Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ دوست نداشتم این تاپیک رو بزنم علیرضا رو خیلی از دوستان میشناسند و به نوعی باهاش برخورد داشتند .مدیر ارشد سابق کسی که همیشه حرکتای انتحاریش زبانزد بود و زحماتش برای تبلیغات نواندیشان انکارناپذیر. اما متاسفانه بدلیل مسائل شخصی از حضورشون محروم شدیم. امیدوارم هرجا که هست خوب و خوش وموفق باشه 20 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ حیف بود که مدیری مثل علیرضا رو از دست دادیم. خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکردیم بازنشسته شد.درست بعد از 2 هفته. در هر صورت باید بهش یه خسته نباشید ویژه گفت.کارش و رفتارش فوق العاده بود. امیدوارم هر جا که هست شاد و موفق باشه. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ به هر دلیلی که علیرضا دیگه نیست واقعا ناراحت کنندس براش آرزوی موفقیت و شادکامی دارم لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم هر کجا هستن شادو موفق باشن لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ براشون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم ............ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه واقعا نمیدونم چی بگم!!:sigh: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ فکر نمیکنین یکم بی انصافی کردین؟؟؟!!!! علیرضا فقط یک هفتس که نیومده!! خیلی از مدیرا میرن ماه به ماه نمیان گهگاه ی سر میزنن ولی عنوانشون هست!!! زحمتاش به کنار.. به عنوان ی دوست یکم صبر میکردین.. یکم تلاشتونو بیشتر میکردین.. بی انصافی کردین.. لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻦ ﯾﮑﻢ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯽ ﮐﺮﺩﯾﻦ؟؟؟!!!! ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﺲ ﮐﻪ ﻧﯿﻮﻣﺪﻩ!! ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻣﺪﯾﺮﺍ ﻣﯿﺮﻥ ﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﻣﺎﻩ ﻧﻤﯿﺎﻥ ﮔﻬﮕﺎﻩ ﯼ ﺳﺮ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻭﻟﯽ ﻋﻨﻮﺍﻧﺸﻮﻥ ﻫﺴﺖ!!! ﺯﺣﻤﺘﺎﺵ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ.. ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﯾﮑﻢ ﺻﺒﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻦ.. ﯾﮑﻢ ﺗﻼﺷﺘﻮﻧﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻦ.. ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯽ ﮐﺮﺩﯾﻦ.. ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ!!! لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ ....!!! . . . برگ ریزان ست... هر دم...هر لحظه از این شاخه سارِ اندیشه.. برگی می ریزد... انگار فصلِ پاییز نزدیک ست... نَه... استعاره نگفتم... خزان نزدیک ست...روز شمار از همین لحظه شروع شد.... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ منم با فرانه موافقم امیدوارم که برگردن هرچه زودتر چون واقعا مدیر لایقی هستن .. اگرچه واقعا دوست دارم که حضور داشته باشن اینجا اما برگشتن یا برنگشتنشون 1 تصمیمی هس که خودشون میگیرن.. و برای تصمیمشون احترام قائلم... چه بیان و چه متاسفانه ... من تحت هر شرایطی بهشون واقعا خسته نباشید میگم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ فکر نمیکنین یکم بی انصافی کردین؟؟؟!!!! علیرضا فقط یک هفتس که نیومده!! خیلی از مدیرا میرن ماه به ماه نمیان گهگاه ی سر میزنن ولی عنوانشون هست!!! زحمتاش به کنار.. به عنوان ی دوست یکم صبر میکردین.. یکم تلاشتونو بیشتر میکردین.. بی انصافی کردین.. دقیقاااااااااا زود نبود برا زدن این تاپیک؟؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ مهربونی ها و معرفت علیرضا همیشه یادمه . . . خیلی برای اینجا زحمت کشید . . . براش آرزوی بهترین ها رو تو دنیای واقعیش دارم . . . خیلی زود بازنشستش کردین . . . لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ علیرضا قرار نیست برای همیشه بره. .طبق صحبتهایی هم که با علیرضا داشتم بازم برمیگرده اما برای اینکه درخواستهای دوستان بی جواب نمونه نخواسته که عنوانی داشته باشه. بهرحال براش هرجا هست آرزوی موفقیت داریم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ عههه !!! خیلی خوشحال شدم علیرضا تصمیم خوبی گرفتی با آرزوی موفقیت و حسابی خسته نباشی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ برای مدیر بامعرفت و مهربونی مثل ایشون خیلی زود بود امیدوارم تو دنیای واقعی به بهترینها برسن لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ فک نمیکنم دیگه ادمی ب پیگیری و جدیت آتروس پیدا کنین برای مدیریت توی فضای مجازی ب امید موفیقت های روز افزون شما:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده