Yamna 1 17420 ارسال شده در 21 دی، 2013 آخه بحث جوری نیست که بشه تقسیمش کرد به چند قسمت، مگر اینکه هر کسی جدا گونه برنامه کاملو بنویسه و روش کار کنه شما هر وقت هر سوالی براتون پیش اومد همینجا بپرسید کل کاری که ما قراره انجام بدیم اینه که پنج تا ورودی بگیریم و با توجه به مقدار اونها، دو تا خروجی رو تحریک کنیم. ایشالا به پروژه های سنگین تر که برسیم تقسیم بندی میکنیم شما الان میتونید در مورد نحوه گرفتن اطلاعات از پورت های میکروکنترلر و ذخیره اونها تحقیق کنید. ما اطلاعات رو میگیریم و بعد از تحلیل اونها، خروجی مناسب رو تولید میکنیم چشم اطاعت میشه 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 21 دی، 2013 فک میکنم معمولا از همین درایور برای موتورهای دی سی استفاده میشه هر درایور L298 تا دو تا موتورو میتونه ساپورت کنه درسته ؟؟ و برای هر موتور دو خط ورودی و دو خط خروجی میخواد میشه درباره نوع ورودیاش توضیح بدی ؟؟ منظورم اینه که چرا دو تا ورودی داره ؟؟ (چون به برنامه نویسی مربوط میشه پرسیدم) این درایور همونطور که گفتین دوتا موتور رو پوشش میده هرموتور دوتا ورودی میخواد که جهت چرخش موتور رو مشخص کنه که موتور به سمت جلو حرکت کنه یا عقب البته یه پایه دیگه هم داره که بعدا بهتون میگم توی برنامه تون ازش استفاده کنید که سرعت موتور رو تنظیم میکنه 6
mahnaz 7584 ارسال شده در 21 دی، 2013 عباس جان بیشتر توضیح بده ما تازه کاریم باید مرحله به مرحله توضیح بدی ببخشیدا!؟ اولین کاری که قراره انجام بدین نصب دوتا برنامه س که بالا تر گفتم هروقت نصب کردین شروع میکنیم بعد از نصب این دوتا برنامه اولین کاری که میکنیم آشنایی با نحوه قرار دادن سنسورهایی هستن که قراره توی این مدار استفاده کنیم 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 21 دی، 2013 دوستان گروه طراحی اگه گفتم مدار حاضره نگران نباشین هنوز مداری طراحی نشده البته من مدار آمادشو دارم ولی قرار نیست از اون استفاده کنیم چون کمی با کاری میخوایم انجام بدیم فرق داره ولی منظورم این بود که نگران نباشین طراحی مدارش خیلی ساده س باهم مرحله به مرحله انجامش میدیم 6
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 21 دی، 2013 بچه های تیم برنامه نویسی هم اون نرم افزارهایی که مهناز خانم گفتن رو نصب کنید. بخش بزرگ تر برنامه نویسی بعد از طراحی انجام میشه. پس بهتره ما هم تا اون موقع بیکار نمونیم و با تیم طراحی جلو بریم http://www.noandishaan.com/forums/thread120396.html http://www.noandishaan.com/forums/thread120395.html http://www.noandishaan.com/forums/thread120394.html اینم از آخرین ورژن نرم افزارای مورد نیاز 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 دی، 2013 باشه من حاضرم فقط کمی صبر کنید...از آقا مجید خبری نیست؟ ممنون من هم حاضرم ولی من فقط صبح تا عصر میتونم بیام انجمن 6
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 22 دی، 2013 بچه ها من آماده ام براي شروع كار با نرم افزارها كسايي كه نرم افزارهارو نصب كردن اعلام كنن لطفا 4
mehdi19 718 ارسال شده در 22 دی، 2013 بچه ها من آماده ام براي شروع كار با نرم افزارها كسايي كه نرم افزارهارو نصب كردن اعلام كنن لطفا من کدویژنو دارم اگه اشکالی نداشته باشه فعلا همونو کار میکنم فقط ، مسلط که شدم نرم افزارای طراحیو هم شروع میکنم:4chsmu1: آمادگی و اشتیاق کامل واسه شروع کار با این نرم افزارو هم دارا میباشم:icon_pf (17): 5
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 22 دی، 2013 خیلی خوبه باشه مهدی جان، حداقل دانلودشون کن، الان موقعیت خوبی واسه یاگیریه طراحی برقی هستش .... فک کنم همه چیزی که ما 4 سال خوندیم اینجا استفاده بشه اتفاقا بیشتر به درد شما میخوره یمنا جان 5
m@f 1923 ارسال شده در 24 دی، 2013 سلام دوستان خسته نباشید چه کردید بی زحمت گزارش به روز بدید من خودم برنامه هارو دانلود کردم دارم شروع میکنم روcodevision کارکنم البته از عباس آقا مدیرمون عذر میخوام پیش دستی کردم:icon_pf (34): 4
salamis 1865 ارسال شده در 25 دی، 2013 سلام دوستان خسته نباشید چه کردید بی زحمت گزارش به روز بدید من خودم برنامه هارو دانلود کردم دارم شروع میکنم روcodevision کارکنم البته از عباس آقا مدیرمون عذر میخوام پیش دستی کردم:icon_pf (34): من تو این مسیر کلی خودمو کشتم که بچه ها یه مطلب اضافه بخونن ولی تنبل تر از اون چیزایی بودیم که فکرشو می کردم. ایرانین دیگه. ایشالا شما موفق باشید 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 دی، 2013 سلام دوستان خسته نباشید چه کردید بی زحمت گزارش به روز بدید من خودم برنامه هارو دانلود کردم دارم شروع میکنم روcodevision کارکنم البته از عباس آقا مدیرمون عذر میخوام پیش دستی کردم:icon_pf (34): بچه های برنامه نویسی گزارش بدن یا طراحی مدار؟ خوب منم دارم مطالعه میکنم فعلا .. 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 25 دی، 2013 من تو این مسیر کلی خودمو کشتم که بچه ها یه مطلب اضافه بخونن ولی تنبل تر از اون چیزایی بودیم که فکرشو می کردم. ایرانین دیگه. ایشالا شما موفق باشید مهندس درسته البته این موارد در کنار اینه که استارتر تاپیک هم موضوع رو رها نکنه http://www.noandishaan.com/forums/thread115052-6.html 6
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 25 دی، 2013 سلام دوستان خسته نباشید چه کردید بی زحمت گزارش به روز بدید من خودم برنامه هارو دانلود کردم دارم شروع میکنم روcodevision کارکنم البته از عباس آقا مدیرمون عذر میخوام پیش دستی کردم:icon_pf (34): سلام محمد جان ... فعلا کار خاصی رو شروع نکردیم ... ظاهرا همه آماده هستن .... اجازه بدید مهناز خانم بیاد تا بخش طراحی رو شروع کنیم این چه حرفیه عزیز ؟ ... کار خیلی خوبی کردی من تو این مسیر کلی خودمو کشتم که بچه ها یه مطلب اضافه بخونن ولی تنبل تر از اون چیزایی بودیم که فکرشو می کردم. ایرانین دیگه. ایشالا شما موفق باشید من که همون زمون بهت گفتم این روشی که داری میری شاید آخرش به جواب نرسه اما الان خوشحال میشم با تجربه ای که داری کمکمون کنی بچه های برنامه نویسی گزارش بدن یا طراحی مدار؟خوب منم دارم مطالعه میکنم فعلا .. فکر کنم اول باید طراحی شروع کنه ... بعد کاری که میکرو باید انجام بده رو به ما گزارش میدن و ما طبق اون برنامه رو مینویسیم ایشالا مهناز خانم که اومدن بحث رو ادامه میدیم 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 دی، 2013 خب گروه طراحی آماده باشین که قراره شروع کنیم اولین کاری که قراره توی طراحی انجام بدیم نحوه استفاده از سنسورهای گیرنده و فرستنده مادون قرمزه اول اینو طراحی میکنیم بعد هم یه سنسور دیگه به اسم CNY70 استفاده میکنیم که پک یه سنسوره گیرنده و فرستنده مادون قرمزه خب اوی از همه کیا پروتل و پروتئوس رو نصب کردن؟؟ 4
mehdi19 718 ارسال شده در 25 دی، 2013 خب گروه طراحی آماده باشین که قراره شروع کنیم اولین کاری که قراره توی طراحی انجام بدیم نحوه استفاده از سنسورهای گیرنده و فرستنده مادون قرمزه اول اینو طراحی میکنیم بعد هم یه سنسور دیگه به اسم CNY70 استفاده میکنیم که پک یه سنسوره گیرنده و فرستنده مادون قرمزه خب اوی از همه کیا پروتل و پروتئوس رو نصب کردن؟؟ نمیشه یکیشو نصب کنیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5
ارسال های توصیه شده