*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ تا حالا چند بار براتون این اتفاق افتاده و تا چه اندازه ناراحت شدین؟؟؟یا شایدم براتون مهم نبوده!!! دیروز با کلی برنامه ریزی رفتیم خرید... :girl_yes2: اول از همه رفتم سراغ مغازه همیشگی که آخرین مغازه هم میشه. من:سلام آقا،وقتتون بخیر فروشنده:سلام خانم من:(منتظر) فروشنده:بفرمایید من:میشه اون کفش ساقدار ردیف سوم بیارید از نزدیک ببینم؟؟ فروشنده:چشم خانم(حرکت پنگوئنی) من:میشه اون یکی کفشم که کنارش بود بیارین؟ فروشنده:چی فرمودین؟ من:اون یکی کفشم که کنارش بود بیارین برام لطفا. فروشنده:بله چند لحظه لطفا(5 مین بعد) :JC_thinking: . . . من: :shame: میشه بگی آقای ...کجا هستن؟ فروشنده:نیستن،من هستم. من: هر موقع بودن میام. متاسفم که شمارو از smsبازیتون انداختم. .................................................................................................................. 2 طبقه بالاتر :smiley-gen165: سلام خانم،میشه ژورنال جدیدتون بیارید؟؟ فروشنده:سللللامممم عزیزم،بیا فدات شم من: میشه جنس اینو بگین؟ فروشنده: من:عزیزم میشه جنس اینو بگی؟ فروشنده:کدوم رو میگی؟ من: حالا فرض کنید ادامه داره... من که عاشق خریدم دیگه دلم نمیخواد تو این مغازه ها وارد بشم.به نظرم این افراد به شعور مشتری توهین میکنن.همیشه در حال sms بازین.آخه هر چیزی حد و حدودی داره. بلاتشبیه کاسبای خوب، مغازه دار امروز واقعا کاسب نیست. نظرتون چیه؟؟ 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ كلا از كاسب بد اخلاق و عصبي يا به قول شما كسي كه به مشتري اهميت نميده بدم مياد از كاسب سريش هم بدم مياد من يك نظريه دادم به عزيزان مسئول ... كه آقا قبل از دادن مجوز كسب بيايم يك دوره آموزش كوتاه / آداب مشتري مداري ( چگونگي برخورد با مشتري ) رو به كسبه ياد بديم بنده خداي كه بلده ، خب بهتر تر ميشه اونم كه بلد نيست ياد ميگيره ___ حالا همين موضوع هم براي كارمندان در برخور با ارباب رجوع صدق ميكنه 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ والا زیاد برا من پیش نیومده همچین قضیه ای ولی اگه بتونم و عجله نداشته باشم سریع از مغازه میرم بیرون که یاد بگیره جواب درست حسابی بده 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ كلا از كاسب بد اخلاق و عصبي يا به قول شما كسي كه به مشتري اهميت نميده بدم مياد از كاسب سريش هم بدم مياد من يك نظريه دادم به عزيزان مسئول ... كه آقا قبل از دادن مجوز كسب بيايم يك دوره آموزش كوتاه / آداب مشتري مداري ( چگونگي برخورد با مشتري ) رو به كسبه ياد بديم بنده خداي كه بلده ، خب بهتر تر ميشه اونم كه بلد نيست ياد ميگيره ___ حالا همين موضوع هم براي كارمندان در برخور با ارباب رجوع صدق ميكنه 90 درصد موارد کسی که جواز کسب میگیره فروشنده نیست یا اصلا تو فروشگاه نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ آره واسه منم پیش اومده و به شدت به آدم بر می خوره.اکثر مواقع هم جوری مغازه رو ترک می کنم که بفهمه به خاطر رفتارش بوده.اگه خیلی اعصابمو خورد کنه ، زیر لب غرغر هم میکنم. بعضی از فروشنده ها مثلا بهشون میگی اون روسری یا اون شلوار یا هر چی رو بیار ببینم ، یه جوری چشم غره می رن و با بی میلی این کار رو می کنن که انگار بشون دستور دادن ! منم همیشه و همیشه با احترام صحبت میکنم تو مغازه.هیچ وقت لحنم طلبکارانه نیست اما بازم فرقی نداره.اونی که بداخلاقه ، بداخلاقه دیگه 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ نمیگم همه ی فروشنده ها....اما متاسفانه خیلی از فروشنده ها بی حوصله و بی اعصابن اوندفعه رفته بودم از مغازه مقوا و اینجور چیزا بگیرم...یارو انقد بی اعصاب بوداز این پیرمردهای بداخلاق پسرشم همینجوری گنداخلاق بود حتی وقتی خواستم پولشو بدم با عصبانیت گفت"قابل نداره" واقعا نمیدونم چشون بود اینا البته بعضی ها هم هستن که خداییش خوش اخلاقی از سر و روشون میباره طوری با آدم رفتار میکنن که آدم دوس داره فقط از اونا خرید کنه! 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من يك نظريه دادم به عزيزان مسئول ... كه آقا قبل از دادن مجوز كسب بيايم يك دوره آموزش كوتاه / آداب مشتري مداري ( چگونگي برخورد با مشتري ) رو به كسبه ياد بديم بنده خداي كه بلده ، خب بهتر تر ميشه اونم كه بلد نيست ياد ميگيره ___ حالا همين موضوع هم براي كارمندان در برخور با ارباب رجوع صدق ميكنه یکی از آشناهامون میگفت واسش کلاس گذاشتن،یه روحانی که در مورد هرچیزی صحبت کرد جز اون چیزی که ما میخواستیم.یه چند نفریم با دعوا تو کلاس نموندن.اینجور موقع ها باید از یه کاسب موفق با یکی از این نویسنده های کتابای روانشناسی کار دعوت بشه. والا زیاد برا من پیش نیومده همچین قضیه ای ولی اگه بتونم و عجله نداشته باشم سریع از مغازه میرم بیرون که یاد بگیره جواب درست حسابی بده آره واسه منم پیش اومده و به شدت به آدم بر می خوره.اکثر مواقع هم جوری مغازه رو ترک می کنم که بفهمه به خاطر رفتارش بوده.اگه خیلی اعصابمو خورد کنه ، زیر لب غرغر هم میکنم. آخه همه این افراد مغازه دار نیستن یه عده ای تو یه مشاغل دیگه هستن که مجبوری تحملشون کنی هر اندازه هم که بهت بی احترامی میکنه. چند ماه پیش مادر بزرگم بردیم اورژانس بیمارستان نزدیک خونش.(یه بیمارستان کاملا خصوصی).هر ساعت که این آقای پرستار باید یه نظارتی میکرد سرش تا گردنش تو گوشیش بود.به چندتای دیگه هم نمیگفتم چون به قول مادربزرگم (آقای پرستار من مریضم شما منو نیگاه کن ).این دفعه آخر بهم گفت شما سرمش رو کنترل کن.منم گفتم شما هم گوشیتون رو کنترل کنید حالا اگه این یه بیمارستان عادی بود که به اعتراضات اهمیتی نمیدن چی؟!چرا نباید یه نظارتی به کارمند و کاسب وجود داشته باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ بعضی مواقع ادم باید خودشو بذاره جای کاسبها من نمیخوام از بعضی از اونا که به به مشتریهاشون به چشم مزاحم یا داف نگاه میکنند طرف داری بکنم ولی برای بعضی از مغازه دارها واقعا کارشون سنگینه یک موقع میینی که در ان واحد دارن با 5نفر سرو کله میزنند که این خودش باعث خستگی فروشنده میشه یا اگه با تلفن صحبت میکنند یا د ر حالت اس بازی هستن شاید مشغول جور کردن و سفارش دادن جنسشونه به قول قدیمیها هیچ موقع تا خودتو توی یک موقعیت قرار ندادی اون موقیت را داوری نکن ببخشید پر حرفی کردم 2 لینک به دیدگاه
goghnoos 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم بیشتر به این دلیله که فروشنده ها صاحب مغازه نیستند و براشون مهم نیست جنس ها فروش بره یا نه بارها شده من این صحنه ها را دیدم ،چون طرف پولداره و مغازه زده و خودش نمیاد وایسه تو مغازه و یک فروشنده میزاره تو مغازه یعنی هر وقت میرم علاالدین اعصابم خورد میشه از دست فروشنده ها،یا به زور میخوان جنسشون را قالب کنند یا جوابتو نمیدن! البته همه چیزمون بهم میاد!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ قصد جسارت به استارتر رو ندارم اما بعضي مشتريا واقعا رو اعصابن من يدفعه رفته بودم مغازه داداشم با هم برگرديم زماني كه اومد داداشم با احترام گفت آقا ما داريم تعطيل ميكنيم اين هي اومد گفت 5 مين هم طول نميكشه حالا سفارششو كاملم نميدونست چيه هي زنگ زد اينور اونور حالا داره ربع ساعت بشت تل با خواهر زادش مسخره بازي در مياره يعني ما دو نفر دوست داشتيم بزنيم اينو له كنيم واقعا بعضي مغازه دارا هم ميگم بخوره تو سر طرف اون ده بيست تومنش ولي نياد ... اون كسي هم كه مغازه داره ميخواد ظهرا ساعت استراحتشو بره باشگاهيي يا بره استراحت كنه خونش هميشه تقصير مغازه دارا نيست يا بعضي وقتا تو لباس فروشيا ميبيني طرف تمام جنس يارو رو ريخته اما يكي هم نميخره واقعا چند بار شده خودمون ميريم يه چيزي رو قيمت ميكنيم فقط واسه اينكه بدونيم چنده و نميخريمحالا 5 نفر ديگه هم بيان همين كارو كنن طرف خسته ميشه ديگه كما اينكه بعضيا خيلي بد اخلاقن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ برای من هم این اتفاق خیلی پیش اومده عکس العمل خدوم هم در این مواقع بیرون اومدن از مغازه است هیچوقت حاضر نمیشم هم پول بدم هم بی احترامی ببینم البته در مقابلش بودن کاسبایی که انقد خوش برخورد بودن که دوست داشتم کل مغازه رو بخرم 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ قصد جسارت به استارتر رو ندارم اما بعضي مشتريا واقعا رو اعصابن من يدفعه رفته بودم مغازه داداشم با هم برگرديم زماني كه اومد داداشم با احترام گفت آقا ما داريم تعطيل ميكنيم اين هي اومد گفت 5 مين هم طول نميكشه حالا سفارششو كاملم نميدونست چيه هي زنگ زد اينور اونور حالا داره ربع ساعت بشت تل با خواهر زادش مسخره بازي در مياره يعني ما دو نفر دوست داشتيم بزنيم اينو له كنيم واقعا بعضي مغازه دارا هم ميگم بخوره تو سر طرف اون ده بيست تومنش ولي نياد ... اون كسي هم كه مغازه داره ميخواد ظهرا ساعت استراحتشو بره باشگاهيي يا بره استراحت كنه خونش هميشه تقصير مغازه دارا نيست يا بعضي وقتا تو لباس فروشيا ميبيني طرف تمام جنس يارو رو ريخته اما يكي هم نميخره واقعا چند بار شده خودمون ميريم يه چيزي رو قيمت ميكنيم فقط واسه اينكه بدونيم چنده و نميخريمحالا 5 نفر ديگه هم بيان همين كارو كنن طرف خسته ميشه ديگه كما اينكه بعضيا خيلي بد اخلاقن درسته برای منم خیلی پیش اومده که این موارد ببینم ولی میدونیم از گذشته تا حالا بوده اما صحبت سر کاسبای حواس پرت و بی ادبی که امروز زیاد شدن و دیگه کمتر مغاره داری میبینی که تو مغازه همه حواسش رو به مشتری و چرتکش باشه.الان وقتی وارد یه مغازه میشی فروشنده زن و مرد هر دو کلمه که باهات حرف میزنه باید یه زیر ربونی بهش بدی،تازه ازش تشکرم میکنیم و عذر خواهی که باعث اختلال در نظم تایم اس ام اساش شدیم.:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ من از فروشنده های بداخلاق و اینایی که به قول شما اس ام اس بازی می کنند و اینایی که میان بالای سرت هی از جنس تعریف میکنند نمیذارن راحت باشی اصلا خوشم نمیاد... خیلی راحت از فروشگاه میام بیرون.تازه شاید متلکی هم بگم! دیگه اگه رگ لجبازی من گل کنه جالب نیستم! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ بازار کسب و کار درست و حسابی نیست تا کاسب درست و حسابی هم باشه.... اکثراً این جونای که میرن بوتیک اینا میزنن فقط برای اینه که وقتشون رو یطوری تلف کنن البته منظورم با همشون نیست میون بازار و کاسبه های قدیمی یه اعتباری یه حرمتی بود چون پدر بزرگ خودم جزء کسبه بازار بود و منم تامدتی تو حجرش کم دستش بودم دیدم و میگم، ولی الان اصلاً و ابداً چنین چیزی نیست اگر هم هست همون قدیمی ها هستن که حرفشون حرفه جنسشون جنسه گذاشتشون هم گذشته ولی الان نه فضای کسب و کار مناسبی هست نه کاسبه درست و حسابی البته بازم میگم منظورم به همه کاسب ها نیست...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده