masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ دوهفته گذشته و کسی جواب نداده.... به همین علت.. خودم. سوال بعد رو میزارم. لطفا درمورد.. گیاه انتریوم.. عکساتونو قرار بدید.. متشکرم. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ حالا خزه فونیکس رو بذارین. دوست عزیز. اول شما باید طبق قانون عمل کنید و دوتا عکس از یک گیاه بگذارید.. و کسی که طراح سواله اعلام میکنه. که چه کسی سوال بعد یا اسم گیاه بعد رو بگه و بزاره.. فعلا گیاه مورد نظر آنتریومه. متشکرم 1 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ بله نمیدونستم........متشکرم.......اینم عکس دوم: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ بله نمیدونستم........متشکرم.......اینم عکس دوم: من این عکس برنده رو اعلام میکنم. شما طراح سوال بعد ماهستید.. بفرمایید نام گیاهتونو بگید.. 4 لینک به دیدگاه
kozey 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ چه گلای قشنگی... چه مسابقه زیبایی گذاشتید ماهم میتونیم شرکت کنیم یا فقط مختص دوستان کشاورزی؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ چه گلای قشنگی... چه مسابقه زیبایی گذاشتید ماهم میتونیم شرکت کنیم یا فقط مختص دوستان کشاورزی؟ ممنونم/همه دوستان میتونن شرکت کنند.. حتی شما.. الان باید منتظر دوستمون باشیم برای سوال بعدشون. 1 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ من این عکس برنده رو اعلام میکنم. شما طراح سوال بعد ماهستید.. بفرمایید نام گیاهتونو بگید.. مرسی... گیاه پیچ امین الدوله........ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی...گیاه پیچ امین الدوله........ یک هفته گذشت و همچنان بین من و شما مسابقه است... 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی...گیاه پیچ امین الدوله........ شبیه گل یاس هست...اینم عکسای من 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ Honeysuckle Plant:ws3: پیچ امین الدوله خدایی عجب اسمی داره ها ادم حس نمیکنه اسم یه گیاه باشه دو عدد عکس،ار نمای دور و نزدیک گذاشتم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ بوی این گیاه بی نظیره.. من عاشق بوی این گیاهم...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ احیانا همون یاس خودمون نیست 4 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ احیانا همون یاس خودمون نیست ببخشید که دیر شد یه مدتی نبودم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همتون عکسای قشنگی گذاشتین انتخاب سخت بود..... از همتون ممنون...... من این عکس رو برنده اعلام میکنم......... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده