mim-shimi 25686 ارسال شده در 1 آذر، 2013 سلام بچه ها بیاین پیشنهاد بدین برا سالگرد ازدواج چیا میشه درست کرد؟ غذا؟دسر؟ نحوه تزیین؟ به نظرم تنوعش زیاد باشه و مقدارش کم، خیلی عالیه 19
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 آذر، 2013 خب غذایی که دوست داشته باشید جفتتون با تزئین خاص مثلا پلوشو توی قالب بریزی و طرح دار باشه .. دیگه چه نوع غذایی خب تزئینشم فرق میکنه. اگر مهمون دارید خب چندمدل غذای سبک تر و شکیل هم کنارش درست کن. بسته به این داره شام چند نفره هست.. یه ژله از این مدلهای قشنگ هم میتونی درست کنی.بعنوان دسر سوپ هم خوبه درست کنی گل تازه هم برای سر سفره یا میزتون بگیر شده چندتا شاخه.. سالاد هم اگر دوست داشته باشید میشه درست کنی بمقدار نیاز و با تزئین قشنگ.... اول بهتره بگی چی دوست دارید و چندنفرید؟ تا اونجایی که بشه برای تزئینش کمکت کنیم.. مبارک پیشاپیش 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آذر، 2013 خب غذایی که دوست داشته باشید جفتتون با تزئین خاص مثلا پلوشو توی قالب بریزی و طرح دار باشه .. دیگه چه نوع غذایی خب تزئینشم فرق میکنه. اگر مهمون دارید خب چندمدل غذای سبک تر و شکیل هم کنارش درست کن. بسته به این داره شام چند نفره هست.. یه ژله از این مدلهای قشنگ هم میتونی درست کنی.بعنوان دسر سوپ هم خوبه درست کنی گل تازه هم برای سر سفره یا میزتون بگیر شده چندتا شاخه.. سالاد هم اگر دوست داشته باشید میشه درست کنی بمقدار نیاز و با تزئین قشنگ.... اول بهتره بگی چی دوست دارید و چندنفرید؟ تا اونجایی که بشه برای تزئینش کمکت کنیم.. مبارک پیشاپیش شهدخت جان تو هم که هی میگی با تزئین قشنگبابا خوب خودش میخواد قشنگ باشه دیگه.حالا شما بگو چجوری قشنگش کنه 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 1 آذر، 2013 مبارک باشه منو که دعوت نکرده بودی به موضوع!به خاطر همین میگم برین رستوران خیالتون راااااااااااااااااااحتتتتتتتتتتتت 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آذر، 2013 حالا من خودم بلد نیستم بپزما اومدم تو تزئینات کنم کنم مثلا واسه برنج روشو اینجوری تزیین کنی خیلی خوشگل میشه:قالب در بیار.اگه دستی میتونه که خوبه.اما اینجوری تمیزتر در میاد.مثل قالب هستن واسه شله زرد.شما با کاغذ 1 طرح بکش مثلا من تو نت بته جقه دیدم.شما میتونی گل باشه یا حالا واسه مناسبت ازدواج قلب باشه.بعد با زرشک .برنج زعفرونی.خلال بادوم و خلال پسته بریزی روش.البته قاطی نه ها.مثل حاشیه .تو هر حاشیه از یکیش بریز دسر هم میتونی ژله های مختلف تو قالب بریزی.ترجیحا قلب(بازم به خاطر مناسبتش) بعد میوه هم کنار میوه خوری گلای مریم بذار.چون خیلی خوشبو هست. روی میز شامت هم گلای رز:hapydancsmil: 7
hasti1988 22046 ارسال شده در 1 آذر، 2013 به به خانووووووم ...تبریک حسابی ......:hapydancsmil: ایشالا سالیان سال زندگیتون پایدار باشه..... شهدخت راست میگه تعداد نفراتت رو بدونیم بهتر میتونیم بگیم که چیا بهتره و اینکه اگر مهمون داری دوستاتون هستن یا فامیل ....رنج سنی تو دوستها قطعا با فامیل فرق میکنه و خب طبعا غذاهایی که باید آماده کنی هم تاثیر پذیر هست.... تو اول بگو با کیان هستی ...من آنگه بگویم منو چیستی..... 5
behe 2545 ارسال شده در 1 آذر، 2013 برید بهترین رستوران شهرتون ؛ بابا برای یه همچین شبی خسیس بازیا بزارین کنار ؛ یکم پول خرج کنید ... 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آذر، 2013 نهههههه به نظر من تو خونه رستوران اینقد قشنگی نداره که تو خونه داره همین که خودش کلی ذوق و شوق داره 1 دنیا ارزش داره 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 آذر، 2013 خب اینم چندتا پیشنهاد تزئینی فقط برای اینکه دستت بیاد عزیزم برای پلو میشه ازاین روش استفاده کرد یه آموزش ساده تزئین کیک اینم چیپس با طرح جدید وبرای کنار غذا اینم میتونه یه پیش غذای ساده باشه دیگه میتونی از تزئینات قلب و رنگهای قرمزم بیشتر استفاده کنی اگه چیزی دیدم بازم میذارم برات 13
meihe 20 ارسال شده در 1 آذر، 2013 با سلام و ارزوی خوشبختی تا اخر عمر برای شما نظر من اینه کباب بختیاری پر ملات با ماست و دوغ ترجیحا دوغش با کرفس کوهی اشباع شده باشه اگه فقط خونوادتون باشن وگرنه برنج و خورشت سبزی با دسر تابستانه ترجیحا میوه(توت فرنگی،اناناس با کمی موز)اینارو بخاطر اینکه غذای مورد علاقمه پیشنهاد دادم.لطفا بعد از صرف غذای سالگردتون یه پیامی بفرستین که چه غذایی نوش جان کردین. 8
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2013 ممنون از همه پارسال رو بیرون بودیم دوس دارم امسال خونه باشیم دونفریم 11
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آذر، 2013 تبریک میگم... من غذاهایی که خودم دوس دارمو میگم. 1- فسنجون بدون هیچ نوع گوشتی + جوجه کباب + سالاد فصل. فسنجون و جوجه کباب خیلی باهم خوشمزه میشن. 2- کشک بادمجنون + سبزی تازه + مثلا زرشک پلو و مرغ و یا ی نوع غذای دیگه. 3- یه ته چین عالییییییییییییییییییییی با ته دیگ حسابی و دیگر هیــــــــــــــــــــــــچ 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آذر، 2013 غذایی که اولین بار تو خونه خودت درست کردی ....غذای مورد علاقه شوهرت ... چند مدل غذا خوبه ولی نه به شرطی که تا چند روز مجبور بشی اونا رو بخوری مثلا برای دو نفر بنظرم یکی دو مدل غذا با دسر و مخلفات و ماست و سالاد ... مثلا ته چین یا الویه یا سالاد ماکارونی کنار غذا .... سوپ هم خوبه ... کیک مدل قلب ... دسر مدل قلب .... ته دیگ سیب زمینی مدل قلب 6
manjari 2934 ارسال شده در 6 آذر، 2013 ببخشید فضولی میکنم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y این نمونه غذای مجلسی و شیک خوبه اما بنظر بنده ی حقیر در کنار این غذا هر غذایی رو که دوست داره درست کن حتی اگر آبگوشت باشه !!! من باشم به علاقه عشقم + سلیقه خودم اون شب رو سپری میکنم این از غذا بخش مهم تزیین میز و حتی کل اتاق هست (که پذیرایی و اتاق خواب میتونه باشه) تزیینات شمع روشن + گل طبیعی شمع رو اگر زمان داری خودت درست کن ، سعی کن متفاوت باشه گل طبیعی هم بخاطر اینکه فضا رو خوش بو میکنه کیک هم درست کن یه موزیک لایت هم بزار میتونی از یک آهنگی که باهاش خاطره دارید شروع کنی :hapydancsmil: یه پیشنهاد هم دارم دوربین رو روی سه پایه تنظیم کن و قبل از ورودش rec رو بزن تا شروع بشه به ضبط فیلم میتونی فضای روبروی درب ورودی همچنان مثل قبل باشه تا یهو با تغییرات سوپرایز بشه حتما به این صفحه یه سر بزن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
not found 16275 ارسال شده در 12 آذر، 2013 منو دعوت نکرده فکر کرده سلیقه ندارم مبارکه پساپیش من میگم دستشو بگیر ببر یه دکه فلافلی توپ! نه توپ ها توپ!! دوتا فلافل بزنین تو رگ! تازه السکا هم بخورین بعدش بعدشم گشتی بزنین تو خیابون و برگردین خونه سادگی بیشتر به یاد می مونه. من برنامه م اینه که زمستون باشه تا هرسال ببرمش پارک کوهستان بستنی یخ زده بخوریم هردو سرما بخوریم یه هفته! 6تا آمپول بزنیم که تا سال بعدس یادمون بمونه:persiana__hahaha: 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 12 آذر، 2013 به به ،خانم هنرمند، مبارکـ باشه عزیزم چیکار کردی حالا؟عکس گرفتی نشونمون بدی؟ 4
ارسال های توصیه شده