a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بخاطر نزدیک بودن به بهار : گل همیشه بهار 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اولا این گل همیشه بهار نیست گل جعغریه دوما قرار بود هرکس دو عکس قرار بده نه بیشتر زود اصلاح کنید که یکی از عکساتونو پاک نکنم .گل همیشه بهارتون هم درست کنید. :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws27: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اسم علمی گیاه همیشه بهار:Calendula officinalis میدونید نگاه کردن به گل همیشه بهار برای کسانی که ناراحتی قلبی دارن مفید است.. هرچقدر گل همیشه بهار نارنجی تر باشد فوایدش بیشتر است.... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بخاطر نزدیک بودن به بهار : گل همیشه بهار خانومی دورورز گذشت.. 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ همه عکس ها قشنگ بودن ... عکسی که من انتخاب کردم : 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون از آتنای عزیزم گیاه انتخابی من:گل گندوم یا تکمه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ لطفا عکسهایی که قرار میدید رو از انجمن اپلود کنید وگرنه حذف میشوند متشکرم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون از آتنای عزیزمگیاه انتخابی من:گل گندوم یا تکمه گل گندم ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : 'Centaurea cyanus') گیاه یکساله یا چندسالهای از تیره مینا است. نام فارسی: گل تکمه ای یا دکمه ای نام علمی: Gomphrena globosa نام انگلیسی: Globe amaranth تيره گياه شناسي: Amaranthaceae 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ به خاطر سال نو.. این تاپیک تا طراح سوال بیان.. هیچ گیاه بعدی گفته نمیشه... 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ عکس انتخابی من متعلق به آقای محمد هست 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اقا محمد بیا سوال بعد رو طرح کن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اقا محمد بیا سوال بعد رو طرح کن سلام به همگي و ممنون از اينكه مسابقه رو به خاطر من نگه داشتين، شرمنده از اينكه دير شد چون مسافرت بودم واقعا جاتون خالي ،اتفاقا همين الانم رسيدم ، باشه چشم تا چند دقيقه ديگه سوال بعد رو ميزارم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اينم گياه بعدي اکیناسه یا سرخارگل 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده