قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نام مهد تاريخ و تمدن، سرزمين نوانديشان اندي است كه قبيله ي تازه تاسيس سيبيلوها ( ل.ا.ع )* در خاك ابا و اجدادي مان، سرزمين نوانديشان پا گرفته و سعي بر ايجاد رعب و وحشت ميان رعيت برده است . پس اراده كرديم تا گرد هم آييم و از براي سركوبي اين قبيله به پا خيزيم . پس هر آن كس كه امروز ما را به رسميت شناخت و با ما پيمان ياري بست از گزند تيغ و شمشير محفوظ و هر آن كه چنين نكرد كه او را نه فرجام نيكي است . امروز بر شما فرزندان نو انديش واجب است خود را به فنون روز بالاخص فن اسپمينگ تجهيز نماييد . و بر شماست اداي رسالت اجدادي و دفاع از خون مردان و زناني كه براي خاك نوانديشان از من و تو گذشتن گرفتند و به سلاح دشمن كش " ما " تجهيز گرديدند . فرزندان من دوران تقيه ديگر به سر آمده است امروز شما را به نبرد رو در رو مي خوانم . پس به نداي الحق گوش فرا دهيد و اين است راز جاودانگي . زنده باد امپراطوري نوانديشان شاهنشاه ايليا مهر [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] * ل.ا.ع = لعنت الادمين عليه ! 38 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.چه باید کردا؟میتوان تک تک سیبیلهایشان را با دست بیرون کشید؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یاد جومونگ افتادم این تیترو دیدم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زنده باد امپراطوري نوانديشان شاهنشاه ايليا مهر من جزو سیبیلوها هستم ولی در خدمتگزاری امپراطور ایلیامهر گوش به فرمانم لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جاوید شاهنشاه ایلیا ما برای ازادی گوگوریا هر کاری میکنیم باید محمدم از قدرت به زیر بکشین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من جزو سیبیلوها هستم ولی در خدمتگزاری امپراطور ایلیامهر گوش به فرمانم :jawdrop: تو تکلیفتو معلوم کن کدوم طرفی هستی. میخوای طرف هردو باشی تا نیششون بهت نخوره امپراطور من خبر خوشی آوردم. من لانه جاسوسی سیبیلوها رو تو انجمن شناسایی کردم: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=84100#post84100 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جاوید شاهنشاه ایلیاما برای ازادی گوگوریا هر کاری میکنیم باید محمدم از قدرت به زیر بکشین در اين باب تورا به تقيه دعوت مي كنم . سرنگوني دولت فعلي از اهداف بعديمان خواهنمد بود دوشيزه ي جوان من جزو سیبیلوها هستم ولی در خدمتگزاری امپراطور ایلیامهر گوش به فرمانم شما را به بيعت مي خوانم بانو فرناز ... نام خود را از لواي سيبيلوها ( ل.ا.ع ) به در آريد . سلام.چه باید کردا؟میتوان تک تک سیبیلهایشان را با دست بیرون کشید؟؟ امروز زمان بيعت است . بيعت با ما را بپذيريد كه اين براي شما بهتر است . زنده باد امپراطوري لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عصر امروز طي يك فروند عمليات كاملا سري و محرمانه لانه ي يكي از سران سيبيولوويي مورد حمله قرار گرفت . با اينكه هنوز از آمار قربانيان اين حادثه خبري منتشر نشده ، تعداد اسپم برآورد شده تا به اين لحظه بيش از 300 فروند اعلام گرديده است مفسران اين حركت را تلنگري از جانب امپراطوري نوانديش به قبيله ي محارب سيبيلوويي دانسته اند . در پي انتشار اين خبر از سوي مقامات امپراطوري كيهان عصر امروز به نقل از يك مقام آگاه نوشت : سران محارب ( ل.ا.ع ) در اولويت هستند . لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عصر امروز طي يك فروند عمليات كاملا سري و محرمانه لانه ي يكي از سران سيبيولوويي مورد حمله قرار گرفت . با اينكه هنوز از آمار قربانيان اين حادثه خبري منتشر نشده ، تعداد اسپم برآورد شده تا به اين لحظه بيش از 300 فروند اعلام گرديده است مفسران اين حركت را تلنگري از جانب امپراطوري نوانديش به قبيله ي محارب سيبيلوويي دانسته اند . اره دیدم این سپیده بنده خدا بوده :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام چه خبره علی اواههههههههههههههههههه این همه اسپم حالا میخوای روش خودشون رو ادامه بدیم؟:ws6: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به!! چشم هر چی استاد بگه! حالا جریان این سیبیلوها چیه؟! (ببخشید من تازه واردم اینجا! :دی) لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام چه خبره علی اواههههههههههههههههههه این همه اسپم حالا میخوای روش خودشون رو ادامه بدیم؟:ws6: ايشان را از تذكره پندي حاصل نبود . پس اسپم همان و انهدام همان . لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واي خدا چقدر جالب بود ايليا كلي خنديدم:ws28: من هم جز سيبيلوها هستم و طرف دخترمم به هيچ كس نخواهم داد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به!!چشم هر چی استاد بگه! حالا جریان این سیبیلوها چیه؟! (ببخشید من تازه واردم اینجا! :دی) درود فرزندم قبيله اي است نو خواسته متشكل از عده اي از محارب انجمن كه به فسق و جور در پي تشويش اذهان رعيت و ملت هستند . سردسته ي محارب اعداااااام بايد گردد . گردن ايشان به زير تيغ گيوتين دربار باد . [/center] [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درود فرزندم قبيله اي است نو خواسته متشكل از عده اي از محارب انجمن كه به فسق و جور در پي تشويش اذهان رعيت و ملت هستند . سردسته ي محارب اعداااااام بايد گردد . گردن ايشان به زير تيغ گيوتين دربار باد . [/center] [flash=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام..خدمت دوستان.. آن هنگام تکلیف ما در مقابله با سیبیلو ها چیست..؟ لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واي خدا چقدر جالب بود ايلياكلي خنديدم:ws28: من هم جز سيبيلوها هستم و طرف دخترمم به هيچ كس نخواهم داد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بار ديگر تو را به بيعت با امپراطور فرا مي خوانم . بيعت را بپذير كه اين براي تو و دختت بهتر است . گرنه ان طرفش را يوزبانان مي دانند و چوب دستي هايشان . لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام..خدمت دوستان..آن هنگام تکلیف ما در مقابله با سیبیلو ها چیست..؟ دوران تقيه به سر امده است فرزندم . امروز روز نبرد است .. با امپراطوري نوانديش پيمان ياري بر بند پس از آن تو را آگه خواهند نمودن . لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دوران تقيه به سر امده است فرزندم . امروز روز نبرد است .. با امپراطوري نوانديش پيمان ياري بر بند پس از آن تو را آگه خواهند نمودن . پیمان میبندیم.. لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان میبندیم.. درود شهنشاه ايليا مهر رهسپار راهت باد فرزندم . و اين تو را بهتر است . مرده باد قبيله ي سيبيلوويي زنده باد امپراطوري لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به ما میگن ادم دورو کهههههههههههههههههه:w00: دهاااااااااااا مادر گروه سیبیلو ها خائنیم یعنی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده