rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی با نادان در آویزیدی یا نادان با تو در آویزیده یا ببخشیدا شما نادانی با کسی در آویزیدی یا .............. خوشم اومد محمد حسین حالت گرفته شداااااااااااا :ws47: 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با با ای ول داری:a030: میبینی زندگی چقد سخته؟ با یه اشتباه همچیتو از دست میدی!!! 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوشم اومد محمد حسین حالت گرفته شداااااااااااا :ws47: الکی میخندی چرا؟ اساسا افراد نادان خوشن الکی!! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا انجمن شما انقده خلوته چرا هیچکی نیست 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا انجمن شما انقده خلوته چرا هیچکی نیست پَ ما اینجا هویجیم 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الکی میخندی چرا؟ اساسا افراد نادان خوشن الکی!! الان به من توهین کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: تو هم رفتی تو لیست سیاه دیگه صوبتام با تو تموم شد 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پَ ما اینجا هویجیم نه تو رو خدا ببخشیددور از جونه هویج:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه تو رو خدا ببخشیددور از جونه هویج:ubhuekdv133q83a7yy7 :icon_razz::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :icon_razz::icon_razz: شوخی بو ناراحت نشو باشه :icon_redface: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا انجمن شما انقده خلوته چرا هیچکی نیست شما شلوغش کن بدونیم شلوغ یعنی چی سر ظهری!! پَ ما اینجا هویجیم هویج؟؟!! یوحنی بودی!! الان به من توهین کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: تو هم رفتی تو لیست سیاه دیگه صوبتام با تو تموم شد من توهن کردم؟ آهان!! وای چقد مظلومی تو دختر!! دلم سوخت...!!ناراحت نباش!!! :there: آخش!! دیگه صحبتت با من تموم شد!! خدایا شکرت!! 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شوخی بو ناراحت نشو باشه :icon_redface: نه بابا ناراحت کدومه شوما راحت باش هویج؟؟!! یوحنی بودی!! یوحنّا گل گلاب هستم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بابا ناراحت کدومه شوما راحت باش یوحنّا گل گلاب هستم:icon_razz: ای بابا!! یکیشونو انتخاب کن دیگه!! یوحنا یا گل یا گلاب یا هویج؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ای بابا!! یکیشونو انتخاب کن دیگه!!یوحنا یا گل یا گلاب یا هویج؟ "یوحنّا گل گلاب" اینا با هم بیدن:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهان!! گل گلاب فامیلیتونه، یوحنا اسمت!! از آشناییتون خوشبختم!!! 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای خدا چه خبر اینجا :jawdrop: مردم از خنده :ws28: 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای خدا چه خبر اینجا :jawdrop: مردم از خنده :ws28: ایشالا همیشه بخندی سارا جووونم :wubpink: حدس زدی این پسمله رو ؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره فوتباليه شدييييييييييييد توي اكثر تيمهاي خارجي هم حضور داشته اینو که میدونم تازه عکس زیر هم نشون میده خیلی طرفدار داره اونور فقط یه سوال این چه جوری از انجمن نواندیشان سر در آورده ؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشالا همیشه بخندی سارا جووونم :wubpink: حدس زدی این پسمله رو ؟؟؟؟؟؟؟ مرسی عزیزم نه ...... کاش یه لیست میزاشتین تا ما یکی رو انتخاب کنیم اینجوری خیلی سخته 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم نه ...... کاش یه لیست میزاشتین تا ما یکی رو انتخاب کنیم اینجوری خیلی سخته اوهوم موافقم سخته اما خیلی با نمکه مسابقش کلی سر کار میری حالا یه سر به پروفایل همه پسرا انجمن بزن ببین چیزی دستگیرت میشه اخرشم اونی که از همه کوچیکتره رو حدس بزن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده