Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين سري من نرسيدم زياد بيام، همهي بيتربيتا هم اينجارو ول كردن تازشم هيشكي ديگه عسك نميفرسته برام الهي بگردمت آجي ..... خودم ميرم همه شونو اين جوري دهوا مي كنم ... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الهي بگردمت آجي .....خودم ميرم همه شونو اين جوري دهوا مي كنم ... خدانكنه :62izy85: ميگم ايشالا سري بعدي رو ميتركونيم :62izy85: حالا كي جواب بدم؟ :62izy85: امروز جواب اينو بدم؟ :62izy85::62izy85: 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدانكنه :62izy85:ميگم ايشالا سري بعدي رو ميتركونيم :62izy85: حالا كي جواب بدم؟ :62izy85: امروز جواب اينو بدم؟ :62izy85::62izy85: آره آجي .... بذار بيان بچه ها يكم اين شلكي شلوخ كنيم به صفحه 40 برسونيم امروز ... بهدش بگو ... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره آجي .... بذار بيان بچه ها يكم اين شلكي شلوخ كنيم به صفحه 40 برسونيم امروز ... بهدش بگو ... باشه باشه :62izy85: اين يوحي مسخره كجاس؟ :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه باشه :62izy85:اين يوحي مسخره كجاس؟ :62izy85: نيدونم ... همين بي تربيتا نيستن ديگه .... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نيدونم ...همين بي تربيتا نيستن ديگه .... گيه نكن، براي تك تكشون نقشه دارم اين دفه :62izy85: حساب همه رو ميرسم ، يه برنامه داشتم، ايشالااااااااااا به زودي اجرا ميكنم ، 2تاشون همزمان ناكار ميشن :62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گيه نكن، براي تك تكشون نقشه دارم اين دفه :62izy85:حساب همه رو ميرسم ، يه برنامه داشتم، ايشالااااااااااا به زودي اجرا ميكنم ، 2تاشون همزمان ناكار ميشن :62izy85::62izy85: جدا ...؟؟؟ آخ جون ... خيلي دوست دارم مموشي .... 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جدا ...؟؟؟آخ جون ... خيلي دوست دارم مموشي .... ميسييييييييييييييييييييييييييي :shad: منو گفتااااا :shad::shad::shad: منم دوشت دالم :shad: 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ميسييييييييييييييييييييييييييي :shad:منو گفتااااا :shad::shad::shad: منم دوشت دالم :shad: آله تو رو گفتم ...عسل خودمي .... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آله تو رو گفتم ...عسل خودمي .... :pichak: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ميگم تو حدس ميزني اين عسكه كيه؟ :shad: 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ميگم تو حدس ميزني اين عسكه كيه؟ :shad: من فك كنم اين حميد باشه ... آخه ... خيلي شبيه خودشه ... فقط خارجكي شده يكم ... 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من فك كنم اين حميد باشه ...آخه ... خيلي شبيه خودشه ... فقط خارجكي شده يكم ... فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه صاحب عسك خيلي زياد بيتربيته :shad: منو خيلي اذيت ميكنه :shad: 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه صاحب عسك خيلي زياد بيتربيته :shad: منو خيلي اذيت ميكنه :shad: همون حميده ديگه ....:banel_smiley_4:a1000a تنها بي تربيت در حال حاضر حميده ... 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همون حميده ديگه ....:banel_smiley_4:a1000a تنها بي تربيت در حال حاضر حميده ... نفيسه جونم من فعلا ميرم، برميگردم دوباره :shad: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه تو میان ترم نداری:w00: چرا من میان ترم دارم پس:w00: همه واسم دعا کنید:icon_pf (34): ایشالا همه خوب بشن از جمله محمد حسین بیتربیت 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه تو میان ترم نداری:w00: چرا من میان ترم دارم پس:w00: همه واسم دعا کنید:icon_pf (34): ایشالا همه خوب بشن از جمله محمد حسین بیتربیت چرا دارم بابا ... يه شنبه هم كنفرانس دارم ولي آدم به شيطنت زنده است خوب ...:w00: باشه برات دعا ميكنم هاني من .... برو سر درسات ... 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من دارم ميرم ... اين صفحه بايد برسه به 40 ها ... الان بگم ...:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده