Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عکس منتخب انتخاب شده.....ایشالله دفعه دیگه.... تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره شناخت گل نیست.. اون مسابقش فرق میکنه... حالا این دوستمون گفتن.. یه اسم گل رو.. شاید در مراحل بعدی خیلی از دوستان اسم یه درخت رو بگن. یا یه گیاه تزینی.. یا بونسای.... درسته....از دید ما شاید زیبا نباشه که هست.. ولی از دید طراح سوال مهمه که زیبا باشه یا نه.. دید طراح سوال. من خودمو میگم. عکیسی رو انتخاب میکنم. که هم میوه گیاه رو هم. نمای گیاه رو.. و هم محیط گیاه توی عکس لحاظ بشه. بعد.. اسپم ممنوعه دینگ دینگ.. 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره سلام اقا مهدی شرمنده قبل از اینکه شما عکس بذارین من عکس را انتخاب کرده بودم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ دوستان لطف کنن در مورد گیاه بامبو عکس بذارن 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ اینجا چرا خوابیده؟طراح سوال کجایی؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ طراح بیا دیگه من با اجازه مدیرتالار اقای زارع به علت اینکه یه هفته از این سوال گذشته.. میخوام از اقای بهرمند سوال بعد روانتخاب کنند.. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ من با اجازه مدیرتالار اقای زارع به علت اینکه یه هفته از این سوال گذشته.. میخوام از اقای بهرمند سوال بعد روانتخاب کنند.. با اجازه شما من گل فراموشم نکن رو انتخاب کردم گل خیلی قشنگیه 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ من با اجازه سلامت این عکس رو انتخاب میکنم اقا مهدی اسم گیاه بعدبا شما 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده