Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مي خواي من بت گير كغ ( كال ) بدم ..؟ بازهم مشهدیا __________________ از من خوشتیپ تر نداشتین رفتین بازیکن خارجی گینی آوردین !! من با شما قرارداد دارم پولتون میکنم 4 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ "یوحنّا گل گلاب" اینا با هم بیدن:icon_razz: دروغ میگه میخواد کلاس بزاره توی تاپیک شماره 5 بهش میگفتن (من نه ها بقیه) یادم نیست دقیق چی میگفتن ولی یه همچین چیزایی بود : گلابی یوحنای گلابی گلابیه گل گله آبیه پرسپولیسی پرسپو....:icon_pf (34): یا شایدم یوحنا گل گلابی :ws28: فکر کنم این آخریه درست باشه وگر نه که سرم برباد رفته 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا هیچکی حدس نمی زنه ؟؟ مهسا یه راهنمایی کن ، تو لیست دوستات هست ؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو برو هویت خودتو پیدا کن تا از مبهم بودن در بیای بعدش برای من تصمیم گیری کن!! اخه فسقلی من نمیخام بچه های مهندسان بشناسنم و گرنه اسم کاربری قبلیمو میزاشتم تو هم جواب خوب بده چرا عین بچه ها جواب میدی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابا بذارین یه روز بگذره و 4تا حدس بزنین بعدش برین سراغ اسپم :w00: حدس من ایمانه. ایمان امپراطور 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهان!!گل گلاب فامیلیتونه، یوحنا اسمت!! از آشناییتون خوشبختم!!! بله بله خوشوقتم دروغ میگه میخواد کلاس بزاره توی تاپیک شماره 5 بهش میگفتن (من نه ها بقیه) یادم نیست دقیق چی میگفتن ولی یه همچین چیزایی بود : گلابی یوحنای گلابی گلابیه گل گله آبیه پرسپولیسی پرسپو....:icon_pf (34): یا شایدم یوحنا گل گلابی :ws28: فکر کنم این آخریه درست باشه وگر نه که سرم برباد رفته شوما سرت رو برباد رفته بپندار خوشتیپ:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بازهم مشهدیا __________________ از من خوشتیپ تر نداشتین رفتین بازیکن خارجی گینی آوردین !! من با شما قرارداد دارم پولتون میکنم بوگو بزرگترت بیاد 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بوگو بزرگترت بیاد این آخرین سری مسابقه تشخیص هویت خواهد بود حالا بیــبیــن :167: منتظر سری جدید مسابقه باشید شما :167::167::167::167::167::167::167::167::167: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :167::167::167:چرا کسی به من خبر نداد به دلیل اعلام ناراحتی خود با اینکه جواب رو میدونم نمیگم:w00: 7 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رضا نیست همون که تو اتق شیشه ایه الان؟ تو جز با ادمین دیگه با کی دعوا داری؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این آخرین سری مسابقه تشخیص هویت خواهد بود حالا بیــبیــن :167: منتظر سری جدید مسابقه باشید شما :167::167::167::167::167::167::167::167::167: شوما با بزرگترت اومدی خوشتیپ؟ ما هستیمممممممممممم :167::167::167:چرا کسی به من خبر ندادبه دلیل اعلام ناراحتی خود با اینکه جواب رو میدونم نمیگم:w00: به دلیل ناراحتی مریم شیشه میشه برا انجمن نذارین ایضا بنده 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به دلیل ناراحتی مریم شیشه میشه برا انجمن نذارین چی عزیزم؟این کدوم مدل شیشست؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اخه فسقلی من نمیخام بچه های مهندسان بشناسنم و گرنه اسم کاربری قبلیمو میزاشتم تو هم جواب خوب بده چرا عین بچه ها جواب میدی با بزرگترت درس صحبت کن وگرنه زنگ میزنم خونتون به مامانت میگما!!! جواب چیو؟؟!! وای خدا چه خبر اینجا :jawdrop: مردم از خنده :ws28: مگه اومدی سیرک؟؟!!! :jawdrop: یکم حدس بزن این مهسا دلش خوش باشه مسابق برگزار کرده!! اینو که میدونم تازه عکس زیر هم نشون میده خیلی طرفدار داره اونور فقط یه سوال این چه جوری از انجمن نواندیشان سر در آورده ؟؟؟؟ جالبه دقیقا هم همین عکسو گرفتن دستشون!!! 8 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محسن ؟ ارمسترانگ؟ اقا ما اینجا سره کاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این عکس سره کاریه ولی من از اونی که مهسا قصدشه حدس میزنم! 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جالبه دقیقا هم همین عکسو گرفتن دستشون!!! همینو بگووووووووو 5 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مسها بگو کدوم شهره ؟ راستی پسره دیگه؟ اخه دیدم مامانش رنگ مو خریده قبلش رو سرش امتحان کرده گفتم شاید دختر باشه 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من دلم میخواست بگم ولی چون تازه وارتم نمیشناسمش:ws3::ws3::ws3: به وحیدددددددددددددددددددد پسرات خوبن :aghosh::aghosh:؟ كسي با لاو تركوندن آجي من مشكلي داره ...؟؟؟لاو منه ديگه چيه ...؟:icon_gol: آجيشو به هيچ كي نميده مال خودشه ... مبهمي چرا اين شلكي ميشي ..؟ فکم شله چیه من اجی تارا دارماااا:167: حسودیشون میشه دیگه!! شما جدی نگیر!! وای خدایا!!! از شماها چرا عذر بخوام!!!؟ :jawdrop: یه کلمه از بابای دوماد:ws28: یهنی با نادان در آویزیدی یا نادان با تو در آویزیده یا ببخشیدا شما نادانی با کسی در آویزیدی یا .............. شوخی بید ناراحت نشی ها:w72::8713: وحید تو خودتو ناراحت نکن ناراحتم بشه مهم نیست چرا انجمن شما انقده خلوته چرا هیچکی نیست بهتره که بابا نظم داره همه چی ادمینش اینقد خوفه این مموشک کرد صولتی شوخی بو ناراحت نشو باشه :icon_redface: بابا بچه های اینجا مثل اونجا با جنبن اینقدر این حرفو تکرار نکن:w00: بابا بذارین یه روز بگذره و 4تا حدس بزنین بعدش برین سراغ اسپم :w00: حدس من ایمانه. ایمان امپراطور اااا اینو که نفر قبلت گفت:167: :167::167::167:چرا کسی به من خبر ندادبه دلیل اعلام ناراحتی خود با اینکه جواب رو میدونم نمیگم:w00: جوابو تو گوشم بگو:icon_pf (34): با بزرگترت درس صحبت کن وگرنه زنگ میزنم خونتون به مامانت میگما!!!جواب چیو؟؟!! !!! :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم ایشون اصلا ایرانی نیستن! آره منم فکر نکنم ایرونکی باشه یه پسره بود نام کاربریش چی چیه امید بود!! اسمش حسنه فکر کنم!! اون نی؟ فکر کنم این بنده خدا بیشتر بهش میاد اسمش دیوید باشه :ws47: :ws47: دوستان ببخشيد كه مزاحم اوقاتتون ميشم، اما طبق برچسبها،لابهلاي مسائل خانودگي، خوش و بش، قر و فر، لاو تركوني و امثالهم،4تا حدسم بيزحمت از خودتون در كنيد خوب من که کلا واسه مسابقه قبلی که مثلا شناخته شده بود زورکی حدسیدم وای به حال این دیگه:w00: نه جا نميشه، موهاش از جيب ميزنه بيرون آره فوتباليه شدييييييييييييد توي اكثر تيمهاي خارجي هم حضور داشته میگم علی دایی نیست؟؟ آها نه اون که دبیرستانی نیس!! خوب شاید پسرشه ها؟ تایید میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده