masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ گل برگزیده من متعلق به Gandom. E لطفا اسم گیاه بعد رو بفرمایید 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون مصی جان گیاه بعدی گیاه استوخودوس درختچه ای هست 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا عکس همه دوستان قشنگ بود...دست همگی درد نکنه عکس مورد پسند من متعلق به آقا مراد هست(گیاه بعدی رو بگن لطفا) 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا عکس همه دوستان قشنگ بود...دست همگی درد نکنه عکس مورد پسند من متعلق به آقا مراد هست(گیاه بعدی رو بگن لطفا) مرسي دوست عزيزم گياه آقطي 3 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ با نام علمی:Sambucus nigra این گل اقطی: اینم میوه : برای رنگرزی استفاده میشه.. من یه بار یه شال سفیدمو که تازه خریده بودم با این رنگ کردم. یه رنگ قشنگی شد... منتهی باید اونو میپختم که ثابت بشه.. رنگ شالم.. یه رنگه افتضاحی شد.... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ اگه كسي هست كه ميخواد عكس بزاره فقط سريعتر، چون ميخوام برنده رو اعلام كنم 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزيز دست همگي درد نكنه ، خسته نباشيد عكساتون قشنگ بودن .:icon_gol: واما عكس انتخابي من 3 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ لطفا اطلاع رسانی کنید به دوستمون. متشکرم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .