Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 21 دی، 2013 عکس منتخب انتخاب شده.....ایشالله دفعه دیگه.... تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 21 دی، 2013 تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره شناخت گل نیست.. اون مسابقش فرق میکنه... حالا این دوستمون گفتن.. یه اسم گل رو.. شاید در مراحل بعدی خیلی از دوستان اسم یه درخت رو بگن. یا یه گیاه تزینی.. یا بونسای.... درسته....از دید ما شاید زیبا نباشه که هست.. ولی از دید طراح سوال مهمه که زیبا باشه یا نه.. دید طراح سوال. من خودمو میگم. عکیسی رو انتخاب میکنم. که هم میوه گیاه رو هم. نمای گیاه رو.. و هم محیط گیاه توی عکس لحاظ بشه. بعد.. اسپم ممنوعه دینگ دینگ.. 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 21 دی، 2013 تو مسابقه شناخت گل اول جواب میدیم علمی نیست قبول نمیشه عکس زیبا میزاریم منتخب شده نیست عیب نداره سلام اقا مهدی شرمنده قبل از اینکه شما عکس بذارین من عکس را انتخاب کرده بودم 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 دی، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2013 طراح بیا دیگه من با اجازه مدیرتالار اقای زارع به علت اینکه یه هفته از این سوال گذشته.. میخوام از اقای بهرمند سوال بعد روانتخاب کنند.. 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 2 بهمن، 2013 من با اجازه مدیرتالار اقای زارع به علت اینکه یه هفته از این سوال گذشته.. میخوام از اقای بهرمند سوال بعد روانتخاب کنند.. با اجازه شما من گل فراموشم نکن رو انتخاب کردم گل خیلی قشنگیه 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 من با اجازه سلامت این عکس رو انتخاب میکنم اقا مهدی اسم گیاه بعدبا شما 5
ارسال های توصیه شده