XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ برای شناخت شخصیت خود به لینک زیر مراجعه نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ جزء گروه 4 بودم.....اما بقیه گروه ها چی هستن؟؟؟؟؟ البته بحق که همش درست بود!!!! بانشاط،سرزنده،سرگرم کننده،مهربان،فهمیده.................... هرچی از خوبیام بگم کم گفته ام..... 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام جالب بود ! جز گروه 3 بودم . تقریبا درست بود . ممنون جناب XMEHRDADX 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ منم گروه 4 بودم. ممنون از استارتر تست جالبی بود 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ گروه 3 هستم. کاملا درسته . ممنونم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ 3 شد قدیما هم تست رو دیده بودم. همین شده بودم. اینکه همش خوبی رو میگه خودش یکی از عواملی ه ک همه صحت تست رو تایید می کنیم فک کنم 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ گروه 4:ws37: فکر کنم اصلا گروه 1 یا 2 وجود خارجی نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده