safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید که دیر شد یه مدتی نبودم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3همتون عکسای قشنگی گذاشتین انتخاب سخت بود..... از همتون ممنون...... من این عکس رو برنده اعلام میکنم......... دوستان سوال بعدی چیه؟؟؟؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان سوال بعدی چیه؟؟؟؟ باید منتظر باشیم برنده سوال جدید رو بذارن..... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان سوال بعدی چیه؟؟؟؟ باید منتظر باشیم برنده سوال جدید رو بذارن..... برنده مسابقه میناجونه. ایشون امتحان دارن. یه چندروز به احترام ایشون صبر میکنیم. تا ایشون بیان اسم یه گیاه رو مطرح کنن.. نکته وقتی کسی برنده مسبقه میشه طراح سوال بعد اعلام برنده.. موظفه که به ایشون خبر بده.. من این دفعه رو خودم. اعلام کردم بهشون. دفعه دیگه لطفا خودتون بهشون اطلاع رسانی کنید. متشکرم دوست عزیزم. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24160 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ درود یه دوستان گرامی عذر خواهی منو بایت تاخیر در معرفی بپذیرید ممنون از توضیح سلامت جان گیاه حسن یوسف 4 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ درود یه دوستان گرامیعذر خواهی منو بایت تاخیر در معرفی بپذیرید ممنون از توضیح سلامت جان گیاه حسن یوسف سلام عزیزم.. نه تاخیر نکردی گلم....به موقع اومدی. چه گیاه زیبایی مرسی عزیزم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24160 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ سلام عزیزم.. نه تاخیر نکردی گلم....به موقع اومدی.چه گیاه زیبایی مرسی عزیزم. ممنون حسن یوسف دوست دارم:hapydancsmil: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24160 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ [/img] انتخاب خیلی سخت بود:icon_pf (34): من این عکس و برنده اعلام میکنم. شما خانم عبدی طراح بعدی سوال هستید منتظر سوالتون هستیم 6 نقل قول لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز ممنون بابت انتخابتون سوال بعدی (گل کیفی یا گل گوشی یا کفشکی یا کفشک) 4 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان لطفا رعایت کنید فقط میتوانید 2عکس برای مسابقه قرار دهید در سری قبل من..متوجه نشدم و دوستمون خانم عابدی سه تا عکس قراردادن. لطفا 2تا عکس قرار دهید وگرنه یکی از عکساتون پاک میشه... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان لطفا رعایت کنید فقط میتوانید 2عکس برای مسابقه قرار دهید در سری قبل من..متوجه نشدم و دوستمون خانم عابدی سه تا عکس قراردادن. لطفا 2تا عکس قرار دهید وگرنه یکی از عکساتون پاک میشه... ببخشید من چون دیدم خانوم عبدی سه تا گذاشتن منم سه تا گذاشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ [quote=*salamat*;1 368169] ممنون از دوستان عزیز شرکت کننده منتظر شدم شاید عکسای افراد بیشتری شرکت کنند ، ولی انگار خبری نیست با وجود اینکه همه ی تصاویر این گل خیلی زیبا هستند، من این عکس رو انتخاب میکنم 4 نقل قول لینک به دیدگاه
nazanin1990 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون از دوستان عزیز شرکت کننده منتظر شدم شاید عکسای افراد بیشتری شرکت کنند ، ولی انگار خبری نیست با وجود اینکه همه ی تصاویر این گل خیلی زیبا هستند، من این عکس رو انتخاب میکنم سلامت جون سوال بعدی لطفا...منم میخوام ایندفعه شرکت کنم.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ سلامت جون سوال بعدی لطفا...منم میخوام ایندفعه شرکت کنم.. عزیزمی.. بفرمایید ببخشید دیر شد مسافرت بودم ببخشید... لیلیوم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .