: من فقط آغوش ميخوام (البت نه آغوش سيبيلا) ولي اينجا ما سيبيلوهاي خانم زياد داريماااا پشيمون ميشي از حرفتاا آره 60 درصد!!! :ws3: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ولي اينجا ما سيبيلوهاي خانم زياد داريماااا پشيمون ميشي از حرفتاا یعنی میگی دختر بسیجی داریم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا اصلا مناسب سن من نیس....مامانم گفته این جور جاها نرم.... واس چی منو دعوت میکنیین؟!!؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا اصلا مناسب سن من نیس....مامانم گفته این جور جاها نرم....واس چی منو دعوت میکنیین؟!!؟:w00: پس چرا اومدی؟ هان؟ اینا برای سن تو خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ پس چرا اومدی؟ هان؟ اینا برای سن تو خوب نیست من که نمیدونستم چیه؟؟؟ :w00:تو پروفایلم تبلیغ کردن منم اومدم...بعد دیدم واسه سنم خوب نیس چشامو بستم.... 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی میگی دختر بسیجی داریم:icon_pf (34): نه اتفاقا، سيبيلوها خيلي باحالن، كافيه يه بار ببينيشون اینجا اصلا مناسب سن من نیس....مامانم گفته این جور جاها نرم....واس چی منو دعوت میکنیین؟!!؟:w00: خب كوشوولووها هم يه روزي بزگ ميشن ديگه... بايد از الان كه دوران طفوليت رو ميگذروني ياد بگيري اينارو 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من که نمیدونستم چیه؟؟؟ :w00:تو پروفایلم تبلیغ کردن منم اومدم...بعد دیدم واسه سنم خوب نیس چشامو بستم.... الان كه چشات اين همه گشاده كه تازه دهنتم تا ته بازه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من که نمیدونستم چیه؟؟؟ :w00:تو پروفایلم تبلیغ کردن منم اومدم...بعد دیدم واسه سنم خوب نیس چشامو بستم.... لی لی همینجوری که چشاتو بستی دست منو بگیر تا بریم بیرون دیگه هم نیا اینجا بده جیزه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نه اتفاقا، سيبيلوها خيلي باحالن، كافيه يه بار ببينيشون خب كوشوولووها هم يه روزي بزگ ميشن ديگه... بايد از الان كه دوران طفوليت رو ميگذروني ياد بگيري اينارو :ws52: نمیدونم....بزار برم مامانمو صدا کنم بیاد .....بپرسم ازش!!!!! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ لی لی همینجوری که چشاتو بستی دست منو بگیر تا بریم بیرون دیگه هم نیا اینجا بده جیزه دیدی دیدی....هوتن هم میگه نیا اینجا....مامانم میگه بعضی ادمو اغفال میکنن....این مموشی از هموناس..... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ لی لی همینجوری که چشاتو بستی دست منو بگیر تا بریم بیرون دیگه هم نیا اینجا بده جیزه نه نبنديااااااااااااا، اين منتظره از اون موقع يكي رو بغل كنه داره گوولت ميزنه :ws52: نمیدونم....بزار برم مامانمو صدا کنم بیاد .....بپرسم ازش!!!!! تا دهنت بازه اين ادمين بيتربيتم صدا كن 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی میگی دختر بسیجی داریم:icon_pf (34): مگه چشونه؟؟؟؟؟؟:w00::w00:...........................:167::167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ الان كه چشات اين همه گشاده كه تازه دهنتم تا ته بازه بچه تازه فهمیده چه خبره ... واستا خوش باشه 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نه نبنديااااااااااااا، اين منتظره از اون موقع يكي رو بغل كنه داره گوولت ميزنه تا دهنت بازه اين ادمين بيتربيتم صدا كن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:خوب شد گفتیا نمی دونستم.....:banel_smiley_52: چیه دهنت باز ه دهنت باز ه راه انداختی....:w00: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ بچه تازه فهمیده چه خبره ... واستا خوش باشه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده