VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من دارم ميرم ...اين صفحه بايد برسه به 40 ها ... الان بگم ...:w00: چرا نرفتی؟> 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مموش من هنوز رو حرف خودم هستم حمیده .......................... 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه تو میان ترم نداری:w00: چرا من میان ترم دارم پس:w00: همه واسم دعا کنید:icon_pf (34): ایشالا همه خوب بشن از جمله محمد حسین بیتربیت من كه عمرا واسه محمد حسين دعا كنم مموش من هنوز رو حرف خودم هستم حمیده .......................... آره ديگه، ميگن حرف مرد يكيه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی بیتربیته:w16: واسه من دعا کنپس فردا میان ترم ریاضی دارم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یه هفته بیشتر شد چرا معلوم نشد کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گیه نکن اجی سر تو داد نزدم سر مموشک داد زدم که جوابو نمیگه 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیخوای بگین این زشت بدترکیب کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گیه نکن اجی سر تو داد نزدم سر مموشک داد زدم که جوابو نمیگه اوهوم مرسی ابجی نمیخوای بگین این زشت بدترکیب کیه؟ اینکه هلو بپر تو گلویه:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یه هفته بیشتر شد چرا معلوم نشد کیه؟ گیه نکن اجی سر تو داد نزدم سر مموشک داد زدم که جوابو نمیگه خب باشه ميگم ديگه كيه اين بيتربيت كه توي عسك ميبينيد، كسي نيست جززززززززززززززززززززز . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اينه :w00::w00::w00::w00: 6 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب باشه ميگم ديگه كيه اين بيتربيت كه توي عسك ميبينيد، كسي نيست جززززززززززززززززززززز . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اينه :w00::w00::w00::w00: پس کوشش میگم اگه نمیخوای بگی لااقل راهنمایی کن اینجا اومده منظورم اینه که توی تشخیص هویت خودش ظاهر نشده احیانا:167: 6 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مموشی بگو کیه ؟ پسر جلف بچگی اون جوری بوده وای به حال الانش. خدایا توبه 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام....... :icon_pf (44): خوبی آبجی مموشکی....... خوب یه پیشنهاد......... بیا و مسابقه رو از این به بعد اینجوری اجرا کن...... 1- تصویر نفر جدید رو بزار....... 2- به بچه ها بگو حداقل تا 50 صفحه اسپم کنند و مابین اون هم چند تا حدس برای خالی نبودن عریضه بگن.... 3- خودت هم راهنمایی کن....... 4- آخر سر هم بگو که کی بوده...... 5- مثل همیشه امتیازهاشم مال خودت........ 6- چون با راهنمایی های شما معمولاً به همه چیز میشه رسید مگه جواب....... 7- و همچنین کمتر هم حرص میخوری....... و به نظر من اینجوری خیلی خوفه دیگه....... ****************** خوب حالا بوگو بینم کیه این آقا خوشگله................. 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس کوششمیگم اگه نمیخوای بگی لااقل راهنمایی کن اینجا اومده منظورم اینه که توی تشخیص هویت خودش ظاهر نشده احیانا:167: مموشی بگو کیه ؟ پسر جلف بچگی اون جوری بوده وای به حال الانش. خدایا توبه ایشون بودن دیگه Iman-Emperatour 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من یه حدس زدم اونم درست بود خوب حالا کی اولین حدسو زده بود من هر سری میام تو این تاپیک یه کلمه به برچسبا اضافه شده 6 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام گفتم خیلی خوشمله نگو ایمان خودمونه 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم درست گفتم خوووو :w00: برنده خودمم :w31: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس کوششمیگم اگه نمیخوای بگی لااقل راهنمایی کن اینجا اومده منظورم اینه که توی تشخیص هویت خودش ظاهر نشده احیانا:167: مموشی بگو کیه ؟ پسر جلف بچگی اون جوری بوده وای به حال الانش. خدایا توبه بابا گفتم كه روي اينه كليك بايد بكنيد :w00: من یه حدس زدم اونم درست بود خوب حالا کی اولین حدسو زده بود من هر سری میام تو این تاپیک یه کلمه به برچسبا اضافه شده آهاااا، اين ادميني سالي يه بار حرفاي قشنگ ميزنه درسته يادم رفت بگم كي اول گفت امتياز اين سري تقديم ميگردد به : YAGHOT SEFID سلام گفتم خیلی خوشمله نگو ایمان خودمونه آره تو يكي كه خيلي ازش تعريف كردي :ws47: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده